6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Doublexi,
co víc dodat...... Já zůstala s manželem a vypadá to, že se vše spraví. Život jde dál....
Není tady
Všem z těch, co jsme tu startovali to nějak směřuje k lepšímu a vesměs to vlastně už o dost lepší je, což je aprádní. Kotě se má taky hezky, má nového chlapa, co miluje její děti, jen a´t je spokojená Vy, my všichni my jsme také š´tastní druhým rokem, člověk nikdy neví, co se stane, ale je fajn, že te´d je tak hezky Je hezké sejít se zase na jednom foru :pussa
Není tady
Tak pro všechny příznivce nová a dobrá zpráva - máme termín svatby
Není tady
Neviem, či som priaznivec, a asi nie pamätník - ale aj tak gratulujem... Dobrých správ nikdy nemôže byť dosť...
Není tady
Ahoj Doublexi,znám celý Tvůj příběh a přeju vám hodně štěstí, ať vám to vyjde.
Není tady
Taky jsem tvůj příběh sledovala.. tak hodně štěstí
Není tady
po delší době jsem se dostala k babinetu a čtu tu takovou dobrou zprávu - Doublexi gratuluju a přeju moc a moc štěstíčka
Není tady
Názdárek pane :-)
člověče to je správa :-)) hele zrovna jsem si říkal, že jsi tu dlouho nebyl, že ti písnu a ty jsi mě předběhl a ještě jsi vytáhl takový ESO z rukávu :-))
tak přeju hodně štěstí a ať to výjde
PS: a dej průbežně vědět jak se vede :-)
Vašek
Není tady
Doublex napsal(a):
Doublexi, tak hodně štěstí !
Není tady
Ahojky, všechny vás zdravím.....Já tu začla s vašimi přiběhy, hlavně co tu psali chlapi, byla jsem překvapena že i oni mají velké city a dotýká se jich nevěra a rozvody stejně jako nás žen........Nikdy jsem nepsala, nemám co radit a jen držela pěsti.....Jsem ráda za ty co jsou opět znovu štastni, ted si možná i to svý štěstí víc pohlídají............Co Karel by mě taky hodně zajímalo.....hodně si zabojoval.........
Není tady
Doubelxi...hodně štěstíííčkaaaa...
Už napotřetí...co?
Co na to děti?
Upravil(a) Kvítko (17. 3. 2007 7:21)
Není tady
Cau lidi, taky jsem po dlouhe dobe zabrousil a vidim, jak se vse zmenilo, nejvic mam radost z kotatka,ze je ji fajn.Takze zdravim!!!
Není tady
Ahoj :-) a jak se máš ty babo ? Co doma - je to v pohodě ?
Jinak taky gratuluji Doublexovi... a že zdravím Kotě pápá
Není tady
Mám všechny pocestné od Koťátka pozdravovat, včera jsem s ní mluvil
Není tady
Cau Fe, ty sem jeste chodis? Doma normal, lepsi to bejt nemuze,leda ze by si clovek neco vysnival.Jsme oba v normalu,ja pochopil a ona taktez si uvedomila ze ma doma poklad.Ale stale na sobe pracuju,a to tak, ze se snazim sam sebe presvedcit o tom ze nic neni naporad,aby mne neco v budoucnu treba neskolilo.Ale moc to neresim,nemam na to cas.jen ted jsem se trochu zacetl tady a priznavam, ze u toho se opravdu delat neda,a ty pribehy se mi nejak svym zpusobem dotykaj a je mi z toho smutno, bud jsem se z toho jeste nedostal, a nebo uz(!) to dokazu pochopit a vcitit se.Ja ti psal na ICQ,ale nemelas na mne chut.tak zatim.
Není tady
Doublexi, tak to je super správa... blahoželáááám... veľa šťastia...
