6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
no to je pěkně nepříjemná záležitost, já si to prodělala začátkem letošního roku a pořádně jsem se z toho vyhrabala až o prázdninách.
zánět se neprojevuje jen častým močením, ale doprovází jej i pěkně nepříjemná bolest v podbřišku a pálení močové trubice.
Doporučuji zajít k lékaři.
Jinak mě první antibiotika tenkrát nezabraly resp. se mi zánět vrátil a pak mi jiná lékařka navrhla léčbu bez antibiotik - přírodní cestou se nežádoucích bakterií zbavit a to pomocí kanadských brusinek. Megabrusinky jsem brala půl roku a pomohly
Není tady
Ahoj vErusko,
jdu dnes k lékaři, je pravda, že podbříško mě občas bolí (trochu křeče), ale pálení močové trubice vážně nepociťuju... tak nevím...
Díky za pomoc!
Není tady
Pokud mas leukocyty v moci zvysene a jeste bilkoviny, tak nevahej a lec se.Pokud bys to prechodila, tak se ti to muze vrazit postupne mocovodama az do ledvin a z vlastni zkusenosti ti rikam, ze to rozhodne prijemny neni. Takze pokud chodis casto, i kdyz moc nepijes, pocitujes rezani nebo paleni, tak si dej vysetrit moc, at mas klid, jestli ti neco je nebo ne.
Není tady
Pomaha bezovy caj na mocove cesty? Vim, ze brusinky pomahaji...
Kdyz nemam spravny pitny rezim, (za den vipiji 1 litr tekutiny), me dosti boli mocova trubice. (rezani, paleni)
Take me boli ledviny, na to piju urologicky caj a taky moc nepomaha.
Muzu se zeptat, kdo ma zkusenost s urinalem a vas nazor na nej?
Není tady
Holky třeba je to blbost, ale nedá mi to , abych nenapsala. Vzpomněla jsem si , co mi říkal jeden starší pán asi před dvěma roky, když nám zemřela naše fenka na selhání ledvin.. Vyprávěl, že jeho otec se vrátil z koncentráku s nemocnýma ledvinama a byl tak strašně nemocný, že mu dávali doktoři jen pár měsíců života. Ten pán tenkrát pár roků po válce studoval na VŠ, kde studovali taky zahraniční studenti a jeden Ind mu poradil, že si má jeho otec dávát denně do trochy vody špetku muškátového květu asi měsíc, pak 1x -2x do týdne. Moč že bude mít trochu do červena, ať se nelekne. Tak to tak dělali a ejhle , otec se z toho dostal a žil ještě 20 let. Hledala jsem na netu vše o muškát. květu, jestli je tak dobrý na ledviny, ale nic jsem nenašla. Tak nevím.
Upravil(a) Décima (11. 4. 2007 15:10)
Není tady
Ahoj děvčata,
díky za tipy! Zítra jdu k doktorce s ranní močí, tak uvidíme.
Bílkoviny v moči mám, ale jako pozdní komplikace diabetu. Ty leukocyty tam ale dříve nebyly...
Mám asi 2 možnosti, co to může být. Buď mám zánět, nebo ještě můžu být těhotná...
Chtěla bych věřit, že to druhé
Není tady
Na ledviny je pry dobra cervena repa preventivne a brusinky ... ty mimo jine dostavali i vojaci behem valky. Ty se vsak daji uzivat preventivne a ted je dokonce v lekarnach i dzus z brusinek od firmy barnys (www.barnys.cz), ale okamzite muze pomoc i pripravek Rowatinex - jsou to kapky. K prevenci se vsak moc nehodi.
Není tady
No zánět se projevuje hlavně častým močením, při kterém však dotyčný při rozjetém zánětu pociťuje ještě nepříjemné bolesti v podbřišku a pálení při močení. Myslím, že pokud trpíš pouze častým močením a občasnými bolestmi v podbřišku, tak by to ještě mohl být zánět teprve v začátcích, takže bych se z toho zkusila vykurýrovat pitím urologického čaje, celkově zvýšeným příjmem tekutin, teplem a nějakými léčivými kapkami prodejnými v lékárnách jako je uroval akut a jemu podobné. Pokud by se však bolest stupňovala či problém neustával, tak určitě neváhat a navštívit lékaře. Vím, že teď již tobě samotné je má rada nejspíš k ničemu, ale píšu to sem z toho důvodu, kdyby na tuto diskuzi narazil někdo stejně, jako já a třeba zde hledal radu.
Není tady