|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Rozhodně nebudete sklamané. Je to fajn příběh a prima zpracování 
Pohádka pro děti a prča pro dospělé. Moc rádi na ni koukáme.
Není tady
Neměly bysme založit nějaký klub fanynek Anděl Páně ?
Není tady
Se hlásím mezi prvními.Ještě si koupit nějakej ten přehrávač a bude ouplně ono... 

Tak chtělo by to nějaký návrhy, jak by měl virtuální babineťácký klub fungovat.
A kdo se vám libíl nejvíc. Myslím teda z chlapů.
Není tady
Tato pohádka se mi moc líbila a taky hudba v ní. Herec co hrál Petronelka( myslím Trojan) byl skvělej, hned bych ho zpusinkovala:-)). Doufám že ji budou hrát o Vánocích, určitě se na ní podívám.
Není tady

Tak já se přiznám, že v seriálu na Nově mě pan Dvořák rozhodně neuchvacuje, ale v Andělovi má nesmírný šmrnc!
Ta černá mu vyloženě sluší! 
Není tady
Eri, to máš pravdu, že v Andělovi Páně mu maska sekla, ale on má charizma, není to žádný super krasavec, ale charzima má. Viděla jsi Vůni vanilky?
Není tady
křepelka Jasně. Vánoce bez ANděla páně, nejsou ty pravý Vánoce. 
Není tady

Hana Formánková napsal(a):
Eri, to máš pravdu, že v Andělovi Páně mu maska sekla, ale on má charizma, není to žádný super krasavec, ale charzima má. Viděla jsi Vůni vanilky?
Bohužel neviděla. A musím říct, že v Pasáži mi nijak úžasný nepřijde. Spíš to bude tím, že jeho postava není zrovna ideální klaďas
Je pravda, že z něj něco dýchá......... je tak zvláštní, interesantní..........nevím.
Ovšem jako čertík nemá chybu.
Není tady
Eri tos napsala přesně, zkrátka něco v tom Jirkovi je :-)
Není tady
leny.wood osvěž si je. Trojan byl roztomilý, ale Dvořák vede zase u mě. No hlavně ,že si ty chlapy v pohodě rozdělíme 
Není tady

leny.wood napsal(a):
a koho hrál ten Dvořák? nějak si nemůžu vzpomenout
Čertíka
( myslím Uriáše, ale nechci kecat. Nejsem si jistá, protože to ve mně spíš vyvolává pocit nějakého vyšetření, ale tak nějak
)
Není tady
Eri napsal(a):
leny.wood napsal(a):
a koho hrál ten Dvořák? nějak si nemůžu vzpomenout
Čertíka
( myslím Uriáše, ale nechci kecat. Nejsem si jistá, protože to ve mně spíš vyvolává pocit nějakého vyšetření, ale tak nějak
)
tak jestli hrál Uriáše, tak to je druhý chlapisko,kt. se mi v týhle pohádce zalíbilo

děkuji moc za info 

Upravil(a) leny.wood (7. 6. 2007 15:19)

Není tady
NO jasně, že Uriáše!!! No vidíš, že je hezkej :-)
Není tady
leny.wood Muvíš mi z duše :-)
Není tady
a víš co je zvláštní Hani? že se člověk vždycky zamiluje do přesného opaku nebo do někoho, kdo není jeho typ 
Upravil(a) leny.wood (9. 6. 2007 20:52)

Není tady
Bohužel takový je život 
Není tady

leny.wood napsal(a):
a víš co je zvláštní Hani? že se člověk vždycky zamiluje do přesného opaku nebo do někoho, kdo není jeho typ
Tak tohle bych podepsala!
Jsem toho zářný příklad! 
Není tady