Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 21. 12. 2006 17:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: A je to celé v prd.eli

Je mi z teba smutno, Chomáčku... Teda, nielen z teba, ale toto je hrozne smutné. Keď ti to tak vadí, preskoč Fatimine príspevky a máš to vyriešené. A na jej vlákno už vôbec nemusíš chodiť... Ja tu mám kopec diskusií, vlákien a tém, kam ani nepáchnem a potom nemusím riešiť, kto koľkokrát čím otravuje a kto čo rieši...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#52 21. 12. 2006 17:56

tracy
♥♥♥♥---
Místo: Bratislava

Holky, holky, mne je teraz smutno z toho, ze vidim, ze vlastne by som nemala pisat svoje problemy, a ked tak LEN jeden, aby som niekoho neotravovala. Myslela som si, ze od riesenia problemov tu tento server je. Ale ked sa tu ma vycitat, kto ma kolko a akych problemov... Niektori ludia radsej o probleme rozpravaju a niektori to bohuzial v sebe dusia. Nikto nikoho nenuti citat urcite prispevky, ale ja som bola doteraz v tom, ze si tu navzajom pomahame. Skoda, ze som sa mylila...grater

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáváme.

Není tady

#53 21. 12. 2006 20:10

majkafa
Host

Chomáčku, jak už jsem psala, je dobře, že sem jak ty, tak Fatima a kdokoliv další píšete své problémy a chodíte si pro radu. Stejně jako já. Jen jsem neporozuměla tomu, proč Fatimě vyčítáš, že "jí je všude plno". Každý jsme nějaký a máme nějaký problém, který jinému může připadat, že to žádný problém není a pro jiného je to třeba životně důležité. Od toho tady pro nás babinet a skvělé holky, které radí, jsou, abychom sem se svými problémy mohly přijít a získat radu a třeba i jiný pohled na věc. A třeba i každý den.

Upravil(a) majkafa (21. 12. 2006 20:11)

#54 21. 12. 2006 20:35

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

Fatimo, neznáme se, ale tvůj příběh sleduju. Jen jsem ti chtěla napsat, že jsem s manželem patnáct let (je nám třicet). Z jeho strany láska na první pohled a z mojí hned na druhej wink ale jsme povahy voda a oheň, trvalo spoustu let než jsme vlastně zůstali definitivně spolu. Byly rozchody, slzy, pokusy s jinými partnery, nevěra, lítaly talíře..... na druhou stranu nádherný usmiřovačky a ve skutečnosti jsem ho nikdy nepřestala milovat. On mě asi taky ne. Po deseti letech vztahu/nevztahu se nám narodil syn.....najednou jsem zjistila, že máme společné bydlení, peníze, syna a vlastně i stejnej světonázor, postupem času a vztahu jsme ústupky našli společnou řeč. Jedno ráno jsem z hrůzou zjistila že si ho chci vzít mad a byla svatba.... dneska si nedovedu představit, že bych se ráno probudila vedle někoho jiného... říká se, že slepovaný talíř není ono, ale já zase tvrdím, že když vydrží slepovaný talíř, tak je to sakra pevný slepení tummenupp

Jo a nejvíc mě momentálně štve, že skládá ponožky do koule a já je přitom chci jen přeložit lol lol lol

Není tady

#55 22. 12. 2006 9:39

Svas
♥♥♥♥♥--

Čekanka napsal(a):

Jo a nejvíc mě momentálně štve, že skládá ponožky do koule a já je přitom chci jen přeložit lol lol lol

Čekanko, tak to je samozřejmě vážný. To je na to, aby vzduchem neletěl talíř, ale přinejmenším rychlovarná konvice.
Vrátím se k tématu. Naprostou pravdu má Selima: někdo jsme extrovert, jiný introvert, někdo problém dusí v sobě- což není dobře, ale každý jsme jiný- další se s ním svěří na Babinci. A vyčítat si, kdo kolikrát a s čím se svěřil, to je přece nesmysl. Co nesmysl, to je hnusný. Myslím, že všechny sem chodíme si tak trošku léčit dušičku, i Ty, Chomáčku. A třeba já zrovna nemusím chápat Tvé problémy a mohou se mi zdát malicherné, ale tím, že místo vyjádření k věci začnu na někoho útočit, tak tím mu rozhodně nepomůžu. A o to, abychom si vzájemně pomohly/i, o to jde především. Fatimu taky neznám, ale pokud je z návratu přítele šťastná, tak jí to moc přeju.
Jinak krásné Vánoce všem.

Není tady

#56 22. 12. 2006 9:48

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojky Chomáčku. Vím jak jsi to myslela smile A souhlasím s Tebou.
Holky, jsou Vánoce smile tak se tu neperte.....  smile Hezké svátky hjarta

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#57 22. 12. 2006 9:51

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Jo Fati a Tobě konkrétně... přeju, aby ti to s přítelem vyšlo.
A možná by opravdu prospělo se méně zajímat o to, coby, kdyby (rozebírat nesmrtelnost chrousta - ono, všeho moc škodí) a začít trochu normálně žít tummenupp
Ale jinak jsi fajn holka ...  smile

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#58 23. 12. 2006 10:25

chomáček
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

Holky, jste zbytečně vztahovačný. Přeju vám hezké Vánoce. Nemám sílu ani chuť vysvětlovat znovu, jak jsem to vše myslela. Každý si písmenka druhého vysvětluje podle toho, jaký sám uvnitř je a jak se zrovna cítí.

Feuri, díky. smile

Není tady

#59 23. 12. 2006 17:30

Fatima
♥♥♥♥♥--

cool

Upravil(a) Fatima (8. 1. 2008 16:18)

Není tady

#60 23. 12. 2006 17:46

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Děvčata, nebylo by lepší, kdybyste na sebe před Vánoci byly méně uštěpačné...?
Fatimka má radost, že se k sobě s přítelem vrátili. Já jí to přeju a přeju jí, aby její volba - zůstat s přítelem - byla ta správná volba.
Chomáčku, jestli jsi jiného názoru, je to tvůj názor, na který máš právo. Nemohla bys ale příště upustit od příměrů k exkrementům? Není to hezké a leccos to o tobě napovídá.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#61 24. 12. 2006 11:11

chomáček
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

Fatimo, omlouvám se ti, jestli jsem se tě dotkla. Myslela jsem upřímně, že mě se to stát nemůže. Myslím dotknout se tě.
Každopádně,možná mám více příspěvků než ty,ale rozdíl je v obsahu těch příspěvků. Ale nehodlám se dále rozepisovat. Nemá to smysl. Je to o názoru. Pro mne to, čím se zabýváš ty, jde hrozně hrozně do hloubky a můj názor je ten, že si tím sama ubližuješ. Už jen to, že nad tím tolik hloubáš. Tudíž ted dávám najevo,že můj příspěvek byl myšlen dobře, tak jak to napsala Feuria. Nemá smysl zabobírat se nesmrtelností brouka. Ale jestli tobě to pomáhá, pak o.k. Beru vše zpět a omlouvám se ti. Dotknout jsem se tě vážně nechtěla. kdybych tušila, že se mi to povede, nenapsala bych to. Ale udělalo mi moc radost, když jsi napsala, že jste se s Hakimem rozešli. Nic méně je to jen můj pocit a jsi-li ted šťastná zase s ním, pak vám to přeji.
Hezké Vánoce .

Není tady

#62 24. 12. 2006 12:37

tracy
♥♥♥♥---
Místo: Bratislava

Ahoj holky, myslim, ze ste sa len vzajomne nepochopili:par:. Niekdo riesi uplne pre druheho obycajne veci, lebo mu to pomaha a niekto zase "place" len, ked je uz naozaj zle. Dnes je Stedry den, takze prajem vsetkym krasne Vianoce a Fatimce, nech jej to vyjde. Navraty niekedy funguju, a ked nie, najde si lepsieho:D.

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáváme.

Není tady

#63 24. 12. 2006 12:48

x256987
Host

Řekla bych to ještě jinak: každý "pláče" nebo "řeší", když je "zle" - a každý je prostě originál, každý má to "řešit" a "zle" nastavené jinak. Nikomu nepomůže rada, že by měl žít "normálně", protože to prostě pro každého znamená něco jiného. Není špatné uvědomit si, k čemu mám tendence, a zkusit se chvíli chovat jinak - pokud mám sklony o všem hloubat, je dobré vyzkoušet, jestli mi nebude lépe, když budu hloubat míň, a naopak. Někdo má sklon (a v podstatě jej naplňuje) to klubko rozmotávat, jiného baví si s ním hrát, další se dokáže hodiny kochat jeho tvarem a barvou.

Všem krásné svátky!

#64 24. 12. 2006 13:10

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

chomáček napsal(a):

Nemám sílu ani chuť vysvětlovat znovu, jak jsem to vše myslela. Každý si písmenka druhého vysvětluje podle toho, jaký sám uvnitř je a jak se zrovna cítí.

No slava!

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#65 25. 12. 2006 22:43

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Možno som teraz offtopic , ale chcela by sm zareagovať na psledný Chomáčkov?Chomáčkin príspevok. Mne tiež mnho ľudí želalo rozchd s jedným mojím bývalým. Želali mi to v podstate v dobrom, lebo ma mali radi a boli úprimne presvedčení, že  ONI PREDSA NAJLEPŠIE vedia, čo je pre mňa dobré. S jednu odvekou kamoškou som sa skor rozkmotrila, keď mi blahoželala k rozchodu s ním dumbom !! A ja som pritom bola na sr..ky a ona sa radovala... Dnes ju čiastočne chápem, ale napriek tomu želám každému, aby bol šťastný spôsobom, ktorý uzná za vhodný, a s tým, koho uzná za vhodného. Aj keď sa nám zdá, že vidíme lepšie ako dotyčný/á, čo je preňho/pre ňu dobré, rešpektujme slobodnú voľbu druhých a nechajme ich robiť aj veci, ktoré považujeme za chyby - radšej im podajme na tej ich ceste pomocnú ruku...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí