6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám s kamarádkou v jedné kleci 2 křečky a je to kluk a holka.Chtěli jsme aby měli mladé ale v topm je ten problém.Holka nám utekla a mi ji hledali 2 dny a pak jak jsme ji našli strčili jsme ji do klece.Ale oni se začali prát nebo něco .A chtěli bychom poradit protože nevím jestli se chtějí pářit a nebo se zakousnoput tak napište a poraďte.....
Není tady
Gabca napsal(a):
Mám s kamarádkou v jedné kleci 2 křečky a je to kluk a holka.Chtěli jsme aby měli mladé ale v topm je ten problém.Holka nám utekla a mi ji hledali 2 dny a pak jak jsme ji našli strčili jsme ji do klece.Ale oni se začali prát nebo něco .A chtěli bychom poradit protože nevím jestli se chtějí pářit a nebo se zakousnoput tak napište a poraďte.....
Je to sice starší dotaz,ale teď jsem ho objevila.Některé páry si prostě nesednou,stává se to.Nám kdysi sameček křečka džungarského tak pokousal samičku,že chcípla.
Není tady
My máme párek osmáků. Oni se třeba hodně poperou, ale pak usíná jeden druhému "v náručí". Mají se rádi.
Není tady