29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holčeny já už 4 dny nebyla na velké, bolí mě bříško, včera jsem si koupila šaratici, dnes ji vypila a zase nic.
Už nevím co mám dělat.
Jím ovoce a dost piju.
Myslíte si, že si mám vzít nějaké projímadlo? Co kdybych do pondělka ještě nešla na velkou?
Děkuji
Není tady
Pupíčku, to je mi líto, někdo v těhu trpí zácpou. Dobré zkušenosti měly holky s psyliem. Prodává se to v lékárně a může se to i vtěhu. Je to jen váknina.Já to kdysi pila na podoru hubnutí a musím říct že si dojdeš na velkou rychleji než se vyčůráš
Není tady
pupicku, ja mam stejne problemy a nic nezabralo, ani psillium, nic az na ovsene vlocky (kupuji si se susenym ovocem bez cukru), ktore ked som zacala jest pravidelne ( a to mi nechutnaji) tak chodim super
Není tady
no tak ja mam už vyzkoušenou šaratici, projímadlo, gylcerinové čípky, psillium a zatím nic. Už je to 5 den. Dnes jsem měla takové křeče v podbřišku, že jsem ani chodit nemohla.
Vypila jsem kefír, tak uvidíme co dál.
Muž mi dal dokonce i klystýr a stále nic, jakoby tam hovínko ani nebylo.
Holčeny já už nevím co dál. Ale prdíky mám, tak alespon něco.
No jestli to do pondělka nepřejde tak fakt nevím, asi lékař nebo nemocnice.
Není tady
Pupíčku,mě pomáhala ráno nalačno lžíce olivového oleje zapitá sklenicí teplé vody.Je to hnus,chce to zavřít oči,ale mě to pomohlo.
Není tady
pupicek- tak to trapi aj mna už som nebola tiež asi 4-5 dni už to ani nepocitam mam pocit že prasknem do toho mam este svrbiace vyražky som zatoxikovana cela...možem vypit aj na litre acidofilne mlieko, zjest jogurty, prd platne...este skuim regulax, prirodne prehanadlo v tehu sa može povedala mi Dr. tak ti dam vediet ci zabralo
a skusis...
Není tady
Miss já už regulax zkoušela a nic :-) ten byl v pořadníku na pátek večer
Není tady
pupicku, tak ja mam bohuzel stejny problem, mam zacpu porad, stalo se to pravidlem, ze 4-5 dni nejdu, ale zatim jsem nenala nic, co by mi pomohlo
Není tady
Pupí, ono je to pak už o psychice... Člověk se na to moc soustředí a ono to nejde...
Když Ti nezabírají věci jako Psyllium, Regulax a ani klystýr, tak už je to fakt divný... No uvidíš do pondělka, třeba se to zítra "rozjede" Kdyžtak se zeptej lékaře. Ale 4 dny si myslím, že zase není až tak strašný... Tak uvidíš.
Není tady
holky huráááááááááááááááááá já ted kakala :-)
musím tedy upravit stravu, já to měla někde seklé a teprve ted se to dostalo až dolů, nevím ale co mi pomohlo, mohl to být kefír, ovesné vločky a nebo psyllium
Jsem hrozně ráda, děkuji všem za rady a přeji rychlé kakání
Není tady
pupicek- asi psylium ti pomohlo..joj ako ti zavidim ja stale nic
Není tady
Zatím mi pomahají zavařené švestky...to jdu vždycky.
Není tady
mě pomáhá jen stres. Jinak na tohle trpím celý život. Teda mimo těhu, to šlo dobře. Jinak mám rekond 3 týdny a za sebou milion vyšetření v nemocnici (včetně kamery zadním otvorem! a jak říkám, raději budu 14x rodit, a pak se o ty děti starat, než ještě jednou toto vyšetření absolvovat !!!
)
takže taky přeji, ať to jde dobře, protože přítel říká.... "není nad to se pořádně........" a pak říká sprosté slovo
Není tady
Pupíčku, gratuluju
Ono to asi pomohlo všechno najednou
Misho, tak stres je zaručený projímadlo... Před zkouškou to působilo vždycky...
Není tady
Holčiny, já baštila v těhu lněný semínko. Před každým jídlem jsem snědla jednu velkou lžíci lněného semínka - bez kousání - nemá žádnou chuť, a zapila trochou vody. Udělá to takový povlak ve střevech a "hovínko pak tudy lépe projde". Kdo to vyzkoušel, tak mu to pomohlo. Lepší je tomu předcházet, než se pak trápit, že to nejde Přeju hoooodně štěstí
Není tady
tak to ja snad zkusim.... protoze zacinam tento problem mit - zacpu do toho asi i hemeroidy a do toho mi kope mala:(
Není tady
Já třeba mám hodně ráda sušený švestky,jen tak na posezení zbouchám pytlík a pak se můžu pos.....t,mně to vždycky pomůže anebo projímavé učinky má hlávk.salát,to jsem zjistila když jsem snědla plnou mísu a večer mně tak chytlo břicho ,to jsem si pak i někde přečetla s tím salátem takže přejí příjemné vys....ní
.Je to je sranda,balada o H....
Není tady
No, u nas je ted v krámě neměly:( ale mám je taky rada,ale neproženou mě Hlávkový salát mě spíš nafoukne a je to ještě horší
....
No, já si koupila vločky ovesný, jak je mám upravit, nebo jen tak ź pytlíku je jíst? nebo oprazit, nebo namocit? co myslite?
Není tady
Zkus dat ty vlocky do trouby na plech a trochu je opect s medem a troskou oleje, to je docela dobry. Jinak mne na zacpu pomahaly 3 lzice psenicnejch otrub pred jidlem, na lacno. ted kazdel den snidam spaldovou kasu, s celozrnne krupice a su v pohode
Není tady
Hm, to budu muset sehnat ty otruby:(...
Není tady
Maji je v kazde zdrave vyzive, obcas i v normalnim obchode. U rodicu na Morave je mivaji v COOPu
Není tady
mi pomohl kefír a když ani to ne, tak sirup lactulose, doporučili mi ho v lékárně. ten zabírá prakticky hned .
práve ze jogurty, ovoce, vse jim dost
Není tady