27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Mila whatever, mozna te rodice drzi vic zkratka nez je zdravo, ale jak v zaveru pises o tech 13cti a 14tiletych, tak se jim ani nedivim...dost dobre nechapu vetu
vedi, ze pokud budu pit, tak na sebe umim dat pozor, nebo kdyz slibim, ze nebudu, tak nepiju
Je ti patnact a slibujes, ze nebudes pit. Nevim, zda je zde treba komentar. Hrajete si na dospele, ale rozum je nekde pozadu.
Není tady
no, mě je 17 a u přítele (22) jsem spala poprvé asi tak po 1,5 měsíci chození. rodiče to vzali celkem v pohodě, teda spí mamka, táty jsem se ani neptala, protoe se o mě nikdy moc nestaral. jinak si myslim, e mamka to povolila hlavně díky tomu, e aspoň trochu zná přítele i jeho rodiče.
Není tady
Já jsem synům nikdy nebránila /ani v 15/ , stejně by to nemělo cenu, větinou si vybrali celkem slunou dívku, tak jsem se drela pravidla, kdo si nechce hubu spálit, musí mlčet nebo chválit, doma jsme debatovali MEZI SEBOU SE SYNY o vem kolem vztahů, ve jsem vysvětlovala a vysvětluji, ale nikdy nekritizuji dámu, jenom poradím, co by bylo moná optimální pro syny, celkem to funguje a jsme vichni v klidu, spoléhám na to, co jsem do nich dostala výchovou.
Není tady
Pojďme hromadu času strávenou u diskusí a internetu vyuít trochu pro sebe..některým můe IQ test nepříjemně otevřít oči a na ledacos upozornit
Není tady
Tak se zase pokusím otevřít tohleto téma. Má 13-letá dcera u mi taky dospěla do věku, kdy musím (i kdy velmi nerada) řeit podobné starosti s klukama a přespáním. Bohuel má v poslední době v hlavě daleko víc kluků, řeení svého vzhledu, ne kolu. Momentálně je zamilovaná do 14-letého a taky si přála, aby u nás přespal. Kromě toho u nás byly i dvě puberální děti mého manela. Nejdříve jsem myslela, e nepovolím, ale pak jsem přeci jenom svolila. Hezky jsem si klučinu proklepla a dala dětem kolení. By je to pro mě bolestivý, e moje holčička touí tak rychle dospět, ale je mi jasné, e zákazy nic nevyřeím, to bych si jí musela vodit na vodítku a nechodit do práce. Take já jsem toho mínění, e je lepí poučit včas, ne bude pozdě a lépe poznat, s kým se stýká. Kdy jí budu někoho zakazovat, tak docílím jen to, e se mi přestane svěřovat ..... ach jo, proč ty děti tak rychle rostou
zlatý mimina
Není tady
lenuska1234 napsal(a):
Tak se zase pokusím otevřít tohleto téma. Má 13-letá dcera u mi taky dospěla do věku, kdy musím (i kdy velmi nerada) řeit podobné starosti s klukama a přespáním. Bohuel má v poslední době v hlavě daleko víc kluků, řeení svého vzhledu, ne kolu. Momentálně je zamilovaná do 14-letého a taky si přála, aby u nás přespal. Kromě toho u nás byly i dvě puberální děti mého manela. Nejdříve jsem myslela, e nepovolím, ale pak jsem přeci jenom svolila. Hezky jsem si klučinu proklepla
a dala dětem kolení. By je to pro mě bolestivý, e moje holčička touí tak rychle dospět, ale je mi jasné, e zákazy nic nevyřeím, to bych si jí musela vodit na vodítku a nechodit do práce. Take já jsem toho mínění, e je lepí poučit včas, ne bude pozdě a lépe poznat, s kým se stýká. Kdy jí budu někoho zakazovat, tak docílím jen to, e se mi přestane svěřovat ..... ach jo, proč ty děti tak rychle rostou
zlatý mimina
paneboe
Není tady