6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
my měli zásnubní prstýnek taky stříbrný - měli jsme oba dva, já s kamínkem, "snoubenec" takový jakýsi s ornamenty - a nikomu jsme nic neřekli, tak polovině lidí dolo, proč nosíme prsteny - mue se dokonce doma ptali, jestli není na kluky, a co tomu říkám já
Není tady
Ahoj holky!
Tak zasnuby jsem stornovala a jsem uz zase stastne nezadana! Nejsem zlatokopka, hledam lasku, pochopeni, romantiku, ohleduplnost... a kdyz tohle neni, nezalezelo mi ani na tom, ze mi dal zasnubni prstynek s diamantem nebo ze mel skodu Superb apod..
Jo a ten zasnubak s diamantem skoncil na 7 dilu - tak moc mi ublizil, ze jsem mu predvedla, co v zivote smysl ma a co ne.. diamanty to rozhodne nejsou!
Sice mi to zlomilo srdce, ale je lepsi poznat vcas, jaky je partner doopravdy, nez az po svatbe.. Ted uz jsem zase v pohode a cekam na lasku jako tram! Verim, ze takova existuje a az toho praveho potkam, budu stastna i za prstynek z pouti, pokud bude z opravdove lasky!
A holky, ridte se timto:
1) co Te nezabije, to Te posili!!!
2) cas leci!!!
3) muz, ktery dovoli, aby jste kvuli nemu uronily klidne jen jedinou slzu (pokud to nejsou slzy stesti), Vam nestoji ani za to, aby jste si o neho oprely kolo!!!
4) na kazdem konci je krasne, ze neco noveho zacina!!!
5) a nejlepsi rada - pokud je konec a zjistite, ze vas partner je nekdo uplne jiny, nez se delal na zacatku, netrapte se a reknete si: "jeho blbost, prisel o skvelou holku!" - protoze kazda z nas je svym zpusobem skvela!!!
Mafy
Není tady
Tak to je mi líto , e to nevylo, ale pokud to nebyl ten pravý, není čeho litovat, a je dobře, e jsi poznala u teď jaký je.
Přeju ti hodně těstí do budoucího ivota a určitě bude líp, uvidí
Není tady
Moninka napsal(a):
Tak to je mi líto , e to nevylo, ale pokud to nebyl ten pravý, není čeho litovat, a je dobře, e jsi poznala u teď jaký je.
Přeju ti hodně těstí do budoucího ivota a určitě bude líp, uvidí
Moc diky za podporu! Take Ti preji hodne stesti!!!
Bolelo to, ale ukoncila jsem to ja a nenechala se premluvit, i kdyz se snazil.. Ja jsem optimista a snazim se na vsem najit to dobre - takze si rikam, ze clovek musi prozit neco oskliveho, aby si pak vazil toho dobreho, co ho v zivote potka!
Mafy
Není tady
Díky, říkám si, e my jsme spolu u 7 let a zaili jsme toho taky dost, take by nás u nic nemuselo překvapit
A můu se zeptat, co se stalo? Pokud ale o tom nechce mluvit, tak to samozřejmě chápu.
To je jasné, e kadá patná věc tě posílí a aspoň bude vědět, na co si má třeba do budoucna dávat pozor.
Není tady
Moninka napsal(a):
Díky, říkám si, e my jsme spolu u 7 let a zaili jsme toho taky dost, take by nás u nic nemuselo překvapit
A můu se zeptat, co se stalo? Pokud ale o tom nechce mluvit, tak to samozřejmě chápu.
To je jasné, e kadá patná věc tě posílí a aspoň bude vědět, na co si má třeba do budoucna dávat pozor.
Tak tohle byla jedna z veci, kt. mi zacala hodne vadit:
Zjistila jsem, ze je to nekdo uplne jiny, nez jsem si puvodne myslela.. a ze ma uplne jine priority nez ja.. pak take jeho chovani - videla jsem, jak je zly na sve nejblizsi (i vybuchy vzteku), kteri se pritom chovali naprosto skvele.. takze tak by se postupem casu zacal chovat i ke mne..
