|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Vánoce se kvapem blíží a já jsem zase nestihla nakoupit dárky. Každoročně si slibuji, že se příští rok určitě polepším a zase nic. Dny ubíhají a já prostě opět nestíhám a taky marně hledám inspiraci co koupit babičkám a dědům(knížku nebo ponožky jako každoročně?), a co těm ostatním!!! Poraďte nějaké superdárky na poslední chvíli:kapitulation:
Není tady
Babičkám (belgický pralinky, dóza s čajem, román pro ženy, pashmina šála...) a dědům (sudoku, doutníčky, tabáček do fajfky, zdravotní likér...)
Není tady
Jak, na poslední chvíli?
Já vyrážím "na lov" poprvé zítra a beru to jako velmi solidní termín 
V Yesu jsem koupila pěkné chňapky - babku a dědka - dekorace do kuchyně. Mají všechno, tak proč by nemohli dostat takového roztomilého "plyšáka" jako děti. Doufám, že to vyvolá úsměv na tváři. Dědovi navíc černý batoh na záda - pendluje mezi zahradou a domovem, vytahané ruce od tašek. Loni dostal nějaké mazání na bolavé klouby - on by do toho sám neinvestoval. Babča si řekla o topinkovač.

Není tady

A vůbec nejlépe je 22.12.
Není tady
já taky ještě nakupovat nezačala.
Není tady
Popravdě něco jsem objednala přes internet a už je to na cestě. Hezké dárky mají v obchodě Naoko - různé stolní nebo zahradní hry, nebo třeba magnetické šachy na ledničku v zabalené krabici Tetra pak. Pro dvě z mých švagrových jsem tam objednala masážní ponožky (na šlapce jsou vyznačené refelxní zóny jednotlivých orgánů), pro moje rodiče venkovní teploměr (kulatý ciferník a ručička - mnohem přehlednější než sloupeček rtuti) a švagrovi pytlík proti kocovině. Jinak dárky pro mužskou část obou rodin shání přítel, vyřešil to půl na půl skládačkami a stavebnicemi a lahvemi kvalitního alkoholu. Moje plánované dárky: batolatům leporelo, jedné neteři nějaký velký šátek (takový ten indický styl), druhé asi nějakou bižuterii nebo možná něco ve Sparkys, nějakého toho chechtajícího se plyšáka. Třetí švagrové asi nějaký olej do koupele, ona si na to potrpí. Docela dobrý dárek jsou třeba i vykládací karty, existuje jich asi dvacet druhů a stojí většinou kolem tří set. Bezradná jsem ovšem, pokud jde o mamku a "tchýni", dokonce uvažuju, že bych pořídila v lékárně nějaký ten zázračný potravinový doplněk. Balení vitamínů asi dostane i přítel (on má ke všemu na Štědrý den svátek), jinak pokud uvidím nějakou velkou kížku o letadlech, budu mít vyhráno, pokud ne, nechám se inspirovat v terénu. Vyrážím na nákupy!
Jinak já jako dárek nejvíc vítám takové ty masivní svíčky. Chvíli vám to krášlí byt, a pak tp můžete bez výčitek svědomí vyhodit... Jeden rok jsem skoro všem příbuzným pořídila právě svíčky a různé sady čajů a voňavých olejíčků...
Upravil(a) Judita (16. 12. 2006 10:06)
Tak já dokoupila dárky včera, ale přesto ještě jeden zbývá.
Sestře dvě třička z Kenvela, mají akci, že když koupíš dvě věci, tak jedna z nich je za polovinu. Navíc jsem se rozhodovala mezi dvěma a tak má teda obě.
Mámě jsem koupila masážní pomůcku na nohy a kuličkový masážní pás na záda.
Zbývá jen kamarádka - ta chce nějakou knihu od Robina Cooka.
Není tady
Díka za inspiraci. Dnes jsem chtěla vyrazit na nákupy, ale v práci byl fofr, tak léčím nohy a nechávám to na zítra. Ale to už opravdu musím, snad nebude moc velký nával. Nejspíš zajdu do knihy, lékárny a na nějaké svíčky. Tak šťastné a veselé všem.
Není tady