29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, včera (neděle3.12.) jsem si měla vzít 7.tabletku z nového platíčka HA Lindynette20. Tabletku jsem vyndala, položila ji na ubrus na stůl,ale jelikož po mě někdo rychle něco chtěl, tak nevím, zda jsem si jí vzala či ne, zda jí jen někdo z toho stolu neshodil. Vzala jsem si tedy radši ještě tu co byla na pondělí (dnešek). Jak mám dále postupovat když mi teď jedna tabletka chybí? Poslední styk jsem měla 30.11. Mám pokračovat v braní a skončit tedy v dobrání platíčka o den dřív a nebo si jeden den tabletku nevzít abych skončila s dobráním v ten den co vždy? Děkuji K.
Není tady
Normálně pokračuj v braní tablet a skončíš o den dřív. Taky se mi to stalo. Horší je tu tabletku vynechat, to by ses pak musela chránit jinak abys náhodou neotěhotněla.
Není tady
Aha teď jsem si všimla že už ti odpověděli v sexuologické to samé.
Není tady
Lucie27 napsal(a):
Normálně pokračuj v braní tablet a skončíš o den dřív. Taky se mi to stalo. Horší je tu tabletku vynechat, to by ses pak musela chránit jinak abys náhodou neotěhotněla.
Díky Lucko za radu, já jsem to radši dala na obě fóra abych dostala co nejvíce rad. Uklidnila jsi mě tím, že jsi zažila to stejné. Ještě jednou díky!!! K.
Není tady