6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravim vsechny maminky,
snad ani nehledam radu,ale spis nekoho s podobnou zkusenosti na pokec atd s touto vadou..
Nas syn ted 3 roky se narodil s touto vadou na obochou koncetinach,cekalo nas rocni sadrovani skoro a nasledne operace jedne a druhe nozky v rozpeti dvou mesicu. V tomto okamziku je chodici,behajici,skakajici az moc nekdy ale neni to porad ono v sede staci nozicky a dost si ulevuje... Tak pokud se tu najde nekdo s podobnou vadou tak pisnete...
Upravil(a) Renca (10. 12. 2006 19:14)
Není tady
Ahoj! Mám 2,5letou dceru, která se s touto vadou také narodila. Od narození cvičíme a jetě jsme chodili 2x týdně na rehabilitaci. Noičky neměla zasádrovaném ale nosila dlahy. V 8měsící byla na operaci té horí noičky (2,5hod na sále a sádra od prstíků po tříslo), po měsíci na přesádrování (opět v narkóze). Stále cvičíme a kolem 5roku ji jetě čekají operace obou přednoí. Je to taková malá ďáblice, ale operace ta ji změnila. Začala patně spát (celou dobu, co jsme byli v nem. v noci skoro nespala-jako by se bála, e ji zase něco budou dělat) a u MUDr.,kdy se jí chtějí na noičku podívat, je oheň na střee. Před časem měla v té operované jetě zánět lach.
Není tady
Ahoj jsem rada ze se nekdo ozval protoze jsem spatne napsala nazev teto vady..
nasemu klukovi je pres 4 roky naposledy toto zari podstoupil operaci a ceka nas druha nozka zacatkem ledna snad mozna dele a za 3 roky nas ceka opetovna operace letost operovane nozky hrozi nam lamani kustek a spojovani dratkama na stalo,vzhledem k tomu ze nasi peci v Motole krapet zanedbali a bylo treba prejit jinam a vyber byl jednoznacny Bulovka..Kam chodite do nemocnice na kontroly?
Není tady
Jinak pro zajimavost je zalozena diskuze s touto vadou...napisi sem odkaz...
http://www.rodina.cz/diskuse7771.htm
Dozvis se tam o teto vade hodne zajimaveho je tam nekolik maminek s touto vadou,tak kdybys chtela muzes nas tam navstivit
Není tady
My jsme z východních Čech - Chrudim. Dali nám na vybranou a my nakonec zvolili Pardubice (přímo MUDr. Vodochodský) a musím říct, e nelituju. Můu se zeptat na cokoli-ve vysvětlí a přímo ji i operoval. Musím přiznat, e ne se Lucinka narodila nikdy jsem o této vadě neslyela. Kdy se narodila a já ty noičky viděla, docela mě to vyděsilo. Kdy jsem jí pak s nima měla jetě cvičit (protahovat) dost jsem se bála. Je to moje 1. dítě, skoro jsem ani nevěděla jak ji dret nebo koupat a u jsem ji musela trápit. Díky za odkaz, určitě se tam juknu.
Není tady