Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 12. 12. 2006 9:20

Slvinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy

Re: A je to celé v prd.eli

Andromeda napsal(a):

Nemáte pocit, že těch rozchodů je v tom předvánočním čase nějak moc??? Fatimko, držím palečky, pořád je šance tummenupp Uvidíš, nakonec to dopadne smile

Andromedo, nejen v tomto předvánočním čase - táhne se to už od léta, fakt síla tenhle rok!!! Ale asi to tak má být!
V mém okolí se rozešlo minimálně 10 párů....

cool

Není tady

#27 12. 12. 2006 9:20

faf
♥♥♥♥♥♥-

Fati,
akoby som citala o sebe ( az na drobne detaily). Tiez mi takto pre skoro mesiacom skoncil vztah, akurat ze tu rozhodol partner, nie ja. Ale bola som slepa, hlucha, inak by som tusila, ze to musi nevyhnutne prist, ak sa v nasom vztahu nic nezmeni.
Prvy tyzden mi bolo strasne nanic, tiez sa mi zosypali vsetky plany, prave sme sa nastahovali do jeho noveho bytu, vsetko je tam take, ako sa mi paci, cely som ho upratala a zacala si zvykat konecne inde, ako doma u rodicov a zrazu PRASK! a bolo po bubline....
Ale teraz si uz nedovolujem byt nestastna, presne, ako pise Poletuska, pozbierala som v sebe to, co je v mojom zivote pozitivne ( a ze je toho teda dost ) a vykrocila znovu vpred, prestal ma ochromovat ten strach a apatia.
Bude dobre, neboj. Chvilku je normalne, ze ti je nanic, ale nepotrva to dlho, urcite nie niekomu, ako si ty ( sudiac podla prispevkov wink ).

Drz sa a ......"bude ako nebolo"... ( ako vravievala moja prva laska ) smile

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#28 12. 12. 2006 9:24

Slvinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy

Fatimo, myslím na Tebe!!! Je dobře, že si na to přišla dřív, než byste tu budoucnost žili - to by se Ti odcházelo těžko s dětma, barákem, atd... Drž se! Není to tak dlouho, co jsem prožívala to samé a teď děkuju bohu, že to tak dopadlo!!!!!!!!!!!!

cool

Není tady

#29 12. 12. 2006 10:01

Svas
♥♥♥♥♥--

Fatimo, zlatíčko, to je mi moc líto. Líto je mi toho, že se cítíš mizerně, toho rozchodu ani ne, protože to zjevně nebyl ON. Ale vydrž, to přebolí. Na to kafe vážně půjdeme, co říkáš?

Není tady

#30 12. 12. 2006 10:04

Blanka1
♥♥♥♥---

Fatimo je mi to líto, držím palce, uvidíš, brzo bude líp.

Není tady

#31 12. 12. 2006 10:33

Fatima
♥♥♥♥♥--

dudlik

Upravil(a) Fatima (8. 1. 2008 16:15)

Není tady

#32 12. 12. 2006 11:45

1Barbora
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Fatimo, je mi to líto a držím palce, aby ten pocit beznaděje přešel co nejdřív a zároveň gratuluju k nálezu sama sebe - to je totiž úžasný objev a až Tě přejdou ty první depiny určitě sama pocítíš úlevu a radost z toho, že jsi sama sebou a včas si zabránila své deformaci. Drž se holka a vážně zauvažuj nad nápadem Selimy - to by Tě mohlo z pocitů zničené budoucnosti vytrhnout. pussa

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;41/st/20010111/n/Natalie/k/2bd2/age.png
http://www.forumticker.net/tickers/oobic0u40rxvt9ol.png

Není tady

#33 12. 12. 2006 11:58

x256987
Host

Jsi uprostřed velkých změn, a záleží jen na tobě, jaké ty změny budou. To je přece kruciš velmi pozitivní zjištění. A ty to zvládneš. Tak co, kdybys měla sbalit do kufru svou minulost, co by sis odnesla do nového života a co, jaké postoje, názory a vztahy, chceš nechat za sebou? A do jaké budoucnosti se chceš nastěhovat? Hezky si to vymaluj, jen pozor, ono se to může taky splnit!

#34 12. 12. 2006 12:17

x62358
Host

Fatimo, vzhledem k tomu, že si mě "byla přidělena" mám pocit, že ti musím napsat: všechno je tak, jak má být....vracíš se k sobě a to je dobře.

#35 12. 12. 2006 15:20

meya
♥♥♥♥---

ffly napsal(a):

Fatimo, vzhledem k tomu, že si mě "byla přidělena" mám pocit, že ti musím napsat: všechno je tak, jak má být....vracíš se k sobě a to je dobře.

Ffly, moc hezky jsi to řekla smile
Fati, přece se zbytečně "nejmenuješ" Fatima. Ty určitě svůj poklad najdeš hjarta

Není tady

#36 12. 12. 2006 16:17

holka
♥♥♥♥---

Tak to je vážně nečekaný zvrat, tvůj "příběh" se stěhováním do Francie mě zaujal,několikrát jsem si vzpoměla a teď  tohle, to je mi líto, když si představím sebe na tvém místě .........Co práce? Vím že na to teď asi nemáš myšlenky, ale budeš se vracet tam odkud jsi před pár dny odešla?  Držím palce ať to zvládneš, ať je ta prázdnota brzy pryč !! Hodně síly. A to cukroví upeč, je to dobrá terapie, já teď pekla celý víkend :-)

Není tady

#37 12. 12. 2006 16:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Fatimka, poslala som ti už ten link do SZ a pošlem ho kľudne aj iným žienkam, ktoré by nechceli byť na Silvestra samy a majú rady srandu, a pritom sú ochotné popracovať na sebe a skúšať nové veci. Tak to vyzerá, že možno tam pôjdem aj ja; uvidíme... V poslednom čase sa vždy rozhodujem až na poslednú chvíľku, ale zasa to potom stojí za to wink .

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#38 12. 12. 2006 19:56

tracy
♥♥♥♥---
Místo: Bratislava

Fatimko, naozaj by si mala na Silvestra s niekym vyrazit, ako pisala Sel. Hlavne nebud sama. Napis ako si prezila dnesny den s "drahym". Moc ti drzim palce, aby si to zvladla a netrapila sa prilis dlho. Poznam to, minuly Silvester bol pre mna peklom-tiez rozchod. Urcite mas okolo seba ludi, ktori ta maju radi a pomozu ti:)smile Bude lepsie, neboj:hjarta:

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáváme.

Není tady

#39 20. 12. 2006 11:18

Fatima
♥♥♥♥♥--

Ahoj holky,

jeste jednou dekuju za vasi podporu. Nakonec to dopadlo tak, jak jste tady nektere predpovidaly, uz jsme zase spolu. Ja to "vydrzela", ale pritel prisel s tim, ze beze mne nemuze byt... porad jeste nevim, jestli to bylo chytre¨rozhodnuti, mozna jsme jen odlozili neco, co je nevyhnutelne, nevim, ale ted je mi dobre.

Jeste jednou diky! hjarta
Fatima

Není tady

#40 20. 12. 2006 11:24

Nick3594
Host

Tak hlavně že je ti dobře hjarta !!!! To je to nejdůležitější pussa

#41 20. 12. 2006 11:27

Fatima
♥♥♥♥♥--

lvice napsal(a):

Tak hlavně že je ti dobře hjarta !!!! To je to nejdůležitější pussa

Ahoj kocenko! Moc mne mrzi, ze jsem se nakonec nepotkaly, jak jsme planovaly, nechystas se na skok do Prahy?  wink

Není tady

#42 20. 12. 2006 17:35

hrosanek
Host

Ahoj Fatimko,

přeju Ti všechno nej... a ať to vydrží. Návraty k sobě fungují.

#43 20. 12. 2006 21:43

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Fatimo, věřím tomu, že funguje tzv. osudová přitažlivost, kdy jsou si dva lidi navzájem "souzeni", ale společný život jim znemožní spousta vlivů - buď jsou příliš mladí na lásku, nebo se jim do života míchá moc vlivů najednou... nevím. Nicméně Ti přeji hodně štěstí.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#44 20. 12. 2006 22:48

potvurkapodivna
Host

Držím palce, aby to nebyl jen "planý poplach", ale to ukáže čas. Hlavně, že je ti teď lépe a jak to bude v budoucnu, to se ukáže smile

#45 21. 12. 2006 13:31

chomáček
♥♥♥♥♥--

No snad nebudu krutá, ale konečně s těch miliard tvých řešení každé maličkosti ve tvém životě, zahloubáváním se každičké věci, která tě ráno při probuzení napadla a hned jsi jí přišla psát na babinet (jsi babinetu plná) smile jsi udělala dobrou věc. Myslím , Fatimo, že odejít od přítele byl ten první krok ke tvému štěstí. A neboj, bude teď už jen lépe. Držím palce.

Není tady

#46 21. 12. 2006 13:33

chomáček
♥♥♥♥♥--

Aha, tak nic. Neměla jsem číst vše, takže jsem se unáhlila a ted jsem náhodou narazila na dovětky. Tak svá slova beru zpět. Jako bych nic nenapsala. smile

Není tady

#47 21. 12. 2006 14:54

Me
♥♥♥♥♥♥-

souhlasím s chomáčkem-jak to tady čtu,taky si myslím,že by udělala nejlépe,kdyby od něho odešla...

Není tady

#48 21. 12. 2006 15:00

majkafa
Host

chomáček napsal(a):

No snad nebudu krutá, ale konečně s těch miliard tvých řešení každé maličkosti ve tvém životě, zahloubáváním se každičké věci, která tě ráno při probuzení napadla a hned jsi jí přišla psát na babinet (jsi babinetu plná) smile jsi udělala dobrou věc. Myslím , Fatimo, že odejít od přítele byl ten první krok ke tvému štěstí. A neboj, bude teď už jen lépe. Držím palce.

Chomáčku, na mne tvůj příspěvek působí zvláštně z jednoho důvodu - tohle, co jsi napsala "zahloubáváním se každičké věci, která tě ráno při probuzení napadla a hned jsi jí přišla psát na babinet (jsi babinetu plná)" podle mého názoru platí o tobě. Nevadí mi to, od toho tady babinet je a kdo na příspěvky nechce odpovídat, nemusí. Jen mám pocit, že to, co "vyčítáš" Fatimě, děláš ty. I tobě držím palce, aby ti bylo dobře, holčičko.

#49 21. 12. 2006 16:15

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Chomáčku, tady zřejmě funguje ono pověstné zrcadlo-Fatima byla tvůj odraz.
Fatimo, nastartovala jsi řadu změn, jen si vzpomeň, jak jsi najednou "létala" ve vzduchoprázdnu, jak jsi najednou "zavrhla" všechno, co ses léta dozvídala- a teď přišla pověstná kapka na konci listu. Tys celo  dobu tušila, že se budeš muset  "skápnout"  dolů, že už tě na listu(bývalém životě) nic nedrží.... To bylo ono ukončení, které tě jen povznese výš. Neboj se...

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#50 21. 12. 2006 16:17

chomáček
♥♥♥♥♥--

Majkafko, zkus nalistovat zpětně a podívej se kdy jsem naposledy napsala nějaký problém se kterým bych chtěla poradit. ? Možná občas ještě zareaguji na nějaké jiné příspěvky, ale myslela jsem tím psát sem vlastní problém. Já na babinet už chodím čistě náhodou a spíše jen čtu, než píšu. Ale Fatimu jsem měla čest poznat osobně. Proto jsem napsala co jsem napsala. Ale jestli máš pocit, že tu pořád píšu nějaký svůj problém , máš na to právo .
A neplet si pojmy a dojmy. Nic jí nevyčítám, jen jsem napsala co cítím. To se nesmí? Nebo to smíš jen ty a pár dalších?
A jestli si dáš tu práci vyhledat, kdy naposledy jsem něco tady s vámi řešila, chtěla já sama radu, pak se zaměř na takové ty fylozofické úvahy, duchovní úvahy. No těžko mne tam najdeš, kdežto kdykoliv jsem vlezla na babinet, všude byla Fatima. Pořád nějaký problém. A dle mého názoru kraviny. Hrozné hloubání, prostě pitvání se v hovnech. Omlouvám se za ten výraz. Píši jen svůj názor, tak mne za to nekamunujte. A mám k tomu důvod. Veškeré věci, které tady ona kdy rozebírala pramenily jen z ní. Ona sama si ty věci dělala, nechci konkretizovat. Proto jsem si dovolila napsat pár vět. Tak pardon.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí