29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
hledam kamaradku, ktera zije v cizine a je stejne jako ja cerstva maminka, ale nemusi byt.
Není tady
Ahojky, kde presne zijes v cizine. Ja ziju v Recku a muj manzel je z Recka.
Není tady
Lucus27 napsal(a):
hledam kamaradku, ktera zije v cizine a je stejne jako ja cerstva maminka, ale nemusi byt.
ahoj, ja ziju v Belgii a zrovna jsem cerstva mamina - odkud jsi?
Není tady
Ahojky, ja ziju v Recku. Jeste nejsem maminka. Ale planujeme s manzelem do budoucna s Kdy se ti narozilo? Jak se jmenuje? Jak dlouho zijes v Belgii? Jinak moccc Gratuluju k miminku........
Není tady
Dekuji
Myriam uz jsou tri mesice a uz tu ziju rok a pul - a jak dlouho zijes ty v recku?? A pracujes nebo jsi doma??? Mohly bysme poklabosit - na internetu jsem hodne od uterka do soboty.
Upravil(a) kukusa (16. 3. 2007 22:06)
Není tady
holkyyyyyyyyy se k vam pridavam
Není tady
je nas teda je takhle rozhozenejch po svete
Není tady
Ahojky ja ziju v Recku skoro rok a pul. No, to mame stejny, ze? Ne, nepracuji, jsem zatim doma.
Upravil(a) misa1234 (18. 3. 2007 21:28)
Není tady
To je fakt, je nas hodne rozhozenejch po svete a odkud jsi ty?
Není tady
Je to pravda, je nas hodne rozhozenejch po svete.
Ja ziju v Recku skoro rok a pul, jako ty a manzele jsme skoro 1 rok.
Byla to obrovska zmena pro me v zivote a myslim, ze ne jenom pro me. Ne, zatim nemam praci. Je moc roztomila Vase malinka.
Není tady
Ahoj holky ! Muzu se k Vam pridat????
Není tady
Ahojky a odtud jsi ty? To nas tady pribiva, to je bezva. Ty jsi vdana a nebo zijes s pritelem? Mate miminko?
Není tady
Ahoj ! Ja ziji v jiznim bavorsku(NSR) uz od 98 roku,jsem zde vdana,mam 7 leteho syna(takze zadne miminko to uz neni ),ale mozna jeste nekdy budu mit
Není tady
Ahoj, jake mate prostedi v Bavorsku? To je fakt, uz tvuj synek neni zadne miminko. Ty ses vdavala v kostele a nebo na radnici? Byl tam nekdo z Ceska? jak mluvi tvuj syn? Jak se doma bavite Bavorsky? Jak jsi stara?
Není tady
Ahoj holky ! Ja se taky pridam,teda jestli muzu..hi hi???
Ja ziji v nemecku(Hesensku) uz 5 let,je me 28 let,jsem vdana a mam 2 deti..4 leteho kluka a 2 letou holku,takze taky zadne mimco..
Ahoj Snezenko, velice te zdravim tak jako i jine devcata. Jake mate tedka u vas pocasi?
Upravil(a) misa1234 (17. 4. 2007 19:40)
Není tady
Holky, tak koukam, par se nas tu seslo, ale nejak se casove nechytame co takhle naplanovat si "rande"?
na internetu byvam cele dopoledne, ale jak tak koukam, tak vetsina se prihlasuje az vecer - co takhle sraz zitra v 21.00?
Není tady
zni to dobre ale to asi bude tezsi.................jsem tady vetsinou v noci ceskeho casu....... treba ted je nejak kolem pulnoci v CR hehe............
tech rande muzeme mit vice jednou mi to urco vyjde
a jina kukusko.............Myriam je nadherna
Není tady
Ahoj, ja to beru a pokusim se v 21 hodin vecer byt na prijmu.
Není tady
Ok holky mela bych tu byt, snad nebude Myrca protiva
Ferdo, jestli posles email, zaslu vice obrazku
navrhni jiny cas pokud muzes - uvidime, treba se nekdy domluvime na pulnocni srazek
Upravil(a) kukusa (20. 3. 2007 11:27)
Není tady
misa1234....Teda to jsou otazky,jak u vyslechu .Tak me 30 let,vdavala jsem se jak na radnici tak v kostele.Na radnici v 99 roku,jsme meli jen svedky a rodinu od mojeho a pozdeji v roce 2000 svatbu v kostele,kde jsme meli 180 lidi,s toho asi 30 s CR.Muj syn rozumi sice cesky,ale nechce mluvit,obcas kdyz jedu na moravu k nasim,tak se po 3 dnech rozhoupe
a rekne nejake to ceske slovicko.Ze zacatku,me to vadilo,ze nemluvi cesky,ale po casem jsem to vzdala,takze me to ani uz neprijde.Jinak doma mluvime nemecky,ja se synem cesky,ale taky posledni dobou jen nemecky.
Není tady
Ahoj Holky ! Ja tu bohuzel dnes kolem 21 hod nebudu,chodim totiz do fitneska 3x tydne a to prevazne ve vecernich hodinach od 19-22 hod,ale o vikendu bych si cas udelala.
Ja nevim jake je u Vas pocasi,ale tady opravdu hnusne,dnes napriklad fouka silny vitr,zima,ze clovek mysli,ze je na Sibiri...
...Zatim pa preji Vam vsem hezky den...
Není tady
Jo malej dodatek k prijmeni ja mam prijmeni po manzelovi,ale vim,ze si tu clovek muze nechat svoje prijmeni za svobodna,nebo prijmout jak prijmeni manzelovou tak svoje.No my se domluvili na jeho prijmeni,ono se me i vic libi,jak moje za svobodna
Není tady
Ahoj Holky ! Tak ja tu kolem 21 hod urcite budu
,to je totiz muj cas,jsem spis nocni clovicek
.Jo a s tim prijmenim je to skoro stejne jak u Hanky
.Tak zatim pa kolem 21 hod