Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#51 20. 10. 2009 11:14

Blossom
Host

Re: Splnili jste si cestovatelský sen aneb vaše nejlepší dovolená?

Cestovatelské sny si plním vlastně průběžně pořád, protože zdaleka nemám rozhodně jen jeden. Zajímají mě všechna krásná místa, kde jsem ještě nebyla, a už je to u nás a nebo v zahraničí.

Zajímavé je, jak se cestovatelské sny, alespoň u mě, s věkem velmi mění. V mládí bylo pro mě ideálem jezdit do rumunských a bulharských hor, s partou, s dvacetikilovým báglem,  na vlastní pěst, pod stan nebo pod širák. Ty zážitky, které jsem tehdy zažila, už asi nikdy nezažiju.

No a po cca 20ti letech je pro mě splněný cestovatelský sen to, co čím jsem v těch dvaceti hluboce pohrdala - zájezd k teplému moři, s cestovkou, all inclusive, nejen moře, ale s možností cestování. Toto jsem abslovovala před 3 týdny a v dané situaci to bylo přesně to, co jsem potřebovala. smile

A v průběhu roku je pro mě splněný cestovatelský sen jakýkoli výlet na kole po vlastech českých.
Letos jsem měla ohledně splněných cestovatelských snů hojný rok... stolt

 

#52 10. 2. 2013 17:34

dvpetra
♥------
Registrovaný: 18. 10. 2012
Příspěvky: 12

Re: Splnili jste si cestovatelský sen aneb vaše nejlepší dovolená?

No jestli chcete užít srandy tak Mongolsko je určitě jedna z možných destinací big_smile Jinak taková Kambodža taky neurazí big_smile

Není tady

 

#53 3. 3. 2015 9:29

Apo
♥♥-----
Registrovaný: 30. 10. 2009
Příspěvky: 35
Web

Re: Splnili jste si cestovatelský sen aneb vaše nejlepší dovolená?

My byli v listopadu na Srí Lance a bylo to skvělé. Oproti indické Bombeji to bylo ještě takové tradičnější. Hezky malované autobusy, plné bůžků, no paráda. Určitě doporučuju a to včetně předsezónního termínu. Snadno jsme hledali ubytování, i když turistů tam teda nebylo málo.
Nepříjemné je jen že jakmile je člověk bílý, je pro místní jako chodící peněženka, ze které se snaží dostat co nejvíc. Ceny vám oproti místním vynásobí minimálně 2x.
Jinak my jsme nejeli s cestovkou, ale koupili jsme si levně letenky a ubytko jsme hledali na místě třeba i pomocí průvodce Lonely Planet.
Mám ale pocit, že teď na Srí Lanku směřuje snad každý druhý přítel z Facebooku :-) Tak honem dokud se tam vejdete :-)

Upravil(a) Moderátorka (4. 3. 2015 21:37)

Není tady

 

#54 12. 7. 2016 17:14

Mikkey
♥------
Registrovaný: 12. 7. 2016
Příspěvky: 1

Re: Splnili jste si cestovatelský sen aneb vaše nejlepší dovolená?

Asi úplně nejlepší dovolená, byla na Srí Lance :-) . All Inclusive s průvodcem, měli jsme i půjčené auto. Byli jsme ubytovaní v hotelu u pláže - Hotel Club Palm Bay. Byla to tak napůl svatební dovolená - tedy těsně před svatbou :-D . Chtěla bych se tam někdy znova podívat, až zase našetříme. Byli jsme tam s CK, která dělá i zájezdy na míru, což zní taky dost lákavě... Asi na příště nastudujeme místní služby a zkusíme to dát dohromady sami. hjarta .

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů