6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky, ne ne nejsi tady u vyslechu , to se tak ptam ze zvedavosti, abych toho vice vedela, vis? . Ohledne prijmeni, tady je to zvykem, ze cizinka a nebo uz z Recka divka, tak po snatku ji zustava prijmeni za svobodna, to me prislo takovy divny, nevybrali jsme si to takhle s manzelem. Je to tady zarizeny v Recku. Ale zeptame se na inf. , abysme mohli mit prijmeni po sobe. Kdyz to teda pujde. A kdyz ne, tak ne.
Jsem rada, ze se nas tady seslo tolik zenskych z jinych svetadilu
Není tady
Ahoj Holky ! Tak jsem tu.Kde jste Vy ????
Ahoj, ja jsem tady taky. Jak se mate?
Není tady
No to jsem rada,ze tu nekdo je .Jo jde to a ty?
Joooo, u me to taky jde. Kolik je u Vas hodin? U nas v Recku je o 1 hodinu vice nez v CR
Není tady
10 minut pred 22 hod tak jak v CR
tak 1 hod jeste jde horsi je to 7-10 hod,to ma clovek dobrej chaos...
uz si byla nekdy tady na chatu??? Ja tam byla par krat,ale tam snad lidi nechodi,vubec jsem tam na nikoho nenatrefila ,nejake divne...
Ano, byla jsem jednou na chatu tady na babinetu, ale byl tam jeden clovicek. Muzem tam tedka jit, ne?
Upravil(a) misa1234 (20. 3. 2007 21:56)
Není tady
jo ja se tam kouknu
Dobre rano holky! Jak pak jste se vyspinkali??? U nas je mizerne pocasi,nejen ze pada snih do toho prsi,proste chaos Jak to vypada u Vas ??? Ja se jsem kolem 18 hod jeste kouknu,treba tu nekdo s Vas bude! Zatim pa preji hezky den !
Není tady
dobre rano...tak jsem se ped chvili vypotacela z postele :-))) do prace jdu az na 4 .... tak si uzivam volneho rana..... s mou papousici ktera se snazi vyzobat diru v pocitaci haha jak se vsichni mate???
Není tady
Nazdar cizinky
tak jsem to tady spunktovala na devatou a nakonec jsem se ani nedostavila - ja vim, jsem strasna a strasne se za to omluvuju ale to moje maly stvoreni jako na potvoru proste plakalo a nebylo k utiseni - chudika ma nejakou ryminu a zrovna ji asi neni moc nejlepe - chytla jsem to od ni a uz dva dny jsme naprosto KO.
Co se tady probiralo??? Koukam nic moc velky rusno.
Není tady
heheme se neomlouvej..ja tu nebyla heheh ( jeeej pracovat se musi )
jen doufam ze ty i mala se brzy uzdravite a budete se citit skvele
jdu spat..jsem utahana jak pes ... chjo
Není tady
Tak se brzy udravte. Ja tady byla a pokecali jsme na chatu se Snezenkou, dobre jsme si popovidali. Jinak mejte se moooooc pekne.
Není tady
ahoj holky tak ja se pridam, ziju v Italii, mam jednoho syna, no miminko to zrovna neni , bude mu letos 17...ale snad to neva
Není tady
vitej helco .....proc by to melo vadit?? ja deti nemam a ani nechci a jsem tady taky
vitej mezi nami
Není tady
helenadbaq napsal(a):
ahoj holky tak ja se pridam, ziju v Italii, mam jednoho syna, no miminko to zrovna neni , bude mu letos 17...ale snad to neva
Teda, tak to uz mas co rict. To uz je radu let. Jak dlouho zijes v Italii? Jak mluvi tvuj syn? Jak jsi stara? Pracujes? A procpak by to melo vadit?
Není tady
Ferda napsal(a):
vitej helco .....proc by to melo vadit?? ja deti nemam a ani nechci a jsem tady taky
vitej mezi nami
Vy neplanujete deti s manzelem? Jak jsi stara? Je fakt, ze tady je to jedno, jestli mas nebo nemas deti. Ja zatim taky nemam deti, ale planujeme s manzilkem
Není tady
Ahoj holky! Koukam na fotbal ( ja ktera nejsem zadna fanynka) hraji cesi s nemcama.A komu myslite,ze fandim???? No prece cechum!!! ....Ahoj Heli vitej mezi nami !!!!!
omlouvam se, moji milovani mi ukradli na cely vecer pocitac....Tuhle stredu mi bude 38, Toma jsem mela ve 22 a jsme tady na pevno(myslim opravdu pristehovani 3 roky).
Tom mluvi super italstinou, dokonce i dialektem , chodi na jazykovej gympl , deti to vsechno zvladaji nejak rychleji a lip a momentalne je z nej nekdy znacne protivny pubertak. Vdana nejsem, ale ziji zde s pritelem, jsem v Cechach rozvedena takze zatim se svatbama dost.
Holky papa, treba vas tu mekoho zitra chytnu...dobrou
Není tady
za chvilku mi bude 23 ...deti neplanujeme .... uz jsme malem jedno meli ale mela jsem samovolny potrat!
chci si uzivat zivota a vybudovat karieru,na deti vubec nepomyslim! Mam deti rada...ale neni to nic pro me...no potrebuju svuj klid, a rada hlidam a tak....ale musim je vratit a to se mi hodi hehehe ...mozna za par let budu mluvit jinak.... ale proste nejak zatim citim ze mimca nejsou nic pro me ( chudaci malinci :-) )
ale pokud to prijde tak to prijde a urcite budu moc rada
Není tady
delas dobre...dneska mate svet otevrenej a spousty moznosti, ja jsem jeste stara skola, driv to bylo trochu jinak,ale ja niceho nelituju a jsem za to rada. a co ty? jak ses dostala do statu?a jak se tam mas? je to prece jen:) dost daleko ne?
Upravil(a) helenadbaq (25. 3. 2007 12:10)
Není tady
jezis proc tam nemuzu dostat ani jednoho smajlika????:-)))
Není tady
ahoj holky....musíš ten smajl helenodbag dat s mezera vpředu i vzadu:)
Není tady