6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Loni v tomto čase jsem měla dotaz ohledně kousků ovoce v čokoládě s tím, že jedna kolegyně to zde doporučovala a já jsem to kdysi v Německu jedla a bylo to moc dobré. Takže jsem namáčela kousky ananasu
v rozpuštěné čokoládě na vaření, leč ten ananas byl pouze takový ušpiněný, vůbec mi ta čokoláda na něm nedržela, takže jsem k tomu měla dotaz, co s tím a bylo mi odpovězeno, ale nějak jsem to zabudla a nyní to nemohu najít, takže kdybyste byly tak hodné a sdělily mi, co dělám za chybu.
Jinak Vám mohu doporučit do různých náplní apod. dávat rozinky, ale umleté na masovém strojku, je to moc dobré.
Není tady
Já dělám čokoládovou polevu tak, že v hrnci se 2 dny rozpustím čokoládu zároveň s kouskem 100% tuku - (cca 50-100g? Ale to bych lhala, dělám to vždycky od oka tak, aby to mělo "akorát" konzistenci). Poleva se nesmí vařit, jen rozpustit (jinak se ty 2 složky zas oddělí od sebe). Mně tahle poleva chutná hrozně (narozdíl třeba od kakaové), tak jestli chceš, můžeš ji vyzkoušet - zaručeně neopadá
Není tady
Já dělám polevu v opačném poměru jako Maya- dám 100 g čokolády na vaření a k tomu 50 g ztuženého tuku. Taky v hrnci s dvojitým dnem.
Není tady
mám také jeden typ na polevu: 100g ztuženého tuku + 50g kakaa + 50g moučkového cukru. První necháš rozpustit tuku (samozřejmě v hrnci s dvojitým dnem) a pak přidáš kakao + cukr (mícháš do hladka).
Rychlé, levné, dobré.......
Není tady