A ja nevyrovnaneho a sobeckeho cholerika nechci! Ja jsem pohodar a vsechno se snazim resit s usmevem a chci vedle sebe mileho a usmevaveho clovicka!!!
Jestli chces, napis take neco o sobe - treba kde jste se potkali, kolik vam je let, jestli planujete nebo uz mate mimi..
Mafy
Není tady
Ahojky... taky se mi zrejme blizi chvilka, kdy dostanu zasnubni prstynek, ale jeste jsem porad nevypozorovala, jestli se nosi na leve nebo na prave ruce... Holky, poradte! Hezky den vsem...
Není tady
Zdravím vechny, jsem tady nová, ale musím se podělit s mým záitkem ze včerejího zasnoubení. Můj přítel mně vzal do zlatnictví a tam jsem si vybrala to, co se mi líbílo a prostě mi ho při coca-cole v restauraci nasadil. Nebyla ta klasická otázka "Vezme si mně ?" a to protoe o svatbě jsme u předtím mluvili. Svatba bude v březnu přítího roku.
Není tady
Zasnoubená, gratuluju... Nasadil ti prstynek na pravy nebo levy prstenicek?
Není tady
Bobinečka napsal(a):
Zasnoubená, gratuluju... Nasadil ti prstynek na pravy nebo levy prstenicek?
Nasadil mi ho na levý prsteníček. Po svatbě si ho přesunu na pravou ruku, protoe na levé bude u duleitějí prstýnek. Podle mně by se to tak mělo nosit, ale kadý si to můe udělat, jak chce.
Petra
Není tady
Ahoj, já si myslím, e zásnubák se nosí na levé ruce a po svatbě se nosí na tom samém prstě jako snubní.
Není tady
Jako e na jednom prstě má 2 prsteny? Tak to je podle mě blbost. Myslím si, e se zásnubák nosí na levé ruce a po svatbě na pravé (na levé je snubní).
Není tady
No tak je to kadýho věc, kde ty prsteny nosí, ale viděla jsem to i takhle, e jsou na jednom prstě dva prsteny. Nevypadá to patně, protoe zásnubák je s kamínkem a nosí se na snubáku, co je jenom krouek.
Není tady
Já jsem nosila zásnubní s kamínkem na prostředníčku levé ruky a snubní potom na prsteníčku-vypadalo to pěkně.Teď u jsem rozvedená a nenosím ádný.
Není tady
Ahoj Mafy jak já jsem se vdávala na střední tak jsem jen třídní nahlásila změnu příjmení a ona ho jen pak vude přepsala. To bylo ve.
Ahoj dámy,
je mi 21, mám o dost starího přítele (víc ne o 20 let). Jsme spolu 2 roky, z toho rok spolu bydlíme. Rodiče si u nějak zvykli. Miluju ho a je to chlap, se kterým si umím představit společný ivot. Nikdy jsem si se stejně starými kluky nerozuměla. Chodím na ČVUT, take jetě nepracuji. Myslím, e mě chce poádat o ruku, nedávno jsem nala prstýnek, vdávat do roka se nechci, ale třeba za dva roky si to umím představit . Tak teď nevím, přemýlím i nad tím, jak se k tomu postaví rodiče. No, mám z toho celkem nervy. Na jednu stranu to chci, jsem astná, na druhou si říkám, co na to okolí. Co vy na to?
Není tady
Zuzko nío upřímně na okolí se vykali, protoe ono se zasnubovat nebude.Pokud ho milujě a cítí se na to, tak up do toho. Myslím, e je jedno jestli se vdá do roka od zasnoubení nebo do 5 let, na ty pověry moc nedám. No okolí moná bude mít připomínky,ale to si nevybere a jestli na tobě rodině záleí, tak to zvládne, překousne. Já jsem se svým přítelem 3 roky, oba studujeme a nebydlíme spolu, take to na svatbu rozhodně nevypadá jetě aspoń 2 roky. Ale vím, e přítel to se mnou myslí váně a to my stačí. No on se trochu zasnoubení a takových věcí bojí.Já bych si asi říct dala,ale nebudu tlačit. Moc ti přeju a vám to vyjde. No a pro ilustraci:Můj kamarád chce o Vánocích poádat o ruku svou o 8 let starí přítelkyni, rozvedenou s 9 letým dítětem.No a to, i kdy ví, e ona si ho nevezme, protoe u se po svých zkuenostech vdávat nechce. Tomu říkám odvaha.Bydlí na malém městě, take docela "skandál" ale mu je to ukradené.Asi tak
Není tady
Majla napsal(a):
No on se trochu zasnoubení a takových věcí bojí.
