18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Má někdo zkuenosti s naraenou a hnutou kostrčí?Jednou u jsem rovnat byla,ale znovu jsem si ji narazila v sedle a u zhruba rok mam stupňující se bolesti a na operaci nechci.Je jiné moné řeení?
Není tady
Určitě znovu narovnat, Verčulko. Hnutá kostrč není ádná sranda. upajdi k doktorovi...
Není tady
Tak vechny co to budete číst,budete-li mít problém s kostrčí IHNED K LÉKAŘI!!! Dnes jsem se dozvěděla,e to byla koplikovaná fraktura a stejně tak patně to srostlo.Já hrdinka jsem s tím chodila rok a čtvrt... Čeká mne MR celé páteře a mám počítat s tím,e bude muset kostrč ven...
Není tady
Děkuji Marto,byla jsem hloupá a za chyby se platí.Ale určitě to nějak dobře vyřeí.
Krásný a pohodový večer
Není tady
Dornova metoda je super,ale ne na frakturu.Dělám Dorna i Breusse,ale tam bych to pokud je tam fraktura nepokouela.Jedině v případě,e by se to dalo ve do pořádku a kostrč to zvládla.Jinak je báječná,potvrzuji.
Mějte se holky a moc drím pěsti Verčulko
Není tady