|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
né já jsem tady každou chviličku. To je stejně náhodička,že jsme se tady s Verčou takhle potkaly,když jsme spolu byly skoro spolužačky 
Ty nejdeš Simčo zítra do práce?
Není tady
já jich zatím víc nemám. Máme jen krátce pc a já se strašně nerada fotim. Na mojí polovičku se můžeš podívat na seznamu na chatu lidé. Má tam profil M.F
Není tady
tak to najdi a pošli mi přesně tu stránku té fotky jako jsem to udělala já
Není tady
Jak to,že tě manža nechá takhle sedět u PC?Martin kdyby byl doma,tak tady už dávno nesedim a je tu on 
Není tady
Děkuji a ta holka s ním na fotce nejsem já jo.Jen aby sis nemyslela.Já tam sice profil mám,ale bez fotky. Ty máš taky nějaký?
Není tady
Jé Martin je taky na noční.Kde pracuje,jestli se můžu zeptat.
Není tady
jeho kamarádka z odbobí pubertálního rozkvětu. Díky ní jsme se vlastně dali dohromady.
Není tady
Marťa dělá ve sklárně v Bílině. Nezdá se ti,že jsme na tom nějak podobně?
Není tady
no obě máme dovču( já teda od zítra), oba jsou v práci na noční, oba dělají v podobně zaměřeném závodě....
Není tady
hmm, vidíš, to mě nenapadlo 
já mám dovču, protože si jdeme kupovat nové (ojeté) auto - větší 
Není tady
Andy, budu končit, je dosti hodin a ráno musím na úřady.....
Přeji ti krásnou noc
a zase brzy tady pa
Není tady
jo to my máme starého favoriťáka a už by to chtělo taky něco nového,ale neni na to. Jaké autíčko budete kupovat?
Není tady