Není tady
Baba: Rad Te zase vidim ... a mam o to vetsi radost, ze se Ti to nakonec podarilo
Není tady
Cau Luky, taky jsem rad ze ses ozval.A co tvuj lity boj?uz dostala zena rozum a nebo ty? Delam si srandu,rekni,at tu nemusim vse procitat brachu.
Není tady
Jééé, no to je paráda, Doublex se bude ženit a budoucí paní Doublexová vdávat!!! no, to je krásný, úplně super
Je, hleďme baba, Ty jsi se sem také dlouho nezatoulal, to ráda čtu, že děláš takové pokroky
Není tady
Doublex napsal(a):
Doblexi,
přidávám se ke všem ostatním a přeji Ti šťastný krok do nového života, hodně veselou svatbu a třeba i
No prostě tohle je Fakt mooooc štěstíčka
Není tady
JJ,Nety,delam co muzu, proste pohoda.Obcas to zajiskri,ne-li zablyskne,ale nemuze byt porad nuda.A co ty profesorko,kdy to planujete?myslim to mimco, neco si tu kdysi psala
Doublex: pridavam se ke gratulaci.PS: je to opravdu ta prava?(delam si prcu)
Není tady
není na škodu, když občas něco zajiskří, ne ? hlavně se mějte rádi a snažte se. A nevyváděj Dělám si legraci... Jo, mimčo je v plánu, to určitě. tak nějak jsme tomu nechali volný průběh, ale je to chvilka, takže uvidíme, co přinese budoucnost To já vám pak dám vědět, až něco bude
každopádně máme už naplánovanou dovču a do té doby spoustu dalších akcí, nevím kam dřív. v práci jsem zaznamenala nemalý postup, takže profesně velká spokojenost. Akorát máme teď trošku problémy v rodině sjedním členem (naštěstí ne se mnou ). Já ani nemám té´d na co nadávat, sakra
Není tady
Zdravím všechny a díky za gratulace. Oba se na to moc a moc těšíme a jak píše Nety, i tomu mimču dáváme volný průchod. Věřím tomu, že je to ta pravá... máme takové nějaké souznění :-) Jinak ale taky samo gratuluji Babě i Nety :-)
Není tady
Nazdárek Doublexi, poslední dobou už na Babinet moc nepíšu, ale čas od času se sem " vloupám " abych zjistila co nového - a že život pokračuje dál a dál .-) a na tohle musím reagovat -
GRATULUJU budoucím manželům Doublexovým !
Holt na tu pravou se někdy musí počkat .-) Ty už jseš ostřílenej ženáč, takže to asi zas tak moc neprožíváš, co ? ( myslím ty předsvatební přípravy .-) ) Ale co děti ? Těší se ?
Není tady
Nety napsal(a):
není na škodu, když občas něco zajiskří, ne ? hlavně se mějte rádi a snažte se. A nevyváděj Dělám si legraci... Jo, mimčo je v plánu, to určitě. tak nějak jsme tomu nechali volný průběh, ale je to chvilka, takže uvidíme, co přinese budoucnost To já vám pak dám vědět, až něco bude
každopádně máme už naplánovanou dovču a do té doby spoustu dalších akcí, nevím kam dřív. v práci jsem zaznamenala nemalý postup, takže profesně velká spokojenost. Akorát máme teď trošku problémy v rodině sjedním členem (naštěstí ne se mnou ). Já ani nemám té´d na co nadávat, sakra
Tak to je dobre ze se mas dobre.Jsem tak rad ze ty si taky tak rada...Jasne, volnej prubeh je nejlepsi,jen by to chtelo podporit castejsim usilim s gymnastickymi prvky pripominajici mirne nasili za pritomnosti pomucek k .......to by byla moc dlouha veta a ty bys to necetla a pak by to bylo z hlediska globalniho aspektu bazirovani na mentalite humanniho kompromisu.....Mame se radi a snazit se, v urcitych chvilich ano,ale jinak clovek musi byt prirozeny, nejde se jen pretvarovat.Rozumime.si.
:rodna:Jsi moje oblibena babinetka:vissla:
Není tady