|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Měli jste už možnost tuhle novou pohádku skouknout? Já jí viděla na dvd a musim říct, že nezklamala. Je to fakt vánoční hezká pohádka, která potěší snad každého. Jen je třeba znát alespoň základy křesťanství, aby byl požitek dokonalý.
Není tady
Dcerka na ni byla ze školou v kině už loni,už se moc těší až ji budou dávat v telce,je prý moc hezká.

Není tady
NÁM SE TAKY MOC LÍBILA A UŽ SE TĚŠÍME, ŽE SE NA NI O VÁNOCÍCH NA NI PODÍVÁME ZNOVA 
Není tady
Nádherná pohádka. Krásná, vtipná a to obsazení 

Není tady
Když se na ní koukala moje neteř, tak se strašně divila, jakto, že je ten Ježíšek takovej malej kluk?
Myslela si, že Ježíšek je ten obézní pán v červenym hábitu. Jsem za tu pohádku moc ráda.
Není tady
viděla jsem ji nedávno a musím říct, že je fakt hezká 
Není tady
Souhlas
Není tady
tak to jsem na ni zvedavá....:-))))
já na ni moc chvály neslyšela...prý je moc "moderní" .... ale názor si udělám až sama....

Není tady
Jo, po shlédnutí se připojuju k všeobecnému nadšení.
A to jsem na ni původně z jakýchsi předsudků nechtěla koukat!
Není tady
I pro nevěřící osobu je přijatelná :-).
Kluci ji chtěli viděti i na druhý den na Markíze....
Není tady
...a co videopůjčovna? Tam jsou všechny filmy,co uvádíte.
Není tady
výborná pohádka, loni o vánocích jsem si jí nahrála a za chvilku by měla být na dvd jako příloha u deníku blesk, takže udělám výjimku, bulvár si koupím a budu čučet znova 

Není tady
Oni to prodávaj i bez těch novin!!!!Já si takhle koupila Román pro ženy a taky jsem se nejdřív kácela z toho,že tu šílenost budu muset vzít do ruky a navíc zaplatit!
Byla jsem na tom s dítětem v kině a byla jsem naprosto v sedmým nebi.NÁDHERA.A kdypak to maj vydat s tím bleskem?
Upravil(a) bazalka (20. 5. 2007 16:55)
tak to je super, myslela jsem, že se to dá koupit jedině s tím
no, pokud si dobře vzpomínám, tak když byl u blesku poslední film, tak ihned pod tím byla upoutávka právě na anděl páně - mělo by to být ještě teď v květnu nebo počátkem června, přesně si už nevzpomínám, takže budu muset pilně sledovat
- kdyby nebyla upoutávka v televizi, dala bych vědět den předem - mamka pracuje v obchodě, kde mají i noviny 

Není tady
Ta pohádka je přímo božská, já ji zbožňuju. Mám ji nahranou. Trio Strach, Dvořák I. Trojan je skvělý. To bylo vidět i v operaci Silver.
Pokud máte zájem tak na Babinetu je chvála na tuhle pohádku:
http://babinet.cz/zobraz.php?3150
V nebi se před Štědrým dnem všichni chystají na oslavu Ježíškových narozenin, stejně jako lidé na zemi. Výstižnější téma pohádky pro vánoční atmosféru si už snad nelze ani představit.
A jako ve správné pohádce nejen, že dobro zvítězí nad zlem, ale i hlavní hříšník se poučí a zvítězí sám nad sebou. Pohádka perfektně nastavuje ironické zrcadlo lidské ješitnosti, sobeckosti a neschopnosti. Anděl Petronel (Ivan Trojan) jako symbol negativních lidských vlastností se snaží hledat objektivní příčiny své neschopnosti, lenosti a sobeckosti ve svém okolí. Tento syndrom - já (my) ne, to on (oni) - je i trefnou glosou do dnešní politické kultury. Jenomže v pohádce, jak už to tak bývá, dojde na rozdíl o reality k nápravě. A když Petronel zajde ve svádění svých chyb na druhé příliš daleko a začne radit i Pánu Bohu, jak vyčistit svět od hříšníků, aby je nemuseli v nebi třídit na duše hříšné a dobré, dá mu Pán Bůh za vyučenou. Pošle ho na zem, ať si zkusí dole napravit lidi sám.
Není tady

Ta pohádka se mi moc líbila. I když už jsem na pohádky trochu stará, mám je ráda.
Není tady
jak jsem slíbila, podávám informaci, kdy bude tato úžasná pohádka v prodeji - 31. 5. 2007 ji vydává deník blesk - takže kupuju, už se nemůžu dočkat, snad tam budou i nějaké bonusy 
Upravil(a) leny.wood (27. 5. 2007 23:20)

Není tady
Díky,díky,jsem celá natěšená. 

Mám,mám,mám.jak málo stačí k lidské radosti. 

Nekoukala,ještě musím koupit DVDpřehrávač..... 

Ale o víkendu to asi dopadne.A jestli ne,tak to pustím ma pc,uvidíme. 

Dnes jsem si DVD koupila, stálo 45,- Kč. Tak si ho o víkendu pustím.
Není tady