Svatba je dílo satanovo
Není tady
No tak hrozné to zas nebude.Ale přece jenom je mu 23, dělá dvě V a je finančně závislí na rodičích.Navíc jsme kadý na kole v jiném městě. Take moná a dostudujem.Ale aspoń o svatbě se mnou mluví a nebledne u toho. Ale u dost kluků to co jsi říkala sedí. A jětě dělájí jakoby je do někdo do toho nutil. Já teda nikdy:-)
Není tady
To Majla: Moc děkuju za fajn názor. To ví, člověk je z toho zblblej, z okolí, i sám ze sebe. Kdy pak přemýlí o tom, e za 20 let můe bát vechno jinak, i po zdravotní stránce i po finanční, tak i kdy si představí, e bys měla být od nějakých 40 sama, tak jsi z toho docela nadně. Ale i tak do toho moc chci jít, vim, e bych toho litovala. Kdy se podívám třeba na nae, mezi nima je věkový rozdíl 4 roky, chodili spolu 5 let před svatbou a dnes jsou rozhádaní, nechovají se k sobě vůbec hezky, take si vyber... Asi na tom věku a tak nezáleí... Jen po tý stránce do budoucna... Ale nezbývá mi nic jiného, ne čekat jak to bude doopravdy.
Není tady
Ahoj, na okolí se vykali, přítel určitě nebydlí pod mostem, ty taky s tvou kolou nebude na pracáku a lidem jde větinou stejně jen o to, jak budete finančně zabezpečení. Aspoň u nás to tak bylo. U několik let jsme se s tím, e se chceme vzít nijak netajili, kdyby přítel nestudoval na doktorském, vzali bychom se u před 3 lety. Loni o Vánocích se na mě rodina sesypala s dotazy, proč se chceme brát, co se tím změní, jestli jsem se nezbláznila, e se chci vdávat na kole, e nemáme vlastní byt a kdesi cosi. Ne bych vechny jejich podmínky splnila, bylo by mi 35 a to fakt bych nechtěla. Take jsme se na ně vykalali a jakmile to lo, vzali jsme se. Jsem teď 4 měsíce vdaná a vichni jsou z toho na větvi. Pořád: Jak se máte novomanelé? a jak je po svatbě nevěsto? A hodně těstí. Pak se v nich vyznej.
Není tady
Helax 99 napsal(a):
Vypadá to na bydlení u jejich rodičů v RD. Letos v zimě asi:) Nejradi bych ale do vlastního bytu, akorát nevím, zda bude souhlasit, kdy ve doma zařizuje, aby nám bylo spolu dobře...
Jinak ty prstýnky, koukal jsem, e dobře vychází zásnubní stříbrné s kamínkem a njaké s zirkonem. Máte zkuenosti, je to fajn? Já na brilianty a diamanty nemám Kutil jsem tak nenápadně se ptal své drahé a nevadilo by jí to.
Ahoj já dostala stříbrný se zirkony a je úasný. Bohuel se jeden kamínek uvolnil a protoe drahouek neměl čas jít to reklamovat, tak mi dal účet a la jsem tam sama, take i vím kolik stál. Je dost masivní kamínků je tam 12 a stál 600,- Kč. Take něco jemnějího s jedním bude levnějí.
Není tady
Pomáhala jsem chystat svatbu sestřenici a pořád jsme nevěděly čím doplnit program a nakonec jsme se rozhodly pro karikaturistu a byla to naprostá pecka. Karikaturista kadýho během svatby originálním, veselým způsobem namaloval. Nestálo to moc peněz a přitom sme si vichni odnesli bezva dárek s naí podobiznou. Zde přikládám link, kde jsou vekerý informace http://karikaturista.cz/ a vřele doporučuju!
Není tady