|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky prosím poraďte.........potřebovala bych nějakou brigádu na doma. Už je to déle,co jsem tady někde četla o nějakých dotaznících(snad vyplňování nebo tak něco),nevíte o tom něco?nebo o něčem jiném...hlavně seriozním.
Moc díky za případné rady....
Není tady
Jak je vidět, tak asi žádná normální domácí práce neexistuje. Taky bych měla zájem přivydělat si něco k mateřské. Většinou jde ale o podvody. Škoda...
Není tady

Holky a nemáte v okolí nějakou firmu, která nabízí domácí práci? Já ve svém bydlišti (okolí) mám hned pár takových a jezdili jsme si tam pro práci... Tak něco takového třeba? Ale je to vydřidušina
.
Není tady
ty dotazníky tolik nevydělají, je to spíše přivýdělek - tak 100 - 200 Kč/měs.
viz http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=5590
holkám už dorazily i peníze. Jinak já taky hledala práci doma, ale všechno bylo: Pošlete vstupní poplatek a pak jej vymáhejte od dalších mamin
Taky jsem nikdy nezaznamenala nabídku firem z okolí

Není tady
Já mám práci na doma. Je fakt, že vstupní poplatek byl, ale už ho mám dávno zpátky a vím, že nejde o podvod, tak kdyby chtěl někdo info....
mám také práci-přivýdělek ke svému zaměstnání,je bez vstupních a jiných poplatků
Není tady

Myslím, že v současné době neexistuje aspoň trochu férová domácí práce v poměru výdělek versus námaha, aby se to vyplatilo. Můj názor.
Není tady