29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
salek napsal(a):
![]()
to tu opravdu nikdo není z LTM ????????????????????
JÁ NEKOUŠU !!!!!!!!!!!!!!!
Jenom aby
Co vůbec, hoky, děláte? A co Kubula? Všechno OK?
Upravil(a) Eri (9. 4. 2009 21:22)
Není tady
ahojky Eričko..
tak jsem tu zůstala v našem chlívečku sama..
Jolka se odstěhovala asi na chalupu..měla to doma s takové nějaké všelijaké..a Julka má asi hodně práce okolo dětiček a práce
Chodili jsem společně aspon´někdy do parku s dětičkama..nebo si i zacvičit ...
No u nás vše ok.. Veru je ukecaná..někdy až moc na svůj věk- chytrá ..ale je to zlatíčko
Pomalu se budeme chystat k zápisu do školky a já si budu hledat práci minulý zaměstnavatel mě asi už nevezme zpět..
chodím občas vypomáhat do butiku.. tak mi to zatím snad bude stačit..a když to dobře dopadne.. od ledna bych měla mít práci.. ale ještě to tu nechci moc psát..abych to nezakřikla
Míša vychází školu.. 22.4. jdeme se zápisovým lístkem do školy..do Lovosic na zahradní-aranžérka ..
Dnes tu má kámoše ..z Roudnice.. znají se asi 2měsíce.. on za ní jezdí v pátek odpo.. je to hodný kluk-slušný.. no uvidíme.. zatím se jen tak oťukávají
Manža konečně našel po roce práci ..tak jezdí do Ústí
práce se mu líbí..je to firma ADOZ - ložiska ,součástky, no vše co je třeba do strojů-praček atd.. jen peněz by mohlo být více
Eliška to je víš co ted´by měla dostat menší byt..snad tam půjde bez toho jejího vola
..a bude mít konečně klid !!!!!!!!! Jsou samé dluhy.. spolu šetřit neumějí.. nechávají se dotovat od všch možných známých atd...
je to handba !!! Ona je tak zblblá,že ho ve všem poslechne !!! Ale trošku už začíná být paličatá a dokáže si prosadit svou..on ji život s ním naučí bojovat !!!
Kubíček je zlatíčko.. měla jsem ho tu po vánocích týden..ani nechtěl domů..
jen škoda,že ho tak často nevidím
Stále čekáme ,kdy nám nabídnou ke koupi ty naše byty tady..mělo by to být ještě tento rok ..že bychom ho koupili..pak prodali a šli odtud !! Koupili baráček někde na jihu a byli blízko všem
No snad jsem ti to tak stručně napsala..
já tě ani nikde tady nehledám..nemám tolik času to tady číst..a ani mě to nebaví lézt někam jinam
Měj se moc fajnes..a podej zprávu i o vás.. jak si v tom vašem hnízdečku žijete
PA RENČA
Není tady
Ahojky holky najde se tady kámoška s CV a okolí.
Není tady
ritinak napsal(a):
Ahojky holky najde se tady kámoška s CV a okolí.
ahooooj holky:kapitulation:
Není tady