|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Můj muž jeví známky impotence, není schopen udržet erekci. Myslím, že nemá erekci ani poránu, ale to nevím jistě, určitě vím, že to nese špatně. Četla jsem, že to může mít vážné zdravotní důvody, ta porucha, a chci mu říct, aby se nechal vyšetřit, ale nevím jak na to, abych ještě víc nepošramotila jeho sebevědomí. Mám snad nejdřív jít někam sama?
Není tady
Prosím poraďte, on je to fakt vážnej problém. Manželovi je sice 47, jenže nejsme ještě tak starý. A sex je až na prvním místě
V jiném tématu tady někdo řekl, že snad spolu nejsou kvůli sexu... no asi ne, ale je to velkej stmelovač (nebo rozdělovač) vztahu. Říká se že pro chlapy je to otázka sebevědomí... věřte, že i pro ženskou!
Není tady