29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Je to 10 tydnu co jsem tady napsala, ze jsem ten nejstastnejsi clovek na svete. Narodila se nam nadherna holcicka. Mame skveleho kluka a cely svet mi pripadal ruzovej. Jsou to 2 dny co muj manzel odesel od rodiny. Pry se potrebuje seberealizovat a ta rodina ho v tom prekazi. Jsme spolu skoro 7 let. Bylo to pro me blesk z cisteho nebe. Muzete to vysvetlit? ja jsem tak zmatena. Mam v sobe hodne smutku a hlavne zlobi. Jak se muze clovek tak zmenit. Boze ty chlapi to maji v zivote tak jednoduchy!!!!!
Není tady
Mary, tohle Ti fakt vysvětlit nedokážu, jediné co si o tom myslím, tak že Tvůj manžel je ubohý slaboch!!!!! Musíš se držet hlavně kvůli dětem a doufat, že dostane rozum!! Určitě to není jednoduchý, ale jestli ho miluješ, tak musíš jen a jen čekat. Přeju Ti hodně sil a hlavně pevné nervy - mysli na děti, ty jsou nejdůležitější a potřebujou Tě!!!!!
Není tady
je to fakt desne, co si ti chlapi mysli, prvni si zalozi rodinu a pak si od ni odejdou, jak kdyby se nechumelilo....no mary, tohle ti taky nevysvetlim, protoze to chovani nechapu, jen doufam, ze mas aspon oporu v rodine, abys to zvladla
Není tady
Mary, tohle mám za sebou, manžel od nás odešel poprvé když dceři byly 3 roky a synovi 6 týdnů... Bylo to hrozné období a když jsme ho jakž takž překonali, tak se manžel vrátil..., že mu chybíme...
To se ještě několikrát opakovalo,ale dneska vím, že jsem ho podruhé už k sobě vzít neměla, mohla jsem si ušetřit spousty slz. Mary, věř, že každá bolest přebolí, čas je nejlepším lékařem a určitě máš někde přichystanou mnohem lepší a šťstnější budousnost, jako to bylo u mě...
Držím pěsti a přeji hodně síly!!!
Není tady
Mary!!! Je to moc strašné co píšeš! Ale věř, že se to pro něco děje!!!!!!!!!! Zažila jsem s mým bývalým mužem taky mnoho tápení, nářků a zuofalých slz, ale jak píše IvuškaM ...... takový chlap stojí za ...... ani to snad nenapíšu! Ty si zařiď život podle sebe, vím je to hrozně těžký, ale jde to veř mi!!! Stojí to moc sil, ale jde to, hlaně člověk musí vědět, co opravdu chce. Ty jsi teď moc nešťasná a nemáš sílu, ale neboj vše se v dobré obrátí a pak si řekneš, že všecho zlé je pro něco dobré. Ale nikdo z nás ti tu moc nepomůže,my ti tu jen můžeme poradit a držet pěstě, ale tu cestičku ke štěstí si budeš muset vyšlapat sama. Je to možná odemne kruté, co píšu, ale je to tak a uvidíš, že budeš šťastná!!!!! Přeji hodně moc sil a máš přeci děti pro které je radost žít a radovat se, někdo nemá ani to!!!! Ahoj a držím ti moc pěstě!!!!!!
Není tady
Cecilka napsal(a):
Mary!!! Je to moc strašné co píšeš! Ale věř, že se to pro něco děje!!!!!!!!!! Zažila jsem s mým bývalým mužem taky mnoho tápení, nářků a zuofalých slz, ale jak píše IvuškaM ...... takový chlap stojí za ...... ani to snad nenapíšu!nemá smysl mu odpoštět a vracet se zpět! Ty si zařiď život podle sebe, vím je to hrozně těžký, ale jde to veř mi!!! Stojí to moc sil, ale jde to, hlaně člověk musí vědět, co opravdu chce. Ty jsi teď moc nešťasná a nemáš sílu, ale neboj vše se v dobré obrátí a pak si řekneš, že všecho zlé je pro něco dobré. Ale nikdo z nás ti tu moc nepomůže,my ti tu jen můžeme poradit a držet pěstě, ale tu cestičku ke štěstí si budeš muset vyšlapat sama. Je to možná odemne kruté, co píšu, ale je to tak a uvidíš, že budeš šťastná!!!!! Přeji hodně moc sil a máš přeci děti pro které je radost žít a radovat se, někdo nemá ani to!!!! Ahoj a držím ti moc pěstě!!!!!!
Není tady
holki, dekuji Vam za podporu. Ivo byla v tom nejaka zenska? Ja vim ze u nej neni. Dostal dobrou praci a ted chce najednou budovat karieru. Nechapu jak prace muze byt pro nej dulezitejsi nez ta rodina. Vzdyt ta prace muze byt dneska a zitra uz ne. Ale on ted neposloucha nekoho. Je to pro me tak nepochopitelne!!! Je mi lito toho naseho prcka, on byl a je tak zavislej na toho tatu. Nejvic me trapi kdyz se stala dokola pta kde je tata a v kolik prijede. Co mu na to mam rict. jsou mu teprve 4 roky, neni moc malej na pravdu
Není tady
Mary, nebyla,alespoň si myslím, že ne...Jenže manžel potřeboval neustálé změny ( blíženec ) a to v rodině jde těžko. Jinak to byl skvělý otec i manžel,ale za 14 let manželství od nás odešel asi 30x...
Měla jsem dvě malé děti, 45 kg, nervy na pochodu, fakt se to nedalo. Dneska jsem znovu vdaná, spokojená, žijeme poklidným životem a představ si, že bývalý manžel, který byl dobrým otcem se o své děti vůbec nezajímá, přestože bydlíme ve stejném městě, tak už je několik let neviděl a ani jim nenapíše SMS k Vánocům, svátku...
Prostě přerostlé dítě, kterého hračka ( naše děti) přestaly bavit. On od té doby střídá ženy a nemůže se nijak usadit...Přesto, že mi ublížil, tak už se na něj nezlobím, dal mi dvě skvělé děti a to byl ten nejkrásnější dárek.
A život mi postavil do cesty skvělého chlapa, s kterým je nám fajn, tak to asi tak mělo být.
Není tady
humus, bohužel poslední dobou se s tím setkávám hrozně často, jak v okolí, tak i jsem se s tím setkala osobně v době těhotenství. Také mám blížence, pomalu taky 45 Kg a asi bude hůř, když to tak čtu.
zatím musím zaklepat.....
hele oni jsou totiž ti chlapi asi divní ne??? Rozumíte jim některá??? Jsem asi z Venuše...
Mary držím palce ať jsi silnější než já a postavíš se na své nohy. I když já třeba na tom byla finančně dost blbě a finanční pomoc v rodině se u mě shání dost těžko ( i když by chtěli moc) Teď musíš být hlavně podporou pro své děti, které tento odchod určitě také nesou těžko (hlavně zatím klučík) Jenže tohle všechno všechny víme
držím ti moc palečky
(před rokem a půl, když mě bylo dost špatně, jsem tady hledala spřízněnou duši, které se stalo něco podobného. Tehdy jsem našla jednu Simču. Teď bych měla více možností, s kým se svěřovat, ale je mi z toho spíše hůře než lépe )
Není tady
Já mám doma taky blížence, tak nestraš Misho Neustálý změny spíš chci já jako račice a to mě někdy manžel nestíhá.. Každou chvíli chci dělat něco jiného. Jednou mě baví to, pak už je to pro mě děsná nuda...
Mary, tvůj muž je nevyzrálý, když si jen tak odejde od rodiny.. Věř, že bude litovat svého rozhodnutí. Přeji hodně síly a velkou podporu rodiny. Pa
Není tady
Mary, já ty pitomce taky nechápu( omlouvám se za ten výraz, ale je jich najednou fakt hodně, ty co to vzdávaj a odcházej - jsou to zbabělci). Buď se zblázněj do jiný(můj případ), nebo kvůli seberealizaci - mimochodem taky pěkná blbost! U nás to taky byl šok a hrozně narychlo - během týdne to ze sebe stihnul vyklopit a přiznat, omluvit se, pohádat, sbalit se a odstěhovat.Trvalo mi to dost dlouho, než jsem se aspoň trochu sebrala. Ale nepochopila jsem to dodnes!(a to už je to 5 měsíců)
Věř, že čas to opravdu trochu zahojí. Drž se holka ! ! !
Vendaa
Není tady
Jo a ještě jsem si vzpomněla na to, co mi řekl. Začínal v tý době taky podnikat a do očí mi řekl, že PRÁCE je teď pro něj přednější, než DÍTĚ. Nic krutějšího mi nikdy nikdo neřekl! A to jsem s tím člověkem žila skoro 10 let a vlastně ho teda neznala.
Není tady