29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat(teda pokud ji mate) jak bojujete s celulitidou...zaciname chodit s Neli na plavaní tak jsem vlezla do plavek a je to hruza co jsem videla na zadku!!!!!!
Není tady
to cvičení...no snažím se a neznátě nějaký super cvik na zadní partii?
Není tady
Ahojky co mi dost pomohlo na celošku je cvičení na power-plate. Je to makačka, ale deset minut se dá vydržet, závěrečná masáž je žůžo a výsledek je fakt vidět, na celošce i nacelkovym zpevnění těla. Kdo jste z Prahy tak chodim sem: www.agilsoft.cz v Přerově bohužel nevim
Není tady
po porodu mi na pěknej zadek pomohlo jednoduché cvičení. Ráno po probuzení a večer před usnutím vleže v posteli stahni půlky co nejvíc k sobě, fakt fest, abys cítila každej sval, vydrž dvacet vteřin a pak polevit, v polevení vydrž taky dvacet vteřin, potom opakovat. Ze začátku tři serie po těch dvaceti vteřinách, později jsem přidávala po třiceti vteřinách čtyři serie a tak dál co sneseš..... procvičuješ tím i pánevní dno.... nestačila jsem koukat, jak takovej jednoduchej cvik, navíc vleže, dokáže z rozbředlýho zadku udělat pěknou pevnou kuličku taky mi pomáhaly brusle za kočárem nebo svižná chůze, ale tomu cviku ráno a večer přikládám největší úspěch, za dva měsíce pravidelného cvičení jsem byla fakt spokojená. Tak ať ti cvik taky pomůže
Není tady
Na tenhle cvik nedám dopustit Čekanko. A pak je dobrý ho během dne doplňovat stahováním půlek ve stoje v práci u kopírky, večer u plotny, žehlícího prkna, v tramvaji, kdekoli a kdykoli.
Ještě je dobrý zanožování (tak už fakt jen doma) a potom ráno a večer vleže ještě na posteli ležet na zádech a zvedat pánev (jakoby do mostu) a stahovat u toho zadek.
Terezo, tímhle se fakt dobře zformuje zadek a zadní strana stehen. Když k tomu přidáš masáže a sprchování střídavě studenou a teplou + nějakej gel (třetí rok před létem používám Enju a je stejně efektivní jako dražší brandy), tak to máš do měsíce pr... jak dvacítka (záleží na stádiu, ale předpokládám že máš jen pár vlnek po porodu).
JO A VODUUU... hodně vody bez bublin a nepřesolovat
Upravil(a) Tigger (8. 5. 2007 10:50)
Není tady
já používám zpěvňovací mléko od Avonu, je dobrý a levný. To stahování zadku je fakt osvědčená metoda, nenáročná na čas a prostor, jen si vzpomenout já většinou s mimísem večír padla jak za vlast, ale přesně jak píšeš, pohled do zrcadla mě přinutil něco dělat, odplatou mi byla snad hezčí postava než před otěhu......
Není tady
Já jsem začala před 2 měsíci používat krém proti celulitidě od Avonu, je v takové fialové tubě. Moc důvěry jsem k tomu neměla , ale už se začíná účinek projevovat . Taky cvičím
a chodím s malou na dlouhé procházky .
Upravil(a) susi (8. 5. 2007 11:15)
Není tady
tak ja se snazim hodne chodit s malou,nejlepsi je zaver prochazky,bydlime na kopci,takze nez ten kocar vytlacim,tak to pekne citim,jinak stahuju behem dne pulky, presne jak rikaji holky
Není tady
holky a kdy asi po porodu se dá chodit na takový ty lamfomasáže, jsou to takový nafukovací kalhoty...? a k tomu skořicovej zábal?
Není tady
no, taky jsem se divala na pr..., a pohled se mi nelibi:(.... v obleceni se to nikomu nezda, ale kdyz se svleknu:( nic mc....
Není tady
Zdravím vás,mě po těhu zbylo 12kg a ta celulitida no děs běs(zkusila jsem nemožné diety a stejně nic,jen jsem byla podrážděná a děsně unavená.Chodíme s malým plavat a ty zrcadla mě ničily,faldy kam se podívášpřed těhu jsem měla pěknou postavu a doufala jsem,že když budu kojit kila půjdou dolů,HAHAHA nešla.Už jsem byla bezradná a nakonec jsem našla stránky kde mi odborník poradil jak opravdu hubnout:)Zkuste to,je to zdarma:) snama.cz/jel-active5 a na celulitidu mi moc pomohla nivea OPRAVDU GOOD BY CELULITIDO:reta: ale chce to masírovat alespoň 15min máte krásný metříky:) www.webroucek.webgarden.cz
Není tady
Stránky: 1