|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj holky, pár měsíců už tady po Babinetu brouzdám, ale zatím se mi nepodařilo nalézt nějakou spřízněnou dušičku na pokec u kafíčka nebo vínka :-)) Tak to zkouším znovu. Najde se nějaká fajn holka, která si na nic nehraje a ráda by občas někam zašla? Poslední dobou zjišťuju, že nemám tu pravou kamarádku, nějak mi chybí.... Jsem třicítka z Prahy, žiju s přítelem, zatím bez dětí............... :-)) Dík za odpovědi :-))))
Není tady
ahoj, ja take hledam kamaradku. Nedavno jsem se pristehovala do Prahy s pritelem a s 6 mes. holcickou.
Ja jsem si myslela, ze tu pravou kamosku mam, ale ono se stacilo o par kilometru odstehovat dal. A bylo hned vse jasny.
Není tady
No jo, to se tak někdy stane
Taky jsem měla kamarádku, ale nějak se to mezi náma pokazilo, ani nevím jak. Nic špatného jsme si neudělaly, neřekly, ale asi jsem udělala "chybu", protože jsem začala chodit s jejím bráchou... .. Postupně mezi námi rostla nenápadná zeď, přestaly jsme společně podnikat akce, já jsem se pomalu stávala členem její rodiny a to asi není uplně to pravé....
No ale ta "chyba" byla nejšťastnější chybou mého života, jsem s ním moc šťastná a pokud to naše kamarádství nevydrželo, asi nebylo o co stát....
No a co Ty, jak se jmenuje holčička??
Není tady
Tak hlavne, ze ty jsi stastna!Asi to opravdu nebyla ta prava kamoska. Moje holcicka se jmenuje Eliska. Je to zlaticko. A k te me ( kamosce). Hodne jsem ji verila! Ale stacilo aby jednou prijela na navstevu, no a ja jsem poznala, ze me jen pomlouva a ma za nej blbku. Nevim jestli jsem se zmenila ja nebo ona. Mozna, ze nemuze prekousnout, ze ja jsem se prestehovala do Prahy.Ale me to hodne vzalo. Znam ju spoustu let a myslela jsem si, ze ona je ten posledni clovek. Co by me tohle provedl.
Není tady
To je škoda, to přijde líto, ale nebooooj, bude líp 
Jsi hodně daleko od předchozího domova?
No a jak se těšíš na Vánoce? Je to hrůza, za 14 dní jsou tady...
Není tady
To doufam, ze bude lip. I kdyz je to tezky. Byt tady bez znamejch lidi. 
Bydlim ted 250 km od domova, je to docela dost
.
O vanocich ani nemluvim, bude to hruza. Vubec se netesim. A ani jeste nemam vsechny darky....
Není tady
Ahooooj, no vidíš, já taky nemám ještě všechno nakoupeno, teď teprve začne ten pravej předvánoční shon :-))) Ale jinak mám advent docela ráda...
No a kde v Praze bydlíš?
Není tady
Cau, 
ten shon uz myslim zacal. Byla jsem o vikendu nakupovat. A fakt to stalo za to. Vsude lidi az hruza
.
Bydlime v Nucicich je to kousek od Zlicina.
Není tady
Ahoj Elis, zdravím tě, jak se dneska máš?
Není tady
Ahoj, normalka mame dva pesky tak jsem ted byla venku. Docela zima brrr.A
odpoledne jdu s malou k doktorce na ockovani. No a jeste nejaky ty darky, abych uz mela klid. Kde v Praze bydlis?
Není tady
Já jsem z Prahy 4, ze Spořilova.....
Dva pejsky jo? Tak to se asi nenudíš viď? Naši maj kocoura doma, zrzavýho Čikouška :-)) No ale je teď trochu tlustej, jak je zima, tak se mu nechce chodit ven a jenom by žral :-))) Přítel se mu vždycky směje, že to neni kocour, ale prase......
No jo, dárky taky musim pořešit, chystám se dneska odpoledne pro práci vyrazit do centra dění a něco nakoupit. Musim se ale obrnět trpělivostí, asi to bude boj o holý život v těch obchodech :-))))
Zatím pa 
Není tady
To se teda nenudim!
Jsou to dve blbky. Hlavne ta mala, Belusce je 9 let a Tyne 4 mesice. No a to jeste mame kocoura
. Muj tatka ma taky kocku, ta je jak sumo. Strasne moc tlusta. Ani nechodi ven, je to dama.
Dneska jsem nakupovat nebyla. Nejak nebyl cas. A taky se me nechtelo do toho blazince. Tak snad o vikendu to klane. Moc casu uz nemam.
Ale to jsu cela ja, vsechno nechavam az na posledni chvilku. Pak se zbytecne honim. zatim se mej 
Není tady