Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 1. 8. 2011 18:44

Adelajdaa
♥------

Re: Vᚠcestovatelský sen?

Mám ráda hory a přírodu, lákají mě místa mimo západní civilizaci, hlavně v Asii. Takže Nepál, Tibet, Bhútán, Mongolsko, Čína a Indie! Indii jsem už jednou navštívila na 3 měsíce a bylo to úžasné, je to jiný svět a jiná dimenze, někdy se mi moc stýská. smile

Ale i u nás je moc pěkně, takže bych si přála pořádně prozkoumat místa v ČR a na Slovensku. Bohužel k tomu asi nebudu mít moc příležitostí.

Není tady

#52 2. 8. 2011 17:39

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#53 2. 8. 2011 20:46

Blossom
Host

Lákají mě všechny krajiny, se stopami lidské činnosti, nejlépe poznamenané člověkem už v dávné historii.
Např. Turecko, zejména jeho vnitrozemí, oblast Kapadokie a tak (už jsem tam byla, ráda bych někdy znovu a důkladněji).
Láká mě spíše Evropa, než nějaká exotika. Přála bych si projet - nejlépe na kole - Provance, Bretaň, Itálii, Švýcarsko....
Ty sny si hodlám postupně splnit. smile

Je zajímavé, že taková na nerušená, čistá příroda (Norsko, Kanada...) mě ani moc zatím nelákají.

Ale nejlíbeznější, nejmalebnější  a nejrozmanitější zemí, kterou znám, je země naše. stolt

#54 2. 8. 2011 21:36

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Blossom napsal(a):

Lákají mě všechny krajiny, se stopami lidské činnosti, nejlépe poznamenané člověkem už v dávné historii.
Např. Turecko, zejména jeho vnitrozemí, oblast Kapadokie a tak (už jsem tam byla, ráda bych někdy znovu a důkladněji).
Láká mě spíše Evropa, než nějaká exotika. Přála bych si projet - nejlépe na kole - Provance, Bretaň, Itálii, Švýcarsko....
Ty sny si hodlám postupně splnit. smile

Je zajímavé, že taková na nerušená, čistá příroda (Norsko, Kanada...) mě ani moc zatím nelákají.

Ale nejlíbeznější, nejmalebnější  a nejrozmanitější zemí, kterou znám, je země naše. stolt

Kdybys náhodou neměla kolopartnera do Provance, tak se hlasím gloria a hezky po vesničkách, po cestách mezi poli.... gloria
Klidně tomu obětuju celý měsíc hjarta

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#55 2. 8. 2011 22:35

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Blossom napsal(a):

godlike ...Ale nejlíbeznější, nejmalebnější  a nejrozmanitější zemí, kterou znám, je země naše. stolt

godlike godlike godlike A nejlepe prozkoumavat oblasti "par metru za humny"... a pak sa moze i dal, no ne? rodna     gloria

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#56 3. 8. 2011 12:00

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

Můj sen je procestovat celé Španělsko a Portugalsko. Jelikož studuji učitelství němčiny, ráda bych procestovala Německo, Rakousko a Švýcarsko, nejvíce mě právě láká Švýcarsko, sever Německa, Bavorsko a Korutany. Také se jednou chystám do Benátek a Paříže.
Exotika jako jihovýchodní a východní Asie mě moc neláká.

Není tady

#57 4. 8. 2011 14:34

DanielkaP
Zablokovaný

reklama

Není tady

#58 4. 8. 2011 19:34

Blossom
Host

DanielkaP napsal(a):

Karibik a exotika mě taky lákají. Na ******* je soutěž o zájezdy na Mauritius, to by byla nádhera vyhrát.

Danielko, ty si s tou reklamou nedᚠpokoj, viď..... vissla

#59 6. 11. 2013 20:35

emmakopretina
♥------

Určitě Mauritius! Na FB  ( https://www.facebook.com/BlueMauricius?fref=ts ) na mě každý den vyskakují nádherné fotečky z bílých pláží s palmami... musim našetřit a jet tam! Je to jak z filmu Modrá Laguna :-D

Není tady

#60 24. 6. 2014 22:38

Petra88
♥♥-----

Jeňýk napsal(a):

Zajímal by mě Vᚠcestovatelský sen, nějaké místo na naší zeměkouli kam by jste se rádi podívali a proč.
Já už jsem pár míst na naší zeměkuličce navštívil ale jeden sen taky mám. Chtěl bych si projet křížem krážem všechny ostrovy Japonska a ve finále si vylézt na horu Fuji.
Tak co vy?

ja by som chcela navstivyt vsetky krajiny ale najviac ma laka afrika aj ked teplo neznasam tak som zvedava ako by som tam prezila a le inac ma na nej fascinuje vsetko a hlavne by som tam chcela pomahat tym ludom ale ktomu sa asi nedostanem tak aspon posielam par peniazkov organizaciam snad aj to im pomoze lepsie ako nic

Není tady

#61 31. 5. 2015 18:23

babinetka211
♥♥-----

Já jsem při nedávném brouzdání po netu natrefila na nejvyšší vodopády světa http://www.rekordy.besaba.com/V%C3%ADte-%C5%BEe/ a ten údajně nejvyšší Salto Ángel leží ve Venezuele. Tak to bych opravdu chtěla vidět na vlastní oči. To musí být nádhera.

Není tady

#62 31. 5. 2015 19:35

Lamatko
♥♥♥♥---

Můj sen jsou Maledivy😀

Není tady

#63 1. 6. 2015 10:05

karfice
♥♥♥♥---

Není tady

#64 1. 6. 2015 13:48

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Mým snem je cestovat Transsibiřskou magistrálou (nebo Bajkalsko-amurskou) na Bajkal.

Upravil(a) Judyna (1. 6. 2015 18:27)

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#65 1. 6. 2015 17:47

carpediem
♥♥♥♥♥♥-

Bolívie, Peru, Ekvádor. smile

CARPE DIEM, QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO

Není tady

#66 1. 6. 2015 23:13

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

carpediem napsal(a):

Není to moc do kopce?

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#67 2. 6. 2015 7:43

carpediem
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

carpediem napsal(a):

Není to moc do kopce?

Míšo, je, a ten řídký vzduch! Nᚠpřední amerikanista a někdejší ředitel Náprstkova muzea Václav Šolc si z pobytů v Bolívii uhnal trvalé zdravotní následky.
Já vůbec nevím, co by to se mnou udělalo (předpokládám, že bych měla velké problémy),ale indiánské kultury Latinské Ameriky vždycky byly moje hobby. smile

CARPE DIEM, QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO

Není tady

#68 2. 6. 2015 15:27

borůvka36
♥------

Ja chci do Peru na Machu Picchu

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí