1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ahoj holky,prosím o radu.Dceři je 12 a má velké bolesti břicha. Podle popisu bolesti to tipuji na příchod MS.Poraďte prosím,co bych jí na to mohla dát.Doktorku jsem u nezastihla.Díky
Není tady
mě na bolesti zabírá ibalgin, ale ten by pro ni mohl být jetě ne zrovna vhodný... moná malinko etrnějí je nurofen... a kdy nemám bolesi moc silné, stačí Panadol... ale yslím, e by Ti určitě poradili v lékárně, co by jí zabralo, ale neublíilo.. ale ten ibalgin (nebo ibuprofen) jsem brala od té doby, co mi MS začala - taky tak kolem 12 let....
Není tady
Ja bych doporucila taky teplou vanu, to by ji mohlo trochu ulevit a pokud je to MS, tak by se mohla rychleji rozbehnout
Není tady
tak ja jsem vzdycky na bolesti brala algifen kapky, nic jineho mi nezabiralo, ale je teda jen na predpis, pokud nemas doma
Není tady
Díky vem ,já mám u sebe taky dobrou zkuenost s Algifenem,ale bohuel ho momentálně nemám. Nala jsem Nurofen,ale asi nejdřív zkusíme tu vanu
.
Upravil(a) heri1 (13. 12. 2006 19:40)
Není tady
Ahojky měla to stejný,je to fakt děs,te%d je mi 14 a pořád mám ty první dva dny hrůzu z toho co přijde,no mami mi dává SARAPIS,kdy se to bere tak dva měsíce,pomůe to,opravdu,jen je to přírodní,tak se musí počkat....Algifen kapky a čípky-to je nouzovka
Není tady
kontryhelový čajík
Není tady
..a nebo čaj z majoránky..taky pomáhá..
Není tady
mi velmi pomohl nepovolená reklama - přírodní preparát z pupalky, více info je zde, a to zde nemusím vypisovat nepovolená reklama není nejlevnějí, ale ne cpát děcka či sebe nějakou chemií, raději do naeho zdraví investuji, věřím, e se mi to vrátí
Upravil(a) tina (1. 3. 2011 14:53)
Není tady
nexxi napsal(a):
kontryhelový čajík
jj, určitě kontrhyl ,doporučuju i já
Není tady
Výborný je na bolestivou menstruaci heřmánek a nahřívat břicho, já pouívám elektrickou dečku a v kombinaci s heřmánkem . Kdy je nejhůř, tak Ibuprofen.
Není tady
otvírám opět toto věčné téma...
11 letá dcera dostala první MS teď v květnu - trvala celkem 2 dny, bolestivá. Po 3 týdnech dalí trvala pár hodin, hodně krváciví - bolestivá, za 1,5 týdne opět, jen pár hodin hodně krvácela.
- za prvé jsem byla hodně překvapená, protoe je drobná, 7 rok bere růstový hormon
- má podezření na Ehlers Danlos syndrom - při minimálním podnětu se jí na těle dělají velké podlitiny
volala jsem do motola na dětskou gynekologii, jestli to mám řeit nebo je to normální ne se jí to upraví a jestli to není projev něčeho v závislosti na její problém hematomy a pokoním krvácením
Máte někdo podobnou zkuenost? A máte zkuenost s motolskou dětskou gynekologií? Na co mám dceru při první prohlídce připravit? Při objednání telefonem máme vzít 1,5 litru vody, tzn., e půjde na ultrazvuk, ale u víc mi do tel neřekli...
Není tady