Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 25. 2. 2007 23:26

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

Re: zásnuby-svatba

my měli  zásnubní prstýnek taky stříbrný - měli jsme oba dva, já s kamínkem, "snoubenec" big_smile takový jakýsi s ornamenty - a nikomu jsme nic neřekli, tak polovině lidí došlo, proč nosíme prsteny - muže se dokonce doma ptali, jestli není na kluky, a co tomu říkám já big_smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#27 26. 2. 2007 20:20

mafy
♥♥♥----
Místo: JIŽNÍ ČECHY

Ahoj holky!
Tak zasnuby jsem stornovala a jsem uz zase stastne nezadana! Nejsem zlatokopka, hledam lasku, pochopeni, romantiku, ohleduplnost... a kdyz tohle neni, nezalezelo mi ani na tom, ze mi dal zasnubni prstynek s diamantem nebo ze mel skodu Superb apod.. usch
Jo a ten zasnubak s diamantem skoncil na 7 dilu - tak moc mi ublizil, ze jsem mu predvedla, co v zivote smysl ma a co ne.. diamanty to rozhodne nejsou! tummenupp
Sice mi to zlomilo srdce, ale je lepsi poznat vcas, jaky je partner doopravdy, nez az po svatbe.. Ted uz jsem zase v pohode a cekam na lasku jako tram! Verim, ze takova existuje a az toho praveho potkam, budu stastna i za prstynek z pouti, pokud bude z opravdove lasky! hjarta
A holky, ridte se timto:
1) co Te nezabije, to Te posili!!! wink
2) cas leci!!! sjuk
3) muz, ktery dovoli, aby jste kvuli nemu uronily klidne jen jedinou slzu (pokud to nejsou slzy stesti), Vam nestoji ani za to, aby jste si o neho oprely kolo!!! fuckyou
4) na kazdem konci je krasne, ze neco noveho zacina!!! big_smile
5) a nejlepsi rada - pokud je konec a zjistite, ze vas partner je nekdo uplne jiny, nez se delal na zacatku, netrapte se a reknete si: "jeho blbost, prisel o skvelou holku!" - protoze kazda z nas je svym zpusobem skvela!!! cool
Mafy

Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra mᚠvolno! cool
Čemukoliv se učís, učíš se pro sebe.. albert

Není tady

#28 27. 2. 2007 14:39

Moninka
♥♥♥----

Tak to je mi líto , že to nevyšlo, ale pokud to nebyl ten pravý, není čeho litovat, a je dobře, že jsi poznala už teď jaký je.

Přeju ti hodně štěstí do budoucího života a určitě bude líp, uvidíš tummenupp

Není tady

#29 27. 2. 2007 23:23

mafy
♥♥♥----

Moninka napsal(a):

Tak to je mi líto , že to nevyšlo, ale pokud to nebyl ten pravý, není čeho litovat, a je dobře, že jsi poznala už teď jaký je.

Přeju ti hodně štěstí do budoucího života a určitě bude líp, uvidíš tummenupp

Moc diky za podporu! Take Ti preji hodne stesti!!! smile
Bolelo to, ale ukoncila jsem to ja a nenechala se premluvit, i kdyz se snazil.. Ja jsem optimista a snazim se na vsem najit to dobre - takze si rikam, ze clovek musi prozit neco oskliveho, aby si pak vazil toho dobreho, co ho v zivote potka! tummenupp
Mafy

Není tady

#30 28. 2. 2007 6:26

Moninka
♥♥♥----

Díky, říkám si, že my jsme spolu už 7 let a zažili jsme toho taky dost, takže by nás už nic nemuselo překvapit wink

A můžu se zeptat, co se stalo? Pokud ale o tom nechceš mluvit, tak to samozřejmě chápu.
To je jasné, že každá špatná věc tě posílí a aspoň budeš vědět, na co si mᚠtřeba do budoucna dávat pozor.

