29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Doublex napsal(a):
Zdravím všechny a díky za gratulace. Oba se na to moc a moc těšíme a jak píše Nety, i tomu mimču dáváme volný průchod. Věřím tomu, že je to ta pravá... máme takové nějaké souznění :-) Jinak ale taky samo gratuluji Babě i Nety :-)
dovolim si opravu: ne babe ale babovi, česky Bábovi ju?
Není tady
noris napsal(a):
Nazdárek Doublexi, poslední dobou už na Babinet moc nepíšu, ale čas od času se sem " vloupám " abych zjistila co nového - a že život pokračuje dál a dál .-) a na tohle musím reagovat -
GRATULUJU budoucím manželům Doublexovým !
Holt na tu pravou se někdy musí počkat .-) Ty už jseš ostřílenej ženáč, takže to asi zas tak moc neprožíváš, co ? ( myslím ty předsvatební přípravy .-) ) Ale co děti ? Těší se ?
Ahojky, taky sem zaskočím jen tak příležitostně se rozhlídnout, co se děje a občas načerpat nějaké moudrosti Přípravy na svatbu jsou v plném proudu, ale kupodivu zatím docela v klidu, je to takový pohodový, ale uvidíme co bude pár týdnů předem
Děti o tom ještě nevědí, ale budou v pohodě, moc se jim u nás líbí. Nevím jestli je náhodou nečeká dřív ještě svatba bejvalky, něco jsem zaslechl z různých zdrojů...
Není tady
Halooo ... Doublexi ... kdy bude svatba ??????
Není tady
jj pochlub se :-)
Není tady
Zdravím všechny staré dobré známé a nejen je :-) Tak tedy máme za sebou svatbu. Dokonce se podařilo a miminko je taky na cestě .-)
Není tady
Teda! moc gratuluju hlavně miminku, protože po tom všem co máš za sebou, si myslím otcovství budeš užívat na plný úvazek.
Není tady
Doublexi taky gratuluju ..... mám ráda dobré konce .....
Není tady
Doublexi .... přeji hodně lásky....
Není tady
Doublex napsal(a):
Tak pro všechny příznivce nová a dobrá zpráva
- máme termín svatby
Už dlouho jsem si říkala, že dobrých zpráv je tu jako šafránu.
A je super vidět, že babinet jako dočasná berlička pro to smutnější období funguje.
Pa-rá-da.
Ke svatbě, miminku a šťastnému konci moc a moc gratuluji Doublexi.
Já to říkám, že smůla je promiskuitní...
Není tady
Doublex napsal(a):
Zdravím všechny staré dobré známé a nejen je :-) Tak tedy máme za sebou svatbu. Dokonce se podařilo a miminko je taky na cestě .-)
držím palce, ať VŠE VYJDE
Není tady
Díky všem za přání i za moji drahou polovičku :-) Ano, Babinet mi hodně tehdy pomohl dostat tak trochu náhled nad věcí a uvědomit si, že je vlastně důležitější zachránit sebe pro další život a věnovat se sobě, dětem a věřit v to, že to prostě takhle mělo asi být a nebýt toho všeho, nepoznal bych svoji současnou fantastickou ženu.. a i v tom najít se nám pomohl internet, takže to asi nějak funguje :-)
Není tady
Doublex napsal(a):
Díky všem za přání i za moji drahou polovičku :-) Ano, Babinet mi hodně tehdy pomohl dostat tak trochu náhled nad věcí a uvědomit si, že je vlastně důležitější zachránit sebe pro další život a věnovat se sobě, dětem a věřit v to, že to prostě takhle mělo asi být a nebýt toho všeho, nepoznal bych svoji současnou fantastickou ženu.. a i v tom najít se nám pomohl internet, takže to asi nějak funguje :-)
Teda člověče, tak hezkej, pozitivní, uklidňující a optimistickej příspěvek jsem tu už dlouho nečetla.
Děkuji za něj.
To Štěstí ti opravdu přeji.
Není tady
Hanka1 napsal(a):
Teda člověče, tak hezkej, pozitivní, uklidňující a optimistickej příspěvek jsem tu už dlouho nečetla. Děkuji za něj. To Štěstí ti opravdu přeji.
Ty všechny příspěvky tady na foru mne naučily, že někdy to špatný je k něčemu dobrý. Je potřeba dívat se dopředu a ne se furt šťourat v minulosti. Chyba se stala, tak se z ní poučit a jít dál...
Není tady
Není tady
Kvôli niečomu, čomu ty nemôžeš rozumieť... optimizmu a dobrému koncu...
Není tady
Doublexi,
tak gratuluji a hodně štěstí..... zasloužíš si to
Není tady
Zephyr napsal(a):
Feuria napsal(a):
A na tohle jsi mi dávala odkaz proč...? Nechápu...
Ano, Babinet mi hodně tehdy pomohl dostat tak trochu náhled nad věcí a uvědomit si, že je vlastně důležitější zachránit sebe pro další život a věnovat se sobě, dětem a věřit v to, že to prostě takhle mělo asi být a nebýt toho všeho, nepoznal bych svoji současnou fantastickou ženu.. a i v tom najít se nám pomohl internet, takže to asi nějak funguje :-)
Není tady
Kefíre - fakt už no coment .... tobě není pomoci
přeju ti hodně štěstí a hodně sil v plácání se v tom tvém negativizmu a aby jsi se z něj jednou dokázal vyhrabat.
Upravil(a) Feuria (26. 9. 2007 7:05)
Není tady
Jenže já mám pocit, že u něj to už není žádná legrace.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Já bych to skoro viděla na hospitalizaci
Není tady
Modroočka napsal(a):
Jenže tady mu s tím nikdo už myslím nepomůže....k tomu musí dojít sám....
Z mého pohledu (doufám, že si to nevezme osobně,opravdu to nemyslím nikterak zle) se tady Zephyr dopuje pozorností (ať už je negativní nebo pozitivní)...ve smyslu "dokud budím pozornost,žiju"....
Není tady
Doublexi, blahopřeju :-))))
Není tady
Hola hola stará parto, jak žijete?
Není tady
heh, tady Adra a mám se víc než dobře:-))))
Není tady