27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Máte někdo zkuenost s touto vlákninou? Děkuji
Není tady
V lékárně mi bylo řečeno, e výhoda Benefibry je v tom, e je rozpustná. Já jsem kupovala vlákninu Psyllium na úpravu zaívání, ve vodě se nerozpustí tak jak Benefibra, ale můe se pouít i do jogurtů.
Není tady
Já jsem viděla reklamu a nechápu, jak můe fungovat zcela rozpustná vláknina, kdy účinek vlákniny ve střevech by měl být ten, e nabobtná a mechanicky vyčistí střeva. Jestli jsem to pochopila správně.
Není tady
Já jsem rovně jen viděla reklamu a taky mě překvapila čirá tekutina. Zkuenosti mám s Psylliem (vynikající),kde právě gelovatění je velmi urgentní (po chvilce stání se vytvoří "amaroun").Psyllium v jogurtu nemá chybu.
Není tady
také jsem pouívala psyllium, ale spíe ne e by mě vyčistilo, tak bych řekla, e nafukuje, asi ve mě přímo bobtnalo. Lepí bylo to s příchutí melounu to u bylo lepí. Tchyně jej taky zkouela, ale bylo jí z něj přímo patně, opravdu se to patně snáí, na tu Benefibru jsem viděla jen reklamu, tak nevím. Já osobně preferuji Activii místo snídaně na dobré zaívání. Ta opravdu funguje a je výborná.
Není tady
Po psylliu jsem měla děsnou zácpu a byla jsem nafouklá jak balón.
Není tady
Tak to vidíte, jak kadý tělo různě raguje, kadý si musí najít, co mu sedne. Já jsem si zase psylliem "vyléčila" letitou úpo*n zácpu a nesnesitelné bodání ve střevech, jak byla nafouklá a ve v nich kvasilo, jedy prostě těko "ly ven". Byla to vlastně taková permanetní samootrava organizmu, únava apod... Ne nadarmo se říká, e zdraví je ve střevech. Ale má někdo s tou Benefibrou zkuenosti nebo jetě s něčím jiným? Kada nová rada dobrá.
Není tady
Tak jsem si tu vlákninu před týdnem koupila. Zatím mám křeče v břie. Tak nevím nevím. Na jinou vlákninu jsme tak nereagovala. Určitě se úplně nerozpustí. Ale není při pití tak gelová nebo elatinová.
Není tady
jo..tak tohle je dalsi reklamni trik...vubec neni bez chuti a taky mi vubec neprislo,ze by nejak pomohla...
Není tady
Take vy, co jste vyzkouely Benefibru i Psylium, doporučujete spíe Psylium? A nezkouely jste některá Activ Aloe - to jsem měla já a moc mi to pomohlo na bolesti břicha.
Není tady
A co to je, to Activ Aloe - zaívací potíe mám u léta a celkem nic na to nefunguje. Teď se přidalo i zadrování vody a tak bych potřebovala poradit. Znáte někdo něco, co opravdu funguje?
Není tady
Tohle jsem nala na :
www.darius.cz/archeus/G4_M.html
MOČOPUDNÉ PROSTŘEDKY;Močopudné čaje - nálevy;1578;0:00;čaj z listů břízy je nejlepí močopudný prostředek. který známe. Působí jemně, zdrenlivě a bez (a to je důleité) drádění ledvinových tkání. Přípravo čaje: jedna vrchovatá čajová lička listů se přelije jedním álkem vařící vody, za 10 minut scedíme. Čaj pijeme přiměřeně teplý (pokud mono neslazený), 2 a 3 álky denně jsou správná dávka. Po ukončení odvodnění přestaneme čaj uívat.
MOČOPUDNÉ PROSTŘEDKY;Močopudné čaje - nálevy;1579;132;Není lepího močopudného prostředku nad pýr plazivý! Pouívá se bud' odvaru z kořínků 20g na 7 litr vody nebo výtaku 1008 na 800g vody. Pýr jest nejúčinnějím a nejlepím lékem při močových kaméncích, vředech v močovém měchýři a vůbec při vech chorobách močových cest.
MOČOPUDNÉ PROSTŘEDKY;Močopudné čaje - nálevy;1580;132;30 g plavuně, 30 g březového listí, ZO g kořene jehlice trnité, 20 g jalovčinek. Třikrát denně álek vlaného odvaru vdy po jídle.
MOČOPUDNÉ PROSTŘEDKY;Močopudné čaje - nálevy;1581;14;Močopudný účinek má cibule. Cibuli nakrájíme na větí kousky, vsypeme do studené vody, přivedeme k varu a necháme 20 minut stát. Pijeme bez přísad.
Není tady
Díky Decimo, ty čaje zkusím, určitě budou chutnat po*ně.
Není tady
Ahojky,na stránkách www.benefibra.cz v odkazu ochutnávka zdarma si můete napsat o vzorek zdarma .
Není tady
Suzie napsal(a):
A co to je, to Activ Aloe - zaívací potíe mám u léta a celkem nic na to nefunguje. Teď se přidalo i zadrování vody a tak bych potřebovala poradit. Znáte někdo něco, co opravdu funguje?
Na močení je dobrý kopřivový čaj, chodí potom častěji.
Jinak Activ Aloe se prodává v lékárnách, je to k podpoře imunity a trávicího ústrojí, ale taky proti zácpě, podle toho, kolik a kdy Activ Aloe pije. Je to čirá tekutina, pije se zředěná s vodou, nechutná to nijak, ale mi pomohla. Toto jsem k tomu nala na netu:
ACTIV aloe je vyráběna výhradně z ekologicky pěstované aloe veraACTIV aloe je vyráběna výhradně z ekologicky pěstované aloe veraACTIV aloe je vyráběna výhradně z ekologicky pěstované aloe vera.
Aloe Vera, často nazývána jako zázračná rostlina nebo přírodní lékař, byla a je od dávných věků a po současnost vyhledávána pro své přesvědčivé léčebné účinky a regenerační schopnosti. Vyniká předevím výraznými protizánětlivými a analgetickými účinky. Urychluje hojení ran, posiluje imunitní systém a připisují se jí té zajímavé protivirové účinky. Pomáhá při úpravě trávení, pálení áhy a chronické zácpě, účinně odstraňuje nepříjemné pocity plnosti a nadýmání. áva z aloe je účinným detoxikačním prostředkem - zbavuje tělo neádoucích látek a jedů.
Velice důleitá je skutečnost, e ani při dlouhodobějím podávání nevyvolává návyk.
Barny's ACTIValoe FORTE Barny´s ACTIValoe FORTE se vyrábí specální technologií z vybraných částí listů aloe vera Barbadensis. Získaná surovina, takzvaný "gel" (zhutěná áva) obsahuje tu nejvyí koncentraci účinných látek. Tato surovina se pro pouití ředí na koncentraci vysoce jakostní ávy.
Upravil(a) Babucha (11. 1. 2007 14:30)
Není tady
Psyllium jsem brala pravidelně a u jsem měla občas problém polknout tu "elatinu", ale pomáhalo mi (vyprazdňování), viděla jsem reklamu na Benefibru a zvauji
Není tady
lepista napsal(a):
Po psylliu jsem měla děsnou zácpu a byla jsem nafouklá jak balón.
PSYLLIUM MÁ TO VÝHODU, E VLASTNĚ TRÁVENÍ UPRAVÍ....POKUD MÁ ČLOVĚK ZÁCPU, NEBO CHCE NAPOMOCI VYPRAZDŇOVÁNÍ, MĚL BY SE PO POITÍ PSYLLIA HODNĚ NAPÍT.
A POKUD MÁ PRŮJEM, JE DOBRÉ HO ZAPÍT MINIMÁLNĚ.
MÁM TO VYZKOUENÉ NA SOBĚ I NA DĚTECH.
JAK U NĚKDO NA ZAČÁTKU PSAL, NEJLEPÍ JE V JOGURTU, TO Z NÍ NENÍ IVETATO TA HROZNÁ ELATINA...A NEBO JSEM SI JI NASYPALA DO STUDENÉHO MLÉKA A RYCHLE, NE STAČILA NABOBTNAT VYPILA.
ALE JE PRAVDA, E NĚKDO HO PROSTĚ SNÁET NEMUSÍ.
S BENEFIBROU ZKUENOSTI NEMÁM A JSEM ZVĚDAVÁ A JI NĚKTERÁ VYZKOUÍTE, CO NA NI BUDETE ŘÍKAT.
PŘEJI KRÁSNÝ DEN.
Upravil(a) SLUNÍČKO (13. 1. 2007 6:48)
Není tady
v jogurtu jsem to nezkouela a tak jak říká Iveta u jsem se na tu elatinku nemohla ani podívat brrrr. V jogurtu by mi určo nevadila
Není tady
Tak já jsem začala pít Psylium před třemi dny a zabralo okamitě, moná a moc rychle, málem jsem ani nedoběhla . Opravdu, vyzkouela jsem kdeco, ale tohle konečně zabralo. Je fakt, e to není moc příjemné pít, asi to budu dávat do jogurtu, jak tu holky radí.
Není tady
Psyllium jsem vyzkouela i melounovou a pomerančovou příchu,ale bylo mi z něj hrozně na zvracení
Sypká Benefibra je dobře poivatelná,ale nemá tak dobrý účinek jako psyllium.Akorát po ní není nevolno.
Není tady
já uívám benefibru asi neco pres tyden.Trpím zácpou( chodim na stolici tak jednou za 4-6 dni) a muu potvrdit e posledni 3dny jsem byla i 2x denne,nejsem tak nafoukla jako predtim a jeji uzivání mi nedela vubec zadny problem.Uzivala jsem asi pred rokem i psyllium,bylo sice ucinejsi ale pozrit to pro me byl velky vykon:lol: muzu rict ze jsem s benefibrou zatim opravdu spokojena:)
Není tady
Psylium se prodává i v kapslích,jenom stačí polknout a pít více vody
Není tady
ahojky sháním 2 účtenky Benefibra za rok 08 můe být i max.07) a účtenku Benefibra zakoupenou do února 09. Stačí naskenovat.
Potřebuji to do soutěe, poslal by mi někdo na email jaguarek@seznam.cz mohu za to poslat nějakou kosmetiku dle výběru. Prosííím
budu vděčná na odměně se domluvíme
Není tady
já psyllium občas polknu, potíe nemám, spí jen tak pro úpravu a zarazilo mě, e to někdo nechá nabobtnat a a pak to do sebe cpe:-) já dycky polkla ličku nasucho, zapila skleničkou vody a pusu tou vodou vypláchla, ádná hnusná elatina:-) a máma mi dycky kladla na srdce, abych to hodně zapila....moná z toho jsou pak ty neádoucí účinku. nebo si dávat mení dávku.
Není tady