|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
koukám jak blázen a tady se nic nezměnilo......kdepak jste obě? Člověk tu chvíli není a myslí,co vše mu neuteklo a tady zatím mrtvo, koukejte se připojit děvčata ať pokecáme 
Není tady
Ahoj holky,
od pondělí nemám nějak náladu se přihlásit, i když vy by jste mi určitě pomohly. Stalo se mi něco ošklivého,co mi udělalo díru do srdíčka,ale zatím o tom nechci mluvit. Ale určitě se o tom dozvíte.
Zatím pa
Není tady
Jejky Andy, to nezní moc povzbudivě, doufám,že ti potom budeme moci aspoň trochu pomoci. Až budeš chtít,tak napiš kdy a my přijdeme (já tedy určitě
)
Není tady

Andy,připojuji se k Simče,určitě tady budeme až budeš chtít.To mě moc mrzí že se teď trápíš 

Není tady
Tak jsi to četla Andy, až na to budeš připravená, tak napiš datum a čas a my tu určitě s Verčou budeme (pokud to bude jen trochu možné) !!!!
Není tady

Holky!!! 

Není tady
ahoj Verčo,
já jsem tady tak nějak průběžně,ale nějak vás nemohu zastihnout. Copak se nikdy nepotkáme? 
Ani Andy nepíše, jak jí je a jestli je už její problém menší.......
Není tady

Já jsem tě tady vůbec neviděla a to jsem tady relativně často...
No Andy už mi začíná dělat starost,už by se vážně mohla ozvat 

Není tady
budu tady zítra dopoledne, tak když se ti to bude hodit, tak přijď a pokecáme. Andy mi také leží v hlavě.....no snad se ozve co nejdříve
Není tady
Ahoj holky, máme v reklamaci monitor,tak se nemůžu přihlásit z domova.
Jinak můj problém je už trochu zažitý....teda hodně malinko,ale snažím se.....
Dozvěděla jsem se,že jsem byla podvedená....
Není tady
Ahoj Andy,
tak to mě opravdu mrzí. A jestli ti můžeme pomoci,tak dej vědět a setkáme se tady a trochu si o tom popovídáme......Třeba se ti trochu uleví. Sice se moc neznáme,ale máme tě rády

Není tady

Ahoj Andy
ahoj těhulko,
tak to je vážně nepříjemné a moc mě to mrzí
Ale přidávám se k Simče 

Není tady
HOJ HOLKY,
jen jsem vás chtěla pozdravit a Andrejce popřát štěstí a pevné nervy 
Není tady
Ahojky,
jste opravdu moc hodné, Nadi tobě taky velké díky.
Ráda bych s vami o tom už pokecala,ale opravdu teď není kdy.Ten monitor už mě taky štve. Snad čtvrtek nebo pátek bych se mohla přihlásit,ale to zase nevím,jestli nebude šrumec v práci.
Jinak už se celkem vzpamatovávám,ale můžu vám říct,že to nikomu nepřeji. Je to fakt děs. Hned první den dovči jsem měla zkažený a pak samé řešení a brečení na obou stranách a slibování atd. atd.
Zásnubní prstýnek jsem po hodně krátké době sundala...a je celkem paradox, že bych ho vlastně už zase chtěla mít, i když mi tak moc ublížil.
No snad si tu s váma už brzo popovídám. Mám vás rada papa
Není tady
Andrejko,
každá bolest jednou přebolí. Jen bude záležet na tom,zde chceš tomu druhému odpustit. A vím,že to jde!!!! Navždy tam zůstane malinkatý plamínek pochybnosti,ale i ten se dá potlačit. Ano, mluvím z vlastní zkušenosti. No,až se tady setkáme,tak si o tom můžeme popovídat. Zatím se měj pěkně a drž se. Pa pa 
Ahoj Nadi,
je od tebe hezké,že jsi přišla mezi nás 
Není tady
Jojo, já jsem taková stará šťoura,musím být u všeho 
Ale teď vážně: fakt mě to upřímně mrzí, že si Andrejka zažila tenhle "neslavný fenomén"
.
A jak píšeš ty Dex,taky jsem si to zažila na vlastní kůži ( asi jako většina z nás ).Opravdu není o co stát,ale jednu výhodu to mělo,pěkně jsem od nervů zhubla

Upravil(a) Nada78 (29. 1. 2007 8:58)
Není tady
Maš pravdu, zhubla jsem asi 10 kg,ale u mě byl trochu jiný problém - ne on,ale já....... Ale o tom až někdy jindy. Teď je důležitější Andy,aby jsme ji trochu pomohli od trápení. Tehdy mi hodně pomohlo o tom mluvit a znát i jiný názor než ten můj.
Není tady
Dex,teď holky na snažilkách řeší Karla Svobodu...co tomu říkáš 
Není tady
strašné, také jsem se to před chvílí dozvěděla......nemohu tomu ani uvěřit 
Není tady
Jestli je fakt pravda,že spáchal sebevraždu
....co mohlo být tak hrozného,že se rozhodl pro takové řešení před životem se svojí rodinou...nechce se mi tomu ani věřit.
Najednou mi přijde plno věcí,které člověk dnes a denně považuje za starosti, jako malichernost.
Upravil(a) Nada78 (29. 1. 2007 10:43)
Není tady

Andy to je hrozně smutný,ale bohužel se to stává
Já to znám z toho pohledu jako Dex... Ono to ale přejde,chce to čas,teď je to moc čerství.... Zas bude dobře 
A ten prstýnek si klidně vrať...

Není tady

Ahoj Dex,tady,ale nikdy ne společně 

Není tady