Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 11. 12. 2006 14:39

Tomislav
♥♥♥♥---
Místo: Praha 9
Registrovaný: 8. 12. 2006
Příspěvky: 328
Web

Neco o povesti

I Cesi i Chorvate putovali smerem na jih. Akorat ze praotce Cecha   albert    asi boleli nohy kdyz vlezl na Rip. Zalibilo se mu a zustali jste tady v dnesnich Cechach. My Chorvate jsme porad sli na jih a jak rikam, chytili nejlepsi misto u more.  cool
Zacali jsme kacet stromy aby jsme postavili lode a pluli kdo vi kam. Najednou z more vyleze jakasi vila a da nam vlajku - cervena, bila, modra a rika:"toto je vase zem zaslibena, tady zustanete. Cervena na vlajce je krev kterou budete musel prolevat po staleti, protoze kazdy bude chtit tady vladnout. Bila je protoze jste spravedlivy, barva cistoty a modra je more, ktere je vasim nejvetsim bohatstvim."
Dalsi povest pravi ze Buh na zacatku sveta rozdaval narodum zem. K nemu pristoupili nakonec Chorvate a rikali: "Boze, my nemame nic". Buh jim rikal:" ale uz jsem vse rozdal, proc jste se nehlasili drive ?". My jsme maly narod, skromny... Tak kdyz jste takovy, dam Vam cast kterou jsem si nechal pro sebe..."

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů