29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky Jolko u nás už je lépe,bylo to po tom píchání,bylo poslední ,tak budeme mít na chvíli pokoj.
Malá začíná pěkně baštit.. dnes mě nenechala ani se pořádně najíst.. měla jsem rýži a kuře a to by si ji měla vidět,jak ty zrníčka rýže do ní padaly..docela jsem se bála a bylo to v pohodě
tak už možná bude pomalu papat s námi.. samo bez koření.Zítra ji chci udělat špenát a brambor..tak uvidím
Tak se drž a nic už nepodnikej ,aby se ti nepřitížilo malého Adámka pozdravuj, že se přijdu na něj podívat až vykoukne na svět..
Jó zuby..to znám..také bych měla jít, ale moc se mi nechce,protože ta zubařka co k ní chodím má ted´ v ordinaci kočky
No je po sněhu vid´?? Aspon´se ti lépe chodí to věřím že si Vikča s tátou užila..
Tak pa pá a zase se ozvy ..
A kdepak máme Julku ??????
Není tady
ahojky.....no mala milovala polivky,ja ji teda taky pul roku ciste kojila a pak uz jsme ji taky neco dali,no moje mamka co ji dala prvni,tak to byla svickova z kralika a jak ji to jelo:)))i kdyz jsem se bala,prvni papani a zrovna knedlik a kralici masicko,noooo ale dobry...jo,pujdu si ted jeste lehnout,dneska jsem se nevyspala...usnula jsem na hodinu a pul,pak jsem se vzbudila na zachod a do rana do 4 jsem nemohla zabrat,pak jsem usnula a v pul 6 uz byla vzhuru nikolka....ach joooo,tak ted je ve skolce tak ja jdu jeste nachvilinku na kute...papapa Jolka
Není tady
Ahojky Šálečku!!!!
Tak s tam tím nic nového je mi líto
ale snažíme se!
Četla jsem Vaše příspěvky a zaujala mě zmínka o dopravním hřišti. Jestli jsem nečetla blbě.
V Litoměřicích je dopravní hřiště? Volně přístupné? Kde, kde, kde???
Míra se picne, když bude moct jezdit na kole podle značek
Jinak, co malá, už je to lepší?
My se hnali do Lovosic vlakem , já sebou práskla před nádražím, vlaky zpoždění, prostě děs, a ten frajer ( i když to bylo domluvený! ) nám řekl, ať přejdeme příští týden. Že je na očkování ještě brzo.
No já nevím, Míra když byl ve věku malý byl už naočkovaný snad na všechno. A Marianna má zatím jen tuberu, co jí píchli v porodnici. Tak jsem z toho taková rozmrzelá.
Teď navíc já marodím, začíná chrchlat i Míra, takže jsme ho nechali doma ze školky....... blázinec! Zatím pa, měj se krásně!
Není tady
Ahojky Eričko občas tě tu někde stihnu vidět ,jak si tu ,,plodná" v příspěvcích
asi jsi chytré děvče...
Tam s tím se už nezdržuj,prý to nejde dohledat..
To hřiště je schované nahoře nad poštou ,jak je ten park...skoro pod bazénem už víš ?? Až bude hezky tak tě tam čekáme
ale to máš asi trochu z ruky z domova vid´?? To se můžeš natáhnout na zahradě a v klidu
Malá už je v pohodě..ted´se nás snaží ,,sežrat" už před ní nemůžeme mlýt pusou..hned chce také
To ježdění vlakem bych nezvládla..jsem v tomto hrozná.Jednou jsem do něj vlezla a jela jsem na jiný konec a máma mě doma už čekala..od té doby se tomu smějeme ale v tu chvíli my bylo hrozně zle
To očkování začíná asi od 4.měsíce a pak je to každý měsíc ,až do toho 6.měsíce No mi jsme si užili
Tak se také koukejte dát do pořádku at´jste zase fit...k malé musíš jen zářit
zatím pa pa jdu dodělat oběd..
Není tady
Šálečku můj zlatej,
na hřiště opravdu dorazíme!!!
S tím žraním to máme nastejno, jak někdo mele pusou, malá hází tak vyčítavý oči, že Ti hned přestane chutnat!
A s tou mojí inteligencí bych to nepřeháněla. Včera mě jedna dáma tak sjela na právním.............
Není tady
ahojky,koukam,ze se tu pekne rozrustame.......jo,akorad Julka porad chybi......ja dnes byla zas u doktora opet jsem tam stravila dve apul hodiny a za tyden znovu,ach joooo,jeste k tomu je nas doktor uz pekne dlouho nemocnej,tak uz me od ty doby vysetrovali tri jini doktori,pekne se to tam strida.....neni to nic prijemnyho!!!!!jeste k tomu jsem tam byla dnes s malou to byla vec,domu uz jsme sli mrzoutci ((,chtela jsem se holky zeptat jestli by jste se nechtely podivat na katalog Oriflamu......mam tu kosmetiku moc rada,tak kdyby jste meli zajem tak se muzem nak domluvit...Ja ho delala kdyz jsem bydlela v Rakovniku,pak jsem se prestehovala,tak jsem toho nechala a zase jsem se k tomu vratila,protoze jsem s ni opravdu spokojena i moje mamina,takze si myslim,ze delaji dobry vyrobky pro jakoukoli plet.....tak zatim papapa Jolka
Není tady
Já bych si tak ráda kupovala kosmetiku z katalogu.
Vždycinky to tak krásně vypadá.....
Jenže co se pleti týče jsem těžký alergik, nemůžu používat ani makeup, stíny, i řasenka mě za chvíli pálí.....
Není tady
Ahojky ...Jolko tak aby jsi TO už asi měla za sebou vid´??Takové čekání..to je hrozné
Já beru kosmetiku od sousedky,tak by bylo asi blbé ted´říci ,že už nechci..jsi ale jinak hodná
Dnes jsem zase jezdila okolo vašeho baráku a měla nutkání na tebe zazvonit,bylo tak hezky..
Máš okna sem do ulice nebo na školu ?? Kdyby do ulice,tak ti mohu zamávat z balkonu
Eričko z těch bab tady si nic nedělej..kolikrát když to tu čtu ,tak jsou opravdu některé na
Jenom tu prudí a mají z toho srandu,když se ozveš.. ale to tvé jsem nenašla,chtěla jsem se také pobavit
Jdu za tím prckem a připravit manžovi na kávu..přijede z roboty..
Není tady
salek napsal(a):
Ahojky ...Jolko tak aby jsi TO
už asi měla za sebou vid´??Takové čekání..to je hrozné
Já beru kosmetiku od sousedky,tak by bylo asi blbé ted´říci ,že už nechci..jsi ale jinak hodná
Dnes jsem zase jezdila okolo vašeho baráku a měla nutkání na tebe zazvonit,bylo tak hezky..
Máš okna sem do ulice nebo na školu ?? Kdyby do ulice,tak ti mohu zamávat z balkonu
Eričko z těch bab tady si nic nedělej..kolikrát když to tu čtu ,tak jsou opravdu některé na
Jenom tu prudí a mají z toho srandu,když se ozveš..ale to tvé jsem nenašla,chtěla jsem se také pobavit
![]()
Jdu za tím prckema připravit manžovi na kávu..přijede z roboty..
A jen tak mimochodem, víš, že se na tu oslavu začínám moc a moc těšit?
Tak díky!
Upravil(a) Eri (1. 2. 2007 18:57)
Není tady
ahojky,no my mame balkon smerem skola a okna z detskaho pokoje a loznice jako do ulice....jojo,ted je takovy pekny pocasi,jakoby jarne ))pockej chvilinku a budeme vozit spolu:)))a ty beres od ty sousedky avon,nebo oriflame???ja bych chtela zacit delat o avon,vis??jo a kdybyste chteli ostrihat,tak jsem taky k mani.....jsem totiz kadernice...tak ju zatim papapapa Jolka
salek napsal(a):
Ahojky ...Jolko tak aby jsi TO
už asi měla za sebou vid´??Takové čekání..to je hrozné
Jenom tu prudí a mají z toho srandu,když se ozveš..ale to tvé jsem nenašla,chtěla jsem se také pobavit
![]()
Jdu za tím prckema připravit manžovi na kávu..přijede z roboty..
Není tady
Není tady
Jolko ...no to jsi mi neměla říkat,že jsi kadeřnice... zrovna v týdnu jsem manžovi říkala,že bych to potřebovala trošku zkrátit...prý mi to zkrátí ...strojkem
Občas když mi to vyjde, tak letím sem k zastávce u Śotka ,ale to si umyji hlavu doma..a letím s ní tam.. a musím čekat,berou bez objednání -je to pánské ...no a s malou to kolikrát nejde..
