Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 4. 12. 2006 22:50

Helenaa
♥------

Zdravotní náramky

Holky, poraďte mi prosím kde seženu nějaké jako zdravotní náramky, které mají mít snad nějaký léčebný účinek či mají chránit před nemocema.... Jedna známá si to přála k Vánocům, a já vůbec nevím ani jak to vypadá natož kde to sehnat roll  Za všechny rady budu vděčná, děkuju moc smile

Není tady

#2 5. 12. 2006 4:06

F.Blanka
♥------

Re: Zdravotní náramky

smile

Helenaa napsal(a):

Holky, poraďte mi prosím kde seženu nějaké jako zdravotní náramky, které mají mít snad nějaký léčebný účinek či mají chránit před nemocema.... Jedna známá si to přála k Vánocům, a já vůbec nevím ani jak to vypadá natož kde to sehnat roll  Za všechny rady budu vděčná, děkuju moc smile

Používám náramky firmy Energetix.Velice se mi osvědčily. V případě zájmu mě kontaktujte mailem.

Není tady

#3 5. 12. 2006 16:18

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

v každé lékárně a někde i v klenotnictví pokud věří tomu že si nasadí na ruku náramek a ochrání ji to před nemocí....

Strach je malá smrt...

Není tady

#4 6. 12. 2006 14:31

Petuna
♥♥♥♥♥--

Paní Blanko, zašlete mi prosím bližší informace, maminky o tom také mluví a mě by zajímalo zda to má opravdu nějaký účinek atd. schindlerova.p@seznam.cz

Není tady

#5 9. 12. 2006 3:46

F.Blanka
♥------

Petuna napsal(a):

Paní Blanko, zašlete mi prosím bližší informace, maminky o tom také mluví a mě by zajímalo zda to má opravdu nějaký účinek atd. schindlerova.p@seznam.cz

Milá paní Petuno,
sehnat si magnetický náramek nebo vůbec nosit magnet při sobě mě napadlo,když jsem měla tenisový loket. Nebyl od hraní tenisu, ale od těžkých nákupů, které jsem tehdy nosila nemocné mamince.Orthoped mě poslala na magnetoterapii a po nějakém čase bolest přešla. Pak jsem se na účinky zeptala i na neurologii a lékařka mi to potvdila.Tak jsem pátrala po internetu a objednala si náramek a tzv. srdíčko první pomoci. To se přikládá na bolavé místo a opravdu pomůže. Teď jsem přemluvila i manžela, který nevěřil, dokud se nepřesvědčil. K Vánocům jsem si objednala i tyčinku, která se dává do tekutiny,např. vody, čaje a zmagnetizováním mění polohu ionty a voda je kvalitnější. Nerada to někomu vnucuji, nedělám dealera, ale rozhodně tomu sama věřím. Není to nic nového a je o tom spousta literatury. Magnety pomáhají na migrény, deprese atd.Dají se sehnat i v prodejnách zdravé výživy kameny magnetit.Stačí při televizi držet v každé ruce jeden pól,to je jeden kamínek. Pomáhají např. při syndromu karpálního tunelu. Jen je třeba dát pozor, aby magnety nepřišly do kontaktu s mobilem nebo PC atp.Pokud by Vás ještě něco zajímalo, ráda napíšu. Zdraví Blanka.

Není tady

#6 10. 12. 2006 9:41

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

No, zabránit (třeba při nošení náramku s magnetama) kontaktu s mobilem, snad ani dost dobře nejde. Z toho bych měla strach, i když to vypadá zajímavě. Je fakt, že mi magnetoterapie hodně pomohla po úraze.

Není tady

#7 10. 12. 2006 10:01

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Milé Babinetky,nechci Vám brát iluze (věř a víra tvá tě vyléčí),ale tahle pitomina (magnetické náramky) už tady byla před více než 30ti lety.Taky to byl tenkrát velký hit,kdo ho neměl byl out.Časem po nich ani pes neštěkl.Je to jen tahání peněz z kapsy.Ty magnety v náramku jsou tak slabé,že sotva mohou něco ovlivnit.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#8 10. 12. 2006 18:22

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Souhlasím s Otou, taky si je pamatuju. A kdyby magnet pomáhal na migrénu, to by teda bylo terno... NO nyní se u nás v lékárnách a klenotnictvích prodávají tak okolo 400 Kč a výše, ale v léte v Bulharsku jsem je viděla prodávat na každém rohu - za 2 leva = cca 34Kč, což asi mluví za všechno...

Upravil(a) Bety (10. 12. 2006 18:24)

Strach je malá smrt...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí