29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Snezenka napsal(a):
misa1234 napsal(a):
Ahoj Babinetky, jak se mate a co delate?
Ahoj Miso ! Ja se mam o.k jen me zlobi moje alergie,momentalne neco lita ve vzduchu a ja se muzu usmrkat u kychat a jeste me k tomu svedi desne nos,mam sice tabletky,ale protoze si je musim sama kupovat v lekarne,moje pojistovna to nehradi,tak snimi setrim(ono je v jednom baleni 20 tabletek a stoji to skoro 8 Euro),no a ono to taky neni zdrave se porad krmit tabletkami
Ja si vzdycky 1 tabletku(na den) vezmu,jen kdyz to fakt nemuzu vydrzet a uz me i slzy s toho oci
......A jak se mas Ty ????
Ahoj Snezenko, tak se brzy uzdrav. Ja se mam porad stejne- pekne.
Není tady
Snezenka napsal(a):
misa1234 napsal(a):
Ahoj Babinetky, jak se mate a co delate?
Ahoj Miso ! Ja se mam o.k jen me zlobi moje alergie,momentalne neco lita ve vzduchu a ja se muzu usmrkat u kychat a jeste me k tomu svedi desne nos,mam sice tabletky,ale protoze si je musim sama kupovat v lekarne,moje pojistovna to nehradi,tak snimi setrim(ono je v jednom baleni 20 tabletek a stoji to skoro 8 Euro),no a ono to taky neni zdrave se porad krmit tabletkami
Ja si vzdycky 1 tabletku(na den) vezmu,jen kdyz to fakt nemuzu vydrzet a uz me i slzy s toho oci
......A jak se mas Ty ????
Ahoj Snezenko, mam se pekne a vsechno je v poradku. Tedka nejak nestiham na net. Jinak mas nejake novinky? Ahoj
Není tady
Upravil(a) misa1234 (26. 4. 2007 14:23)
Není tady
Ahoj holky ! Ja se stara od pondeli o mlade kuny(stare 3 tydny),vypada jak mlade kocky,roztomile.Vcera k nemu pribylo jeste jedno mlade,toho jsme zachranovali s horke ryny pod strechou u garaze.Reknu vam o zabavu mam 100 % postarano !!!!
A to jich beru do prace a po 3 hod krmim,pak zas spi tak je klid.Muj syn chtel porad kralicka a ten mame 2 kunicky
.Co je jinak u Vas noveho ???
Upravil(a) Hanicka76 (27. 4. 2007 9:18)
Není tady
Ahoj Hani, tak to je fajn, ze takhle mas o zabavu postarano. U me je vsechno v dobrem smeru, ale zadne novinky zatim nejsou.
A co Vy holky?
Není tady
Ahoj vsem ! Jak se vsechny mate ? Dlouho jsem Vas tu nevidela !
Není tady
Ahoj, mam se pekne a nic neni noveho. A co ty? A ostatni babinetky?
Není tady
Ahoj babinetky, mohu do vašeho spolku. Já žiju v daleké Asii, dítko už mám dospělé, ale ráda si o dětech popovídám. Ráda čtu, plavu a cestuju. Těším se na odezvu.
Není tady
Ahoj holciny ! Davam osobe taky vedet .....Fantasia Vitam Te tu !
Kde presne zijes ? Myslim,ze nejsem jedina,ktera je zde zvedava
Ahoj všem, momentálně žiju na Tajwanu v Taipej. Jsem tu teprve třetí měsíc, ale celkem by tomělo být asi tři roky. Pracujeme tu s manželem. Předtím jsme byli roka a půl v Malajsii. Je to nádherná země, rozkvetlá jak zahrada, tady nám to schází, je to tu docela šedé a smutné. Úplně jiný svět.
Není tady
Ahoj vsem ! Fantasia myslim,ze vsude na svete je neco dobre a neco ne
A jak se Ti tam jinak libi,jaci jsou tam lide ? Jak Ti chutnaji jejich jidla,nebo varis doma s Tvojim jen cesky ? ......Preji Ti a vsem zde hezky den !
Podivam se jsem vecer
Ahoj Fantasia
Tak to me zajima. Prave se bavime s manzelem, ze vyrazime do Malajsie. Nejakou dobu ziji taky v Asii. Premyslime jestli mame jet vlakem, nebo letet letadlem. Ja, pro nove dobrodruzstvi bych jela radeji vlakem. Asi rozhodnout i finance. Muzes mi napsat neco vic o Malajsii? Na co si mame dat pozor. Jake je to s ubytovanim a tak kolem dokola. Diky moc kiwi
Není tady
Ahoj Snezenko, tady mě uspokojuje hlavně jedna věc a to, že tu je bezpečno. Mohu chodit i večer sama po ulici a opravdu se nemusím bát. Lidé jsou tu milí, jen je problém s domluvou, protože neumí anglicky pouze velice omezeně a tak se člověk nedomluví ani ň. A pak všude čínské nápisy, to je taky síla, prostě nevíš nic. A to už nemluvím o nákupech potravin to je doslova detektivní pátrání a zkoušení, zda se trefíme nebo ne. Už jsme ledacos vyhodili, prostě se to nedalo jíst. Oni si tu potrpí na hodně tučná jídla, maso se tu prodává strašně prorostlé, jinak tu prodávají vnitřnosti, d*žky a vše, co se u nás už na pultech nevidí. My tedy jdeme statečně do průzkumu a už jsme navštívili několik restaurací a docela to dapadlo dobře (bez následků), ale v Malajsii bylo jídlo daleko lepší. V Čechách jsem vařila hodně čínu a zeleninová jídla a tady si rádi uvaříme českou kuchyň, dokonce i knedlíky, ale nekoupím tu hrubou mouku, tak je dělám z hladké, dokonce jsem začala i péct chleba, protože tu prodávají jen takovou bílou měkotu. Zatím ahojky, pokračováné příště )
Není tady
Jak se mate?
Není tady
Ahoj damy a panove, vidim ze nas je tady emigrantu dost.
Jiz dlouho se pokousim najit kamaradku na jihu spanelska a stale se mi to nedari. Zda se ze vsichni zustavaji na severu spanelska, madrid a nebo barcelona. Pokud nekoho znate kdo bydli na jihu (Cordoba, Sevilla), prosim dejte mi vedet. Jsem tady vdana, nemame zatim deti a rada bych nejakou ceskou spolecnost. Dekuji.
Není tady