Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 15. 12. 2006 8:51

Barbara
♥♥♥----

Recept na čokoládovou polevu

Loni v tomto čase jsem měla dotaz ohledně kousků ovoce v čokoládě s tím, že jedna kolegyně to zde doporučovala a já jsem to kdysi v Německu jedla a bylo to moc dobré. Takže jsem namáčela kousky ananasu
v rozpuštěné čokoládě na vaření, leč ten ananas byl pouze takový ušpiněný, vůbec mi ta čokoláda na něm nedržela, takže jsem k tomu měla dotaz, co s tím a bylo mi odpovězeno, ale nějak jsem to zabudla a nyní to nemohu najít, takže kdybyste byly tak hodné a sdělily mi, co dělám za chybu.
Jinak Vám mohu doporučit do různých náplní apod. dávat rozinky, ale umleté na masovém strojku, je to moc dobré.

Není tady

#2 17. 12. 2006 0:18

maya
♥♥♥♥♥--

Re: Recept na čokoládovou polevu

Já dělám čokoládovou polevu tak, že v hrnci se 2 dny rozpustím čokoládu zároveň s kouskem 100% tuku - (cca 50-100g? Ale to bych lhala, dělám to vždycky od oka tak, aby to mělo "akorát" konzistenci). Poleva se nesmí vařit, jen rozpustit (jinak se ty 2 složky zas oddělí od sebe). Mně tahle poleva chutná hrozně (narozdíl třeba od kakaové), tak jestli chceš, můžeš ji vyzkoušet - zaručeně neopadá smile

Není tady

#3 17. 12. 2006 0:33

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Já dělám polevu v opačném poměru jako Maya- dám 100 g čokolády na vaření a k tomu 50 g ztuženého tuku. Taky v hrnci s dvojitým dnem.

Není tady

#4 17. 12. 2006 0:51

Dexpre
♥♥♥♥---
Místo: Teplice

mám také jeden typ na polevu: 100g ztuženého tuku + 50g kakaa + 50g moučkového cukru. První necháš rozpustit tuku (samozřejmě v hrnci s dvojitým dnem) a pak přidáš kakao + cukr (mícháš do hladka).

Rychlé, levné, dobré....... wink wink wink

http://lilypie.com/pic/090414/IJkS.jpghttp://b2.lilypie.com/m55Mp2/.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí