|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
simčo já vim,že bych se neměla ptát,ale nedá mi to, ta paní vedle tvého tatínka je tvoje mamka nebo ne?Jestli nechceš odpovídat, neodpovídej.
Není tady
ono je to větší proces... začneš vyčistěním pleti (každý den když se budeš sprchovat), pak 2x týdně naneseš masku, potom natřeš pleť hydratačním krémem (já používám niveu).... aspoň mě to pomáhá 
Není tady
to já všechno vím a pupínky jsou stále. No asi udělám radikálnější zásah....sáhnu po brusce 
Koukám nevlastní máma vyhovuje víc
Jo a máš pěknýho tatínka
Není tady
akorát na těch fotkách to není tak dokonalé jako ve skutečnosti.
Není tady
vypadá jak poslanec 
s tou pletí zajdi ke kožnímu, jinak ti asi nic nepomůže, když už jsi to zkoušela....
Není tady
hele jak je to tam tak trochu mázlé tak ta slečna v růž. kalhotech a zeleném tričku vypadá jako nejstarší Gottovo dcera 
Není tady

Já chci taky hezkou čistou pleť..kde se dá koupit?
Já už se dnes asi rozloučím...

Není tady

Nemám,ale děkuju (teda to se mi to daří maskovat
)
Tak krásný zbytek večera a brzy ať se tu zas takle sejdeme,bylo mi tu s váma moooc dobře 
Jdu se věnovat miláčkovi 
Dobrou noc 

Není tady
dobrou noc Veru, a ať taky brzo chováš, když se jdeš tak věnovat miláčkovi.
Není tady