Beru Avon.. pa pa jdu krmit našeho otesánka
Není tady
Jolko, kadeřnice? Miluju Tě!
Šálečku, Bobeš mi také nabídl, že mi to zkrátí. Zastřihovačem na psa
A co malá? Dobré? Zdravím všechny Tvoje holky i kluka!
Není tady
ahojky,tak se muzem domluvit na nekdy v tydnu.......prijdu k tobe,nebo ty ke me a neco vymyslime )) taky se muzes podivat na ten oriflame,bud se ti tam neco bude libit nebo neee......avon ma zas treba trosku jiny vyrobky....ja mam rada od avonu sampony a zpevnujici kremy a veci na liceni mi zas vyhovujou od oriflamu....tak zatim papapa
Není tady
Ahojky Eri a Jolko
no co ta naše rodinka??? Verunka je zlatíčko,je tak hodná..dnes začala dávat nožičky pod sebe..moc jsme se nasmáli .Manža ,,zkušeně" pronesl,že bude do týdne lézt..no to jsem zvědavá..zítra prý bude s ní trénovat
asi před ní poleze
Jolko já bych tě moc potřebovala, jen na ostříhání..ale nechtěla bych tě ted´obtěžovat,když si skoro na ,,rozsypání" .No nevím jestli by si se cítila..to záleží na tobě..
Odpo bych mohla, to je manža doma ,že by počkal u malé..dopo bych ji musela vzít sebou... je hodná určitě by to také vydržela,ale záleží opravdu na tobě.. malou budeš mít asi ve školce vid´,že by na sebe holky koukaly jsi hodná díky... pa pa a drž se ještě stále 2v1
Není tady
tak jsme tady kazdy den,tak ja te tento tyden ostriham,jeste napisu v jaky den ju???zitra mam hodne litani,ale videla bych to natu stredu.......prisla bych dopoledne k vam,mam to s malou jednodusi,kdyz je ve skolce a pak se domluvime na nekdy na odpoledne,aby se ty nase holky videly ) chtela jsem se holky zeptat........neco jsem podedila a az se to vsechno vyresi chtela bych v Litomericich zalozit DAMSKY KLUB......jako ze bych chtela otevrit takovou kavarnu,kde bude samozrejme detsky koutek a v nejake casti i kadernictvi a bylo by to jen pro zensky .......... ze by tam chodily na kaficko a na drbiky a rovnou by se mohli nechat i ostrihat a deti by si tam meli kde hrat......ja nevim nooo,chtela bych neco zacit delat,aby me to bavilo........myslite,ze by se tady neco takovyho chytilo???Jolka
Není tady
Ahojky Jolko tak dobrá dám na tebe..napíši ti na SZ mé telef.číslo a až by se ti chtělo ,tak napiš a já tě budu vyhlížet.. upeču něco dobrého
S tou kavárnou je to myslím dobrý nápad..něco takového jsem vždy chtěla.. Jsem vyučená u Hoteliérnictí (kuchař-číšník+ zkouška na vedoucích prodejen)
Nic takového tu myslím není a určitě by to maminy uvítaly a já bych ti klidně občas přišla pomoci
jen tak abych se také odreagovala,..třeba jen za kafčo od tebe
Měla bych tu i hračky ,které jsem už dávno chtěla dát někam do dětského domova..tak by se ted´tobě hodily
Už se těším až zajdeš a pokecáme.. zatím pa pa a drž se ...mám to dlouhé potřebuji tě
Upravil(a) salek (4. 2. 2007 20:47)
Není tady
ahojky....nene,ale marodime.......ach joooooo,omlouvam se,tento tyden to nezvladnu,urco po nedeli......zitra odjizdime k nasim do nedele,aspon mi trosku s nikolkou pomuzou............jen doufam,ze to od ni nechytim,ale bez ni by mi tu bylo zase smutno............rodice si vzali volno,tak pro nas prijedou..........................stejne nemuze do skolky,chudinka a ona by tak chtela,ale zase budem u babicky a dedy.....tak se mejte papa po nedeli,rodice nemaji internet........
Není tady
ahojky,tak par dni u rodicu........bylo to super..) jsme teda porad nemocny v utery na kontrolu,tak uvidime,ale Mariana je taky marod,tak mozna malou necham chvilinku u ni a prijdu te ostrihat......stejne chtela malou videt,tak to vidim na sttredu,ju??zatim papa
Není tady
tak zachvilinku jsem u tebe ,aby jsi byla na valentyna krasna................
)))
Není tady