Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 6. 12. 2006 8:47

Silvie
♥------

Liposukce

Ahoj všichni!
Chci jít na liposukci. Byla bych ráda, kdyby se mě ozval někdo, kdo tento zákrok absolvoval. A taky kdo má  typ na  nějakou kliniku v Brně. Moc děkuji za rady.

Není tady

#2 9. 12. 2006 15:06

Renča2
♥♥♥----

Re: Liposukce

Já jí podstoupila a před 2 roky a jsem spokojená,ale jsem z Prahy.

Není tady

#3 13. 12. 2006 20:55

jolka
♥♥♥♥---
Místo: litomerice

Renča2 napsal(a):

Já jí podstoupila a před 2 roky a jsem spokojená,ale jsem z Prahy.

ahojky,ted cekam druhyho prcka a vim,ze az dokojim a pokusim se zhubnout stejne to budu potrebovat...........chtela jsem se zeptat kolik to tak stoji upraveni boku a vnitrnich stehen?????a kde je v Praze nejaka dobra klinika???

http://lilypie.com/pic/070521/TToB.jpghttp://bf.lilypie.com/OkCjp2/.png     
http://lilypie.com/pic/070521/heb6.jpghttp://b5.lilypie.com/FbErp2/.png

Není tady

#4 27. 1. 2007 16:29

Lydie
♥♥-----

Silvie napsal(a):

Ahoj všichni!
Chci jít na liposukci. Byla bych ráda, kdyby se mě ozval někdo, kdo tento zákrok absolvoval. A taky kdo má  typ na  nějakou kliniku v Brně. Moc děkuji za rady.

Já jsem byla loni v lednu.Původně jsem chtěla pouze břicho a vnitřní stranu stehen,ale když už jsem tam nastoupila,rozhodla jsem se i pro vnější stehna a boky.Cena je určitě různá,já jsem zaplatila 27000 a pak jak jsem se rozhodla,doplatila jsem dalších 13000+-.Musím říct,že jsem opravdu moc spokojená,žádné "boule" a jiné nesrovnalosti se mi nedělají a strašně moc mi to zvedlo sebevědomí.Nadělila jsem si to vlastně na své 40-té narozeniny,je to sice dost peněz,ale když bych si spočítala kolik můj drahý muž už investoval do počítače,různého nářadí,které opravdu potřebuje (a nejlépe když má i náhradní),tak za těch 24 let společného života si to určitě zasloužím.(Čteš správně,byla jsem jedna z mladých maminek,kterým to naštěstí vydrželo).Záleží také,jak snášíš bolest,ale už maminka mi říkávala-paráda,tak trp:))Já si vždycky myslela,jaký nejsem tvrďák,ale i lékař mě upozorňoval,že to je velký zákrok.No co budu povídat,myslela jsem ,že za tři týdny budu hrát frajerku,ale opravdu to bolelo tak měsíc a prvních 14 dnů jsem lezla málem po čtyřech,další asi tři měsíce trvalo,než mi zmizely modřiny na stehnech.Takže pokud můžu doporučit,domluvte se třeba na více zákroků(bývají u toho slevy) ale postupně.Přes to všechno si myslím,že jsem udělala dobře,je to úžasný pocit,vzít si upnutou:supr: halenku a nebát se vystupujících špeků.Přeji hodně štěstí.Nemohu ti poradit kliniku,jsem z Ostravy .Držím palečky.tummenupptummenupp

Není tady

#5 28. 1. 2007 23:11

Ivik
♥♥♥----

Ahojky Lydie,to Ti to dělali všechno najednou?Kolik Ti vzali litrů?Myslela jsem,že jde vždy jen jedna oblast...Dík za odpověd I.

GNÓTHI SEAUTÓN!
POZNEJ SÁM SEBE!

Není tady

#6 12. 2. 2007 20:41

princezna
♥♥-----

Slyšela jsem,že  není řečeno,že všechny dobrý kliniky musí být nutně v Praze.Někdy se vyplatí zaplatit cestu do jiného .menšího města a neplatit za zákrok tolik. Jinak v Praze je asi nejznámnější klinika ghc,jsou hodnoceni jako cenově dostupní,ale já osobně třeba hledám levnější kliniku. Jinak adresa je : www.ghc.cz

Není tady

#7 17. 2. 2007 22:18

Melounek
♥------

Ahoj Lydie, byla jsi na zákroku v Ostravě? Můžeš napsat kde?
Díky

Není tady

#8 18. 2. 2007 10:43

kubinka
♥------

Melounek napsal(a):

Díky

ahoj, ja sice nejsem Lydie ale snad nebude vadit, kdyz taky odpovim...v listopadu jsem totiz byla na liposukci v Ostrave, u dr. Vřeskeho v Silesia Medical, jsem moc spokojena:)

Není tady

#9 18. 2. 2007 11:39

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Kolik jsi kubinko platila? A bolelo?

Není tady

#10 18. 2. 2007 12:00

kubinka
♥------

Káča napsal(a):

Kolik jsi kubinko platila? A bolelo?

za vnitrni a vnejsi stehna pres dvacet tisic, uz ani nevim presne, myslim ze 23... bylo to v celkove narkoze, to je prave blbe ze jinou nedelaji, pokud to jsou takhle velke plochy...jinak mas prasky proti bolesti, tak se to da, nejhorsi je prvnich par dnu. jsem moc spokojena, pan doktor ma zlate rucicky, zadne nerovnosti nemam

Není tady

#11 18. 2. 2007 13:25

Renča2
♥♥♥----

Já bych v narkoze na lipku nešla,je lepší si to nechat udělat na dvakrát. Byla jsem na tum.liposukci boků a podruhé kolen a to jsem hned po zákroku odjela domu sama autem. Vše bylo v pohodě.

Není tady

#12 19. 2. 2007 9:08

Ivik
♥♥♥----

Renčo2 a kde jsi byla?Mohla by jsi napsat víc podrobněji,Moc dík..

GNÓTHI SEAUTÓN!
POZNEJ SÁM SEBE!

Není tady

#13 19. 2. 2007 12:42

Silvie
♥------

Tak to mám za sebou. Byla jem 13.2. na liposukci boků. V Brně na klinice Laurea. Bez narkózy a za 45 minut jsem jela domů. Druhý den jsem se už sprchovala. Teď nosím stahovací pás a čekám až zmizí modřiny. Ale je to pohoda. Jsu zvědavá na konečný výsledek. Ale už teď je vidět změna.

Není tady

#14 3. 3. 2007 9:54

Lydie
♥♥-----

Melounek napsal(a):

Díky

Byla jsem na Klinice plastické chirurgie u doktora Lucáka,jestli víš,kde byl kdysi Tuzex s oděvy,tak to je naproti,kousek od hotelu Imperial.Má i webové stránky,jestli chceš,tak se tam koukni www.plastickachirurgie.com .Jsou tam moc příjemní a také prostředí je fajn,až pak na tu bolest,neměla jsem si to nechat dělat všechno najednou,ale už to mám za sebou a jsem moc spokojená.rodna

Není tady

#15 3. 3. 2007 12:04

Lexie
♥♥♥♥---

Ahoj holky. Taky o tom bohuzel uvazuju, chtela bych jen zadecek nejak poopravit. Jsem z ostravy.Zajimala by me cena... A taky jestli vam jsou schopni rict, kolik toho tuku pujde pryc, teda kolik cm vam to asi udela nebo jak to pak bude vypadat... Dekuji

Upravil(a) Lexie (3. 3. 2007 12:20)

Není tady

#16 8. 3. 2007 18:09

Lydie
♥♥-----

Lexie napsal(a):

Ahoj holky. Taky o tom bohuzel uvazuju, chtela bych jen zadecek nejak poopravit. Jsem z ostravy.Zajimala by me cena... A taky jestli vam jsou schopni rict, kolik toho tuku pujde pryc, teda kolik cm vam to asi udela nebo jak to pak bude vypadat... Dekuji

Ceny jsou všude různé.Nejlépe si zavolej nebo mailem se spoj s klinikou a oni si tě pozvou na konzultaci.Tam si mě prohlédli a řekli mi všechno co a jak.Odpoví ti na všechny otázky co tě zajímá.Ale většinou tě musí opravdu vidět,přes telefon nebo mail ti nikdo nedokáže říct kolik ti odsají nebo kolik to bude stát.Můžeš mít tuku hodně nebo méně a podle toho ti všechno řeknou.Dej vědět co a jak jsi dopadla.Hodně štěstí.Lydie

Není tady

#17 8. 3. 2007 20:37

Lexie
♥♥♥♥---

Diky za odpoved Lydie. Na konzultaci jsem samozrejme objednana, za dva tydny, tak jsem zvedava, co mi reknou. Jen uz do leta to nestihnu, tak se jdu jen informovat a pujdu asi az na podzim. Pres leto to nema absolutne sanci... Pak dam vedet, co a jak smile

Není tady

#18 10. 3. 2007 17:02

Lydie
♥♥-----

Lexie napsal(a):

Diky za odpoved Lydie. Na konzultaci jsem samozrejme objednana, za dva tydny, tak jsem zvedava, co mi reknou. Jen uz do leta to nestihnu, tak se jdu jen informovat a pujdu asi az na podzim. Pres leto to nema absolutne sanci... Pak dam vedet, co a jak smile

Je fakt,že doktoři neradi dělají nějaké takové kožní a jiné podobné zákroky v létě.Je tam větší ohrožení zánětů.Škoda,že sis neřekla dříve,jinak už jsi mohla v létě "machrovat" se svou novou postavičkou.Však uvidíš,možná že budou mít volný termín a vezmou tě dříve.Držím palce.

Není tady

#19 13. 6. 2011 16:26

Andulinka.M
♥------

Ahoj,
jsem z Plzně a ráda bych si nechala odsát tuk, abych zhubla do plavek. Sama jsem ještě žádné zkušenosti s plastikou nemám. Mám to blízko k plastické chirurgii Medinel reklama . Máte někdo zkušenosti s liposukci (nebo i jinými zákroky) na této klinice?
Děkuju, Andulinka

Upravil(a) mala.popelka (13. 6. 2011 18:06)

Není tady

#20 3. 8. 2011 13:26

Lenka N.
♥------

Andulinko, moje rada: klasickou liposukci ne!! Všechny moje kamarádky po liposukci nabraly na dalších částech těla, na bříšcích po zásahu taky pokožka nic moc a všechny do jedné se shodují, že už nikdy! Jsou příjemnější věci v životě, procházka po lese, trochu protažení a zpevnění, a uvidíš, výsledek bude vidět, rovnováhu příjem a výdej nejde oklamat....

Upravil(a) Lenka N. (3. 8. 2011 13:27)

Mějte se krásně a něco pro to dělejte, nikdy není pozdě začít!

Není tady

#21 10. 4. 2014 18:01

Julca
♥------

V Brně jsem před 2 měsíci podstoupila  klasickou liposukci břicha a stehen u dr. Justana, dost známého v diskuzích. Výsledek byl výborný a jsem naprosto spokojená se svým tělem. Samozřejmě je po operaci potřeba žít zdravě, někteří lidé se diví, že za nějaký čas vypadají jako předtím. Je potřeba sportovat a mít nějaký pohyb a né jenom jíst a jíst..

Není tady

#22 22. 5. 2014 16:36

Rossalie
♥------

smazáno

Upravil(a) AndreaP. (22. 5. 2014 20:23)

Není tady

#23 22. 5. 2014 18:32

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Tahle dieta opravdu funguje
A co když nechci bejt astronaut? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí