|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ajax napsal(a):
tak tojá jsem asi nějaký magor:-) týden před menzkama jsem jako bych byla nabitá baterkama, jsem schopná v jeden den vygruntovat celý byt, okna, záclony, vyvařovat, uklízet každé smítko, umýt každou lžicku ve dřezu..... prostě šílený elán... , ale když je dostanu, tak se mnou už pak nehne ani hora nádobí a na kobrci překročím i kdyby tam bylo kdoví co a neohnu se pro to.......
Jsem na tom podobne cca tyden pred MS mam energie i dobrou naladu na rozdavani, ale kdyz ji dostanu, tak bolesti "umiram" a naladu a energyi jsou take v kelu 
Není tady
No já mám "utahanou a protivnou" náladu. A všechny další příznaky MS týden před. Ale co jsem ještě vypozorovala je horší: těsně před menstruací hrozně nepozorně řídím auto a neumím zaparkovat v malém prostoru.
To se mi během měsíc nestává. Už jsem o tom někde četla, že žena v době před a během menstruace nemá orientační smysl
Je to prý díky vyšší hladině hormonů 
Není tady
poletucha napsal(a):
Před menstruací dochází k postupnému zadržování vody v organismu, proto to "zvýšení hmotnosti" i vizuální pocit , že jsme přibraly. Všimněte si jak první den dva pak chodíte zvýšeně na malou.
Co je ale mnohem větší sranda je že voda se hromadí i v hlavě a v podstatě slovy odborníků dochází k otoku mozku. Proto ta podrážděnost.
Viděla jsem na toto téma nějaký hrůzný dokument BBC a můj muž, sedíc vedle mne, uznal, že v případě otoku mozku mám opravdu nárok na cokkoliv.
:supr:Poletucho, díky !!! Konečně vysvětlení, které, doufám, pochopí i můj muž.
No uznejte, nakonec bude ještě rád, že s otokem na mozku apoň trefím domů 
Není tady

jsem.sva napsal(a):
No já mám "utahanou a protivnou" náladu. A všechny další příznaky MS týden před. Ale co jsem ještě vypozorovala je horší: těsně před menstruací hrozně nepozorně řídím auto a neumím zaparkovat v malém prostoru.
To se mi během měsíc nestává. Už jsem o tom někde četla, že žena v době před a během menstruace nemá orientační smysl
Je to prý díky vyšší hladině hormonů
Mňa sa telocvikár na vysokoškolskej lyžovačke spýtal, keď som po troch dňoch "zabudla" všetko, čo som už vedela: "Ty si TO dostala?" A ja že NIééééé - ale čudovala som sa, ako to vymákol. Potom som čítala, že aj koordinácia a vnímanie vlastného tela sa v priebehu mesančého cyklu menia...
Sme hračkami v rukách Macochy prírody 
Není tady
sisa70 napsal(a):
poletucha napsal(a):
Před menstruací dochází k postupnému zadržování vody v organismu, proto to "zvýšení hmotnosti" i vizuální pocit , že jsme přibraly. Všimněte si jak první den dva pak chodíte zvýšeně na malou.
Co je ale mnohem větší sranda je že voda se hromadí i v hlavě a v podstatě slovy odborníků dochází k otoku mozku. Proto ta podrážděnost.
Viděla jsem na toto téma nějaký hrůzný dokument BBC a můj muž, sedíc vedle mne, uznal, že v případě otoku mozku mám opravdu nárok na cokkoliv.:supr:Poletucho, díky !!! Konečně vysvětlení, které, doufám, pochopí i můj muž.
No uznejte, nakonec bude ještě rád, že s otokem na mozku apoň trefím domů
Týýý vadóó, Poletuško díky moc, sekám s pečením cukroví ( přece nebudu riskovat při otoku mozku) a jdu si lehnout. Ještě že vás holky mám!!!!!

Upravil(a) lueta (15. 12. 2006 15:38)
Není tady
Já mám pouze Syndrom prvního dne, kdy razím heslo: KRMIT, ALE NEDRÁŽDIT !! 
mám taký pocit, že vždy týždeň pred MS sa pohádam s priateľom na blbosti... a zdá sa mi, že začína on... no, ako to tak čítam, tak bude asi chyba v mojich hormónoch...
a ako tomu teda zabrániť? všetkým tým náladám? tie keď prekypujem energiou mi nevadia, ale tá podráždenosť, náladovosť, precitlivelosť, plač, .... ako s tým bojujete?
Není tady
Sunny, nebojuju s tím, proč taky? Jen celé své okolí upozorním, že to na mě přišlo, že jsem nesnesitelná a ať si mě prostě ten den moc nevšímají, že moje mizerná nálada nemá s nimi nic společného. Dokonce se mi takhle stalo, že mě mamka celkem za jiných okolností neškodnou "výchovou" vytočila a vyjela jsem na ni dost zhurta. Táta jí navíc ještě vynadal, že jsem je na to upozornila, že mám svůj den D, tak to má respektovat a dobře jí tak, když to nedokáže
.
To určitě psal chlap
já bych šest dní v měsíci skoro vraždila...

Není tady