Není tady

#31 6. 3. 2007 11:47

mafy
♥♥♥----

Moninka napsal(a):

Díky, říkám si, že my jsme spolu už 7 let a zažili jsme toho taky dost, takže by nás už nic nemuselo překvapit wink

A můžu se zeptat, co se stalo? Pokud ale o tom nechceš mluvit, tak to samozřejmě chápu.
To je jasné, že každá špatná věc tě posílí a aspoň budeš vědět, na co si mᚠtřeba do budoucna dávat pozor.

Tak tohle byla jedna z veci, kt. mi zacala hodne vadit:
Zjistila jsem, ze je to nekdo uplne jiny, nez jsem si puvodne myslela.. a ze ma uplne jine priority nez ja.. pak take jeho chovani - videla jsem, jak je zly na sve nejblizsi (i vybuchy vzteku), kteri se pritom chovali naprosto skvele.. takze tak by se postupem casu zacal chovat i ke mne.. usch
A ja nevyrovnaneho a sobeckeho cholerika nechci! Ja jsem pohodar a vsechno se snazim resit s usmevem a chci vedle sebe mileho a usmevaveho clovicka!!! smile

Jestli chces, napis take neco o sobe - treba kde jste se potkali, kolik vam je let, jestli planujete nebo uz mate mimi..

Mafy

Není tady

#32 27. 4. 2007 9:19

Bobinečka
♥------

Ahojky... taky se mi zrejme blizi chvilka, kdy dostanu zasnubni prstynek, ale jeste jsem porad nevypozorovala, jestli se nosi na leve nebo na prave ruce... Holky, poradte! Hezky den vsem...

Není tady

#33 9. 5. 2007 9:29

Zasnoubená
♥♥♥----
Web

Zdravím všechny, jsem tady nová, ale musím se podělit s mým zážitkem ze včerejšího zasnoubení. Můj přítel mně vzal do zlatnictví a tam jsem si vybrala to, co se mi líbílo a prostě mi ho při coca-cole v restauraci nasadil. Nebyla ta klasická otázka "Vezmeš si mně ?" a to protože o svatbě jsme už předtím mluvili. Svatba bude v březnu příštího roku.

http://lilypie.com/pic/2009/12/25/rsTn.jpghttp://lb2f.lilypie.com/eO3Qp1.png
16.10.2008 - 3320 g a 50 cm, 1,50 roku prohlídka 10 kg g a 84 cm

Není tady

#34 14. 5. 2007 11:09

Bobinečka
♥------

Zasnoubená, gratuluju... Nasadil ti prstynek na pravy nebo levy prstenicek?

Není tady

#35 14. 5. 2007 12:54

Zasnoubená
♥♥♥----
Web

Bobinečka napsal(a):

Zasnoubená, gratuluju... Nasadil ti prstynek na pravy nebo levy prstenicek?

Nasadil mi ho na levý prsteníček. Po svatbě si ho přesunu na pravou ruku, protože na levé bude už duležitější prstýnek. Podle mně by se to tak mělo nosit, ale každý si to může udělat, jak chce.

Petra

http://lilypie.com/pic/2009/12/25/rsTn.jpghttp://lb2f.lilypie.com/eO3Qp1.png
16.10.2008 - 3320 g a 50 cm, 1,50 roku prohlídka 10 kg g a 84 cm

Není tady

#36 14. 5. 2007 21:59

Karolína01
♥♥-----

Ahoj, já si myslím, že zásnubák se nosí na levé ruce a po svatbě se nosí na tom samém prstě jako snubní.

Není tady

#37 15. 5. 2007 17:21

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Jako že na jednom prstě mᚠ2 prsteny? va Tak to je podle mě blbost. Myslím si, že se zásnubák nosí na levé ruce a po svatbě na pravé (na levé je snubní).

Není tady

#38 15. 5. 2007 17:47

Karolína01
♥♥-----

No tak je to každýho věc, kde ty prsteny nosí, ale viděla jsem to i takhle, že jsou na jednom prstě dva prsteny. Nevypadá to špatně, protože zásnubák je s kamínkem a nosí se na snubáku, což je jenom kroužek.

Není tady

#39 16. 5. 2007 9:27

mates
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem nosila zásnubní s kamínkem na prostředníčku levé ruky a snubní potom na prsteníčku-vypadalo to pěkně.Teď už jsem rozvedená a nenosím žádný.

Není tady

#40 16. 8. 2007 12:58

Maya.82
Host

Ahoj Mafy jak já jsem se vdávala na střední tak jsem jen třídní nahlásila změnu příjmení a ona ho jen pak všude přepsala. To bylo vše.

#41 3. 12. 2007 11:40

ZuzkaHa
♥------

Ahoj dámy,
je mi 21, mám o dost staršího přítele (víc než o 20 let). Jsme spolu 2 roky, z toho rok spolu bydlíme. Rodiče si už nějak zvykli. Miluju ho a je to chlap, se kterým si umím představit společný život. Nikdy jsem si se stejně starými kluky nerozuměla. Chodím na ČVUT, takže ještě nepracuji. Myslím, že mě chce požádat o ruku, nedávno jsem našla prstýnek, vdávat do roka se nechci, ale třeba za dva roky si to umím představit smile. Tak teď nevím, přemýšlím i nad tím, jak se k tomu postaví rodiče. No, mám z toho celkem nervy. Na jednu stranu to chci, jsem šastná, na druhou si říkám, co na to okolí. Co vy na to?smile

Není tady

#42 3. 12. 2007 21:24

Majla
♥♥♥♥---

Zuzko nío upřímně na okolí se vykašli, protože ono se zasnubovat nebude.Pokud ho milujěš a cítíš se na to, tak šup do toho. Myslím, že je jedno jestli se vdᚠdo roka od zasnoubení nebo do 5 let, na ty pověry moc nedám. No okolí možná bude mít připomínky,ale to si nevybereš a jestli na tobě rodině záleží, tak to zvládne, překousne. Já jsem se svým přítelem 3 roky, oba studujeme a nebydlíme spolu, takže to na svatbu rozhodně nevypadá ještě aspoń 2 roky. Ale vím, že přítel to se mnou myslí vážně a to my stačí. No on se trochu zasnoubení a takových věcí bojí.Já bych si asi říct dala,ale nebudu tlačit. Moc ti přeju a vám to vyjde. No a pro ilustraci:Můj kamarád chce o Vánocích požádat o ruku svou o 8 let starší přítelkyni, rozvedenou s 9 letým dítětem.No a to, i když ví, že ona si ho nevezme, protože už se po svých zkušenostech vdávat nechce. Tomu říkám odvaha.Bydlí na malém městě, takže docela "skandál" ale mu je to ukradené.Asi tak

Není tady

#43 4. 12. 2007 11:13

Bellagambi
♥♥♥♥♥--
Místo: Morava

Majla napsal(a):

No on se trochu zasnoubení a takových věcí bojí.

Svatba je dílo satanovo lollol

Super mašina: http://www.achtungpanzer.com/pz6.htm
Silná, výkonná, dobře chráněná! Bohužel i ten nejlepší pancíř může vyřadit obyčejný pěšák!  Která hrdinka si troufne a přežije to? Zatím se to žádné nepovedlo....

Není tady

#44 4. 12. 2007 19:03

Majla
♥♥♥♥---

No tak hrozné to zas nebude.Ale přece jenom je mu 23, dělá dvě VŠ a je finančně závislí na rodičích.Navíc jsme každý na škole v jiném městě. Takže možná až dostudujem.Ale aspoń o svatbě se mnou mluví a nebledne u toho. Ale u dost kluků to co jsi říkala sedí. A jěště dělájí jakoby je do někdo do toho nutil. Já teda nikdy:-)

Není tady

#45 11. 12. 2007 10:16

ZuzkaHa
♥------

To Majla: Moc děkuju za fajn názor. To víš, člověk je z toho zblblej, z okolí, i sám ze sebe. Když pak přemýšlíš o tom, že za 20 let může bát všechno jinak, i po zdravotní stránce i po finanční, tak i když si představíš, že bys měla být od nějakých 40 sama, tak jsi z toho docela nadně. Ale i tak do toho moc chci jít, vim, že bych toho litovala. Když se podívám třeba na naše, mezi nima je věkový rozdíl 4 roky, chodili spolu 5 let před svatbou a dnes jsou rozhádaní, nechovají se k sobě vůbec hezky, takže si vyber... Asi na tom věku až tak nezáleží... Jen po tý stránce do budoucna... Ale nezbývá mi nic jiného, než čekat jak to bude doopravdy. roll

Není tady

#46 4. 1. 2008 12:24

Myška
♥♥♥----
Místo: Ostrava

Ahoj, na okolí se vykašli, přítel určitě nebydlí pod mostem, ty taky s tvou školou nebudeš na pracáku a lidem jde většinou stejně jen o to, jak budete finančně zabezpečení. Aspoň u nás to tak bylo. Už několik let jsme se s tím, že se chceme vzít nijak netajili, kdyby přítel nestudoval na doktorském, vzali bychom se už před 3 lety. Loni o Vánocích se na mě rodina sesypala s dotazy, proč se chceme brát, co se tím změní, jestli jsem se nezbláznila, že se chci vdávat na škole, že nemáme vlastní byt a kdesi cosi. Než bych všechny jejich podmínky splnila, bylo by mi 35 a to fakt bych nechtěla. Takže jsme se na ně vykašlali a jakmile to šlo, vzali jsme se. Jsem teď 4 měsíce vdaná a všichni jsou z toho na větvi. Pořád: Jak se máte novomanželé? a jak je po svatbě nevěsto? A hodně štěstí. Pak se v nich vyznej.

Není tady

#47 5. 1. 2008 12:27

Piia
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ostrava
Web

Helax 99 napsal(a):

Vypadá to na bydlení u jejich rodičů v RD. smile Letos v zimě asi:) Nejradši bych ale do vlastního bytu, akorát nevím, zda bude souhlasit, když vše doma zařizuje, aby nám bylo spolu dobře...

Jinak ty prstýnky, koukal jsem, že dobře vychází zásnubní stříbrné s kamínkem a njaké s zirkonem. Máte zkušenosti, je to fajn? Já na brilianty a diamanty nemámsad Kutil jsem tak nenápadně se ptal své drahé a nevadilo by jí to.smile

Ahoj já dostala stříbrný se zirkony a je úžasný. Bohužel se jeden kamínek uvolnil a protože drahoušek neměl čas jít to reklamovat, tak mi dal účet a šla jsem tam sama, takže i vím kolik stál. Je dost masivní kamínků je tam 12 a stál 600,- Kč. Takže něco jemnějšího s jedním bude levnější.

http://lilypie.com/pic/090119/pFeE.jpghttp://b3.lilypie.com/U8lVp1/.png
http://lilypie.com/pic/2009/10/18/AoeE.jpghttp://lb1f.lilypie.com/Spq8p2.png

Není tady

#48 17. 2. 2008 13:40

vendysek07
♥------

Pomáhala jsem chystat svatbu sestřenici a pořád jsme nevěděly čím doplnit program až nakonec jsme se rozhodly pro karikaturistu a byla to naprostá pecka. Karikaturista každýho během svatby originálním, veselým způsobem namaloval. Nestálo to moc peněz a přitom sme si všichni odnesli bezva dárek s naší podobiznou.  Zde přikládám link, kde jsou veškerý informace http://karikaturista.cz/ a vřele doporučuju!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí