29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte?
Máme tříměsičního kluka osmáka a v poslední době, kdykoliv se k němu přiblížím, snaží se mě kousat do prstů. Dělá to ale jen mi, manželovi ne.
Nevíte někdo proč to dělá???
Jinak od malička kamarádí spíš se mnou, manžela se trochu bojí...
Není tady
žirafa a nevoní ti prstíky nějakým jídlem
náš mě taky kousne, ale spíš tak jen ochutná, vůbec to nebolí
Není tady
Nás se taky vždycky pokoušeli ochutnat. I ten první, který přišel na zavolání, nás ochutnával
Není tady
oni přece jen mají takovou sílu v zubech, že kdyby chtěli tak nám prst překousnou s lehkostí
Není tady
Děkuji holky za odpovědi.
No, je fakt, že čich má opravdu pořádně vyvinutý. Je na něm vidět, jak pořád něco větří..
Okusuje mě, i když mám ruce třeba namazané krémem. Asi by mě nekousl moc, ale mám přece jen trochu strach, vžycky raději uhnu, četla jsem totiž, že má takovou sílu , že by dokázal prokousnout prst skrz.. Brrrrrr
Zvláštní je, že jde ale jen po mě. Manželovi to neudělal ani jednou...
Není tady
S tou sílou skusu je to pravda..já měla prokouslé kloubní pozdro na palci u ruky hned..a moooc bolí
Není tady
No jasně že mají sílu, vždyt jediné co snad neprokousnou je sklo a železo.
Když jim dám oříšek tak ten rozkřoupou jako by to byl papír.
Není tady