29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
je tu nějaká holčina z Ústeckého kraje,která by si chtěla poklábosit o běžných starostech a najít spřízněnou dušičku?
Není tady
Ahoj Andrej,
a vadilo by ti že jsem z teplicka?
Není tady
Já jsem taky z Teplicka..nebo spíš přímo z Teplic.To je super.
Není tady
Ten svět je fakt malej Bydlím ve Mstišově.
Není tady
Teď jsem si četla tvoje příspěvky,jaký má tvůj přítel problém.Něco podobného prožívá moje kamarádka,taky má rozvedeného s dětma a bývalá manželka je děs běs.
Není tady
ahoj děvčata, taky se přidám do diskuze, jestli mohu :-) Jsem z Teplic, přímo Trnovany
Není tady
Ahoj Dexpre
Je to smutné že se to tak stává,ale pořád pevně doufám že bude líp..moc bych si to přála...
Není tady
Veru, z toho jak jsi psala jsem usoudila,že to myslíš opravdu vážně. Možná kdyby tě poznala víc mluvila by jinak a malá by byla taky šťastná
Není tady
ty jo, jsem zvědavá, kolik Tepličand se ještě najde, doufám, že hodně
Verčulko, pročpak jsi smutná? Kdo ti co udělal? Já mu vynadám!!!!
Není tady
taky doufám,že tady založíme teplické forum
Holky napište něco o sobě.Co děláte a tak...
Není tady
takže životopis:
jméno: Simča
věk: 27
národnost: česká
stav: vdaná (bohužel bezdětná) - svatba 1.7.2006
práce: vedoucí prodeje nových vozů
záliby: moje práce, poznávání nových lidí, bowling, scrablle, vaření, jízda autem....
ufff, to bylo vyčerpávající
Není tady
Ona mě nechce poznat jinak než jako tu "špatnou",pro ni jsem prostě ta "čubka" a hotovo... Ale s tím nic nenaděláš.
Jo,určitě založíme teplické fórum
Není tady
Teď jsem to také zběžně prolétla a je mi to líto. Vím,že to musí býti moc těžké. Měla jsem také podobnou zkušenost. Seznámila jsem se se ženatým mužem, byl báječný a já doufala,že vše už bude jen OK. Ale pak přišla realita, jeho manželka poštvala jeho syna proti mě a němu takovým způsobem,že kluk se z toho zhroutil a já musela koukat na to,jak se vrací ke své ženě..... Dodnes je mi z toho ouvej,ale zůstaly jsme přátelé
Doufám,že tobě se to nestane a vše ustojíte. Prcek to jednou pochopí a pak si začnete užívat ty správné chvíle (viz. já a můj táta)
Není tady
Můj životopis:
Jméno: určitě neuhodnete
věk: 23
jinak jsem svobodná,zadaná a celkem i šťastná (to je důležité)
joo a práce ....ubytovací služby
záliby: také mě baví moje práce, jinak mám ráda takové ty ruční prácičky,jako např. teď výroba advent. věnců atd. To je moje. Simi a bowling mě taky baví,ale nejde mi hih
Není tady
Verčo,to je žárlivost.Nesnese,že by malá mohla mít ráda ještě nějakou ženskou krom ní.
To ustojíte.
Není tady
Tak já taky něco málo o sobě: jméno víte , věk 25,svobodná,bezdětná...ale mám spoustu zvířátek
Jinak momentálně bez práce a koníčkem jsou právě ta zvířátka..a přítel
Není tady
Andy, to je super. Až se jednou vyhlásí setkání našeho fóra, tak musíme na bowling a já tě to naučím, bereš?
Verčo, určitě ten tvůj je také pěkné zvíře, že . Jinak by jsi sním nebyla, přiznej se.....
Není tady
Simi,jenže já jsem strašně levá
A s tím okroužkováním....mě nikdo nechcee
Není tady
Veru a co jsi dělala dříve za práci.
Simčo a tvoje práce musí být luxus..hm.
Teda teď mě tu pobavili moji opití kolegové. Jsem totiž na noční
Není tady
tak ti tam někoho najdeme........necháme ho napsat životopis a ukáže výpis z bankovního konta. JO, tak to uděláme!!!!! A pak si na to dáme panáka
Verčo, teď jsem se dostala na snažilky z TP - asi neuhodneš, kde jsem tu svatbu měla......zámeček Dvojhradí Neznáš náhodou mojí kamarádku Mílu? Občas je ve mstišově a občas v Anglii. Ani nevím,kde je teď. Vidíme se tak 2x do roka.....děs,ale není pořád čas.
Není tady
já bych chtěla toho co mám doma,ale on má pořád čas. Ale toho panáka si jednou určitě dáme
Není tady
Luxus? Možná to tak vypadá,ale je to hodně o psychice..... Ale je pravda, že svoji práci miluji. Jsou tam rychlá auta (to já ráda ), zajímaví lidé a super šéf. Nevyměnila bych to za nic na světě.......jedině za 4 roky mateřské
Není tady