29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
zvazuji koupi obou domacich pomocniku.Mate nekdo nejake tipy,jaky poridit. Budu vdecna i za Vase zkusenosti:) popripade srovnaqvaci testy.
Na co si dat pozor pti koupi a jake parametry se hodi pro efektivni domaci vyuziti:))
DEKUJI!!
Není tady
Asi taky koukáte na Jste to co jíte. Mně to hodně inspirovalo ke koupi odšťavňovače. Když byl náš prcek malinký, měli jsme ho půjčenýa hodně jsme dělali šťávičky. V lednu mám kulatiny, tak si ho budu přát. Prosím doporučte, která značka je dobrá, taky jsem zvědavá.
Není tady
Popravde nekoukam... ale stavicky z mrkve, jablek a ruzneho ovoce me vylozene delaji dobre. a to diky chuti, ale i psychicky je mi pak dobre. Pocit, ze piju cerstve vymackanou stavu a ne chemicky dzus s konzervanty a cukrem, me vylozene hladi:)
Jen bych potrebovala nejaky ten tip...........
Není tady