Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 11. 12. 2007 9:17

Jay
♥♥♥----
Místo: Landgraaf - Nederland

Re: Kdy povolit dceri spat u kluka???

Mila whatever, mozna te rodice drzi vic zkratka nez je zdravo, ale jak v zaveru pises o tech 13cti a 14tiletych, tak se jim ani nedivim...dost dobre nechapu vetu   

vedi, ze pokud budu pit, tak na sebe umim dat pozor, nebo kdyz slibim, ze nebudu, tak nepiju

Je ti patnact a slibujes, ze nebudes pit. Nevim, zda je zde treba komentar. Hrajete si na dospele, ale rozum je nekde pozadu.

http://img511.imageshack.us/img511/5350/princeznaqr5.th.jpg

Není tady

#102 15. 12. 2007 23:03

Pirátka :)
♥------

no, mě je 17 a u přítele (22) jsem spala poprvé asi tak po 1,5 měsíci chození. rodiče to vzali celkem v pohodě, teda spíš mamka, táty jsem se ani neptala, protože se o mě nikdy moc nestaral. jinak si myslim, že mamka to povolila hlavně díky tomu, že aspoň trochu zná přítele i jeho rodiče.

Není tady

#103 16. 12. 2007 10:13

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem synům nikdy nebránila /ani v 15/ , stejně by to nemělo cenu, většinou si vybrali celkem slušnou dívku, tak jsem se držela pravidla, kdo si  nechce hubu spálit, musí mlčet nebo chválit, doma jsme debatovali MEZI SEBOU SE SYNY o všem kolem vztahů, vše jsem vysvětlovala a vysvětluji, ale nikdy nekritizuji dámu, jenom poradím, co by bylo možná optimální pro syny, celkem to funguje a jsme všichni v klidu, spoléhám na to, co jsem do nich dostala výchovou.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#104 26. 2. 2008 16:21

kallioppe
♥------

Pojďme hromadu času strávenou u diskusí a internetu využít trochu pro sebe..některým může IQ test nepříjemně otevřít oči a na ledacos upozornit

Není tady

#105 18. 1. 2013 13:42

lenuska1234
♥♥-----

Tak se zase pokusím otevřít tohleto téma. Má 13-letá dcera už mi taky dospěla do věku, kdy musím (i když velmi nerada) řešit podobné starosti s klukama a přespáním. Bohužel má v poslední době v hlavě daleko víc kluků, řešení svého vzhledu, než školu. Momentálně je zamilovaná do 14-letého a taky si přála, aby u nás přespal. Kromě toho u nás byly i dvě puberální děti mého manžela. Nejdříve jsem myslela, že nepovolím, ale pak jsem přeci jenom svolila. Hezky jsem si klučinu proklepla big_smile a dala dětem školení. Byť je to pro mě bolestivý, že moje holčička touží tak rychle dospět, ale je mi jasné, že zákazy nic nevyřeším, to bych si jí musela vodit na vodítku a nechodit do práce. Takže já jsem toho mínění, že je lepší poučit včas, než bude pozdě a lépe poznat, s kým se stýká. Když jí budu někoho zakazovat, tak docílím jen to, že se mi přestane svěřovat ..... ach jo, proč ty děti tak rychle rostou dudlik zlatý mimina

Není tady

#106 18. 1. 2013 14:13

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

lenuska1234 napsal(a):

Tak se zase pokusím otevřít tohleto téma. Má 13-letá dcera už mi taky dospěla do věku, kdy musím (i když velmi nerada) řešit podobné starosti s klukama a přespáním. Bohužel má v poslední době v hlavě daleko víc kluků, řešení svého vzhledu, než školu. Momentálně je zamilovaná do 14-letého a taky si přála, aby u nás přespal. Kromě toho u nás byly i dvě puberální děti mého manžela. Nejdříve jsem myslela, že nepovolím, ale pak jsem přeci jenom svolila. Hezky jsem si klučinu proklepla big_smile a dala dětem školení. Byť je to pro mě bolestivý, že moje holčička touží tak rychle dospět, ale je mi jasné, že zákazy nic nevyřeším, to bych si jí musela vodit na vodítku a nechodit do práce. Takže já jsem toho mínění, že je lepší poučit včas, než bude pozdě a lépe poznat, s kým se stýká. Když jí budu někoho zakazovat, tak docílím jen to, že se mi přestane svěřovat ..... ach jo, proč ty děti tak rychle rostou dudlik zlatý mimina

panebože yikes

Strach je malá smrt...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí