3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Ahoj, chtela jsem se zeptat, mate nekdo zkusenost se spinningem? pritel maji fitko i spinning s 30ti koly, tak bych to chtela vyzkouset. ale v posledni dobe jsem mela docela nizky tlak, doktorka mi rekla, ze mi to zvysi tlak, ale mam strach, abych tam nekde neodpadla. dekuji moc za rady
Není tady
Chodím ji od září pravidelně dvakrát týdně, a musím říci, e vdy jsem překvapená s výsledkem. Nebojte se toho, velmi Vás to nabije energii.
Není tady
Dobrý večer,
spinning vřele doporučuji! Jen si zjistěte jaké má Vá instruktor vzdělání, jestli je kvalifikovaný. Na první lekci se určitě nebojte přihlásit, e jste poprvé (pokud se instruktor zeptá) a pokud se nezeptá, poádejte ho o správné nastavení kola!!!
Příjemnou jízdu přeje
Petra Jandová
Není tady
Ahoj,
Spinning? Proč? Neni náhodou lepí koupit si kvalitní kolo a projet se přírodou (nebo začouzeným městem)? Pouze se ptám.
Spinning je asi fajn v zimě, ale jaro a léto trávit v tělocvičně. Holky proberte se!
S pozdravem
.
Není tady
Ahoj,
myslím, e spinning je vlastně výborný tréningový plán. Podle intenzity a profilu jízdy je určen od hubnutí do plavek a po tréningy hokejistů.
Nízký tlak by neměl vadit, důleité je hodně pít (hlavně před výkonem, v hodině u to nedoenete), nejdůleitějí je ale doporučení lékaře. Určitě vám to Táňo tlak srovná.
Na spinningu je fajn to, e pokud u cítíte, e tělo nemůe, zvolníte si tempo, podle sebe, je to vá tréning.
Samozřejmě jízda na kole venku je prostě nenahraditelná, ale proč si nezajít do tělocvičny si zajezdit s fajn lidma, překonat sama sebe a jetě při tom poslouchat písničky.
Zvlá kdy bude do jara tak pěkně, jako je teď....a brzy tma.
Taky bych to doporučovala maminkám malých dětí, ty si jen tak na kolo nevyjedou.
Jinak zdravím Petru Jandovou, v neděli v metropoli to bylo moc příjemný cvičení.
Zdraví vás vechny Klára.(certifikovaná instruktorka spinningu)
Není tady
Klárko, taky Tě zdravím!
Jsem ráda, e se Ti ve Family Fitness na Zličíně líbilo! Doufám, e se tam jetě párkrát uvidíme!
Jinak vem Babinetkám přeji krásné proití Vánoc a pohodovou oslavu Silvestra!
V roce 2007 se na vás budu opět Těit!
Mějte se fajn,
Petra Jandová
Není tady