|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
.
Upravil(a) Fatima (8. 1. 2008 16:12)
Není tady
Fatimo to je mi moc líto... cítím z Tebe velký smutek. Jasný, nemá smysle říkat, že čas to spraví...to víme všichni.
Docela mě to zaskočilo, protože občas Tvé příspěvky čtu a o společné budoucnosti nebylo pochyb. Co se stalo, že takhle najednou byl radikální řez??
Chápu to... na jednu stranu. Když se s přítelem hádáme, mam taky sto chutí sbalit si věci a už ho nikdy nevidět, ale vždycky si připomenu to pěkný a prostě to nechám přejít...
Tak proč?
Drž se holka zlatá. Nebude to teď jenoduchý, ale zároveň neztrácej naději, že tohle se už nevyřeší. Třeba oba dostanete rozum a zachráníte co se dá.
Není tady
Možná to ani nechceš slyšet, ale po jedné hádce na den přesně před deseti lety ode mě odešel přítel. Nemůžu si vzpomenout, co jsme si tehdy provedli. Pamatuju si jen, že jsem měla večer péct cukroví a místo toho on odešel. Bylo to hrozný zůstat sama před vánoci. Za měsíc jsme zjistili, že stejně neumíme bez sebe žít a vrátili jsme se k sobě. Dneska s ním mám dvě děti a úplně iné starosti. Bude líp, ale chápu, jak je to zvlášť teď hnusný.

Upravil(a) Fatima (8. 1. 2008 16:13)
Není tady
hrosanku to je moc hezký... už jsem si chtěla zoufat, že ta jedna hádka odloučí lidi, co spolu maji být, jsem ráda, že vám to takhle dopadlo.
Není tady

Upravil(a) Fatima (8. 1. 2008 16:14)
Není tady
markéta napsal(a):
Fatimo takže jiná ženská? Čtu mezi řádky dobře?
Tak úplně to není, ale má to k tomu blízko - i když co já vlastně vím, že? 
Není tady
Fatimo třeba změníš názor. Pokud to ale bylo opravdu špatné a Ty jsi s ním byla víceméňe za zvyku a proto abys nebyla sama, tak to cenu asi opravdu nemá. No...časem sama uvidíš. Před nějakou dobou jsem se taky v tomhle čase rozešla s klukem, se kterým jsem chodila 5 let. Byly jsme nerozlučný pár a všichni si myslely, že je to láska navždy. Já se dusila a tak jsem si našla "náhradu" Nakonec jsme se rozešli a do roka jsem toho moc litovala. Měl mě moc rád a já od té doby neměla na chlapy štěstí... Ale teď jsem za to ráda...mám fajn chlapíka, který mě miluje, je s ním sranda a rozumíme si. Ale názory na prakticky vše máme taky odlišné... ale zatím to nevygradovalo do nějakých nesnesitelných rozměrů.
Není tady

Fatimko, tiez mi je to velmi luto, hlavne ked idu tie Vianoce. Citala som tvoje prispevky a toto by som necakala.
Moc ti drzim palceky, aby sa to vyriesilo v tvoj prospech. Ako pises, asi v tom nebude uplna nevera, mozno by sa to dalo este nejako napravit?...
Není tady

Upravil(a) Fatima (8. 1. 2008 16:14)
Není tady
tracy napsal(a):
Fatimko, tiez mi je to velmi luto, hlavne ked idu tie Vianoce. Citala som tvoje prispevky a toto by som necakala.
Moc ti drzim palceky, aby sa to vyriesilo v tvoj prospech. Ako pises, asi v tom nebude uplna nevera, mozno by sa to dalo este nejako napravit?...
Děkuju Tracy, Vánoce jsem v pohodě, ty strávím s rodinou, ale letos to měl být první Silvestr, který jsem měla doopravdy oslavit se vším všudy.. bude fakt těžké sedět sama doma a čumět z okna s vědomím, že jsem mohla stát na Champs Elysée a koukat na nádherný ohňostroj, trošku přiopilá a s partnerem po boku.
Jéé, no koukám že upadám do pěkné sebelítostové deprese... já chudinka malá opuštěná, osudem zkoušená 
Není tady
Fati, asi je to lepší, než kdybys na to přišla po týdnu ve Francii. Nebo po deseti letech se třemi dětmi na krku... Já vím, že to ti v tuhle chvíli asi moc nepomůže, ale ZASE BUDE LÍP!!!
A co je vlastne v té p..eli? Jeden neperspektivní vztah? Tak ten tam může klidně zůstat, ne? Ideály si obstaráš nový, neboj 
Upravil(a) Judita (11. 12. 2006 20:47)
Fatimo, tak v tom co popisuješ se taky neshodnem. NA večeři je u nás čekací lhůta dva roky a na výlety už ani nevim...ale řešim si to po svém. Dělám si co chci a nejsem v tom omezovaná. Takže to docela jde.
Teď Ti bude chvíli ouvej a asi nejhorší to bude na Vánoce, ale to překonáš a přijde lepší doba. Spadne z Tebe velká tíha a budeš se cítit svobodná a volná. Teda tak jsem to aspoň měla já. 
Není tady
Judita napsal(a):
Fati, asi je to lepší, než kdybys na to přišla po týdnu ve Francii. Nebo po deseti letech se třemi dětmi na krku... Já vím, že to ti v tuhle chvíli asi moc nepomůže, ale ZASE BUDE LÍP!!!
A co je vlastne v té p..eli? Jeden neperspektivní vztah? Tak ten tam může klidně zůstat, ne? Ideály si obstaráš nový, neboj
Momentálně vše.. 
Není tady
Chápu Tě, že je vše v p... budoucnost a sny se rozplynou během jediné minuty a představa, že vše co sis vybudovala je pryč, je děsná. Dva roky života je dlouhá doba a určitě jste se milovali, a to nejde skončit bez újmy.
Není tady
markéta napsal(a):
Fatimo, tak v tom co popisuješ se taky neshodnem. NA večeři je u nás čekací lhůta dva roky a na výlety už ani nevim...ale řešim si to po svém. Dělám si co chci a nejsem v tom omezovaná. Takže to docela jde.
Teď Ti bude chvíli ouvej a asi nejhorší to bude na Vánoce, ale to překonáš a přijde lepší doba. Spadne z Tebe velká tíha a budeš se cítit svobodná a volná. Teda tak jsem to aspoň měla já.
I tak, pokud ty máš pocit, že s tím takhle dokážeš žít dalších třeba třicet let, tak je to zcela OK... 
Není tady
Fati, držím ti palce, ať je brzy líp 
Není tady
Fatimo, držím Ti palce. Ten náraz je krutý, nicméně...žiješ, dýcháš, myslíš, jsi, ...zase bude dobře, uvidíš!
Není tady
Fati, držím ti palečky.Ale věř mi, že někteří na tom budou na Vánoce také nedobře.Ale zase bude líp, uvidíš..
Není tady

Fatima napsal(a):
tracy napsal(a):
Děkuju Tracy, Vánoce jsem v pohodě, ty strávím s rodinou, ale letos to měl být první Silvestr, který jsem měla doopravdy oslavit se vším všudy.. bude fakt těžké sedět sama doma a čumět z okna s vědomím, že jsem mohla stát na Champs Elysée a koukat na nádherný ohňostroj, trošku přiopilá a s partnerem po boku.
Jéé, no koukám že upadám do pěkné sebelítostové deprese... já chudinka malá opuštěná, osudem zkoušená
a čo takto vypadnúť tam so zájazdom? Prípadne niekam inam - ja asi tiež skončím "sama" - na Silvestra = asi so 40 ďalšími ľuďmi na chate v Čechách, kde sa prebubnujeme a pretancujeme do nového roka... Napíšem ti zajtra Sz, len čo nájdem link a kontakty; ak by si mala chuť popracovať na sebe, spoznať nových ľudí, a zároveň zažiť fajn ľudí, tak neváhaj.
Není tady
Selimo 
Fatimo, co ty na to ?...
Upravil(a) Largo (12. 12. 2006 7:37)
Není tady
Nepochybuji, že zrovna tobě bych nemusela vysvětlovat zakon přitahování stejnorodého. Stejné přitahuje stejné.
Pohybujeme se v oceánu energie, jenž nás zcela obklopuje, avšak co z této záplavy vyzařování dokážeme přijmout a přetvořit, závisí jen na nás.Každé vyzařování, jenž člověk přijímá, přetváří specifickým způsobem podle toho jaký odpor tomuto vyzařování klade svým cítěním a myšlením.
A je to celé v prd.eli - píšeš.
Tady začni
Najdi nebo vytvoř alespon jednu a hodně silnou pozitivní vec ve svém životě.
Začni na ní pracovat, ponoř se do ní, koupej se v ní, hýčkej ji s láskou.
Udělej z ní magnetickou myšlenku. Pokud i ta se začne pos.rat, musíš ji v hlavě držet stále jako tu nejskvělejší. Postupně objev třeba i další pozitivní a hezkou činnost, myšlenku, věc, vlastnost...
Uvidíš, že se to přehoupne, dobré věci získají sílu a začnou postupně přitahovat svým pozitivním magnetismem
jiné stejného charakteru.
A už nikdy, nikdy neříkej - A je to celé v prd.eli
Drž se, Fati
Upravil(a) poletucha (12. 12. 2006 8:06)
Není tady
Fatimo, to je mi líto....
Za každým koncem stojí jiný začátek, a až se Ti vrátí chuť a elán, určitě se něčím vyplní i ta prázdnota, kterou cítíš. 
Není tady