29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím všechny ze staré party :-) Nedávno jsem zase zabrousil na Babinet a tak si říkám, jsou tady ještě někde staří dobří známí?
Není tady
Ahoj, já nejsem z party, ale pamatuju si Vás, jak se vede?
Není tady
Ahoj Doublexi, no jasně, že tu někteří jsou a někteří nejsou. Vendovi ustřihli v práci šňůru, takže ej tu strašně nevypočitatelně, ale s určitou pravidelností si tu kontroluje ženský Karelsuzuki, toho jsem tu neviděla nepamatuji...fakt hodně, hodně dlouho..... Občas tu na nás bafne Nicolas. Toliko z chlapů.
Není tady
:-) Tak to je fajn. Na Karla jsem měl někde email, ale už ho asi nenajdu. Fakt by mě zajímalo jak to všechno u něj dopadlo. A Vašek pořád sám bez ženský??? Hrůza...
Není tady
No já po všech těch starostech poznal v podstatě docela náhodou (který jsem trochu pomohl :-)) fajn holku, ke který jsem se nastěhoval a teď jsme spolu. Plánujeme mimčo, svatbu atd.
Není tady
Doublex napsal(a):
:-) Tak to je fajn. Na Karla jsem měl někde email, ale už ho asi nenajdu. Fakt by mě zajímalo jak to všechno u něj dopadlo. A Vašek pořád sám bez ženský??? Hrůza...
Protože Venda napřed žádnou nechtěl, pak chtěl takový, co nechtěly jeho a te´d zjistil, že tam u nich dokonce žádný nejsou
Na Karla mail myslím mám, kdyžtak Ti ho zítra napíšu, dneska už to tady vypínám.
Není tady
Doublex napsal(a):
No já po všech těch starostech poznal v podstatě docela náhodou (který jsem trochu pomohl :-)) fajn holku, ke který jsem se nastěhoval a teď jsme spolu. Plánujeme mimčo, svatbu atd.
Tak to je super, moc Ti to přeju
Není tady
Nety napsal(a):
Doublex napsal(a):
Tak to je super, moc Ti to přeju
Díky moc :-) To víš že to není zase tak snadný, to by bylo všechno moc překrásný... jsou zase jiný problémy, ale snad to už teď ve dvou zvládneme.
Není tady
ahojky,
přidávám se s přáním Napiš trošku víc... co děti, jak to společně zvládáte a tak...
Není tady
Ahoj Doublexi, hlásím se na základnu .... celkem dost by mě zajímalo, jak válčí ta tvoje bývalka ..... dost jsem čekala, že skončí nosánkem v blátě .... teda, neee že bych jí to přála ......
Není tady
Hele, Doublexi .... vrrrrr .... copak ty počítáš do party jenom mužský ????? Vašek je obletován ale ho to asi neba a tak vyrazí na soukromý lov. Tady mu holky pofoukaly bebí , postavily ho na nohy a do pralesa musí sám ....
Není tady
Doublex napsal(a):
teda to jsou novinky
hele Doublexi psal jsem ti sms tak nevím jestli máš pořád to samé číslo pač já jsem ti psal z mého nového ...
u mě furt stejný holky se jen vytahujou a jinak nic
Jo Karlovi jsem psal před pár měsíci psal mi že bojuje o děti a že až se to srovná tak se ozve.
Není tady
BB napsal(a):
Hele, Doublexi .... vrrrrr .... copak ty počítáš do party jenom mužský ????? Vašek je obletován ale ho to asi neba a tak vyrazí na soukromý lov. Tady mu holky pofoukaly bebí , postavily ho na nohy a do pralesa musí sám ....
myslíš na moje vratký nohy ?? copak do pralesa to by nebyl problém, ale se ženskýma .... a navíc tady žádný nemáme
Není tady
Ahojky Doublexi,
já jsem tu stále ještě taky..... Doufám, že si na mě ještě vzpomínáš! Ještě tu je ze staré party Georg. Už se má taky dobře a je šťastný. Doufám, že Tvé štěstí hodně dlouho vydrží a drobné nepříjemnosti překleneš. A když budeš potřebovat berličku, jsme tu pro tebe
Není tady
PS: Doublexi, najdi ten mail na Karlasuzuki a můžeme mu písnout jak se má....
Není tady
Mám ! karelsuzuki@seznam.cz
Tak to zkuste! vždycky psal z tohohle mailu, tak snad ho ještě nezršušil...
Není tady
Doublexi, zkus něco napsat o tvém příběhu na Dobrý konec
Není tady
Baf... nejsem z party, ale přeju jen to dobrééé
Není tady
Ahoj Doublexi, jsem taky ze "staré party" , chodím sem pravidelně, když zbyde trošku času. Hlavně mě babinet dopomohl k tomu, abych našel svou životní lásku, už žijeme spolu víc jak půl roku a plánujem.... ajsou to už takové ty starosti běžného života. Takže ti přeji hodně štěstí ve tvém novém vztahu a občas se na nás přijď podívat
Není tady
Ahoj, jestli si pamatuješ, tak my zůstali s manželem spolu a žije se nám spolu docela fajn. Hodně štěstí do nového vztahu!
Není tady
Frigo:
to tvoje životní heslo je fakt supr, něco na tom je. Mám pocit že v tuhle chvíli je život fakt hodně velká k.rva, teda jen v určitých bodech.
BB:
nééé, neboj :-) Jen víš jak to je. Na nějakou dámu zapomeneš a hned je oheň na střeše. Tak radši žádnou a budu se těšit na všechny :-)
Vašek:
zdravím, bohužel to číslo už asi neplatí. bylo to služební a mezi tím jsem vystřídal už několik pracovišt :-( a vypadá to na další střídaní. Bohužel se v tuhle chvíli do Mostu nedostanu, abychom pokecali u pivka o životě .-) Tak to teda Karel bojuje pořád dál, myslel jsem,že už to nějak doválčil. Taky se mu to táhne bůhví jak dlouho :-(
Marie N.:
Díky. Malé věci se dají překlenout docela snadno, ale občas se z nich vyhrabou pěkná sra.ky a to je trošku problém. Člověk je šťastný vnitřně z toho všeho co je kolem něj, ale na druhou stranu se trápí, že nemůže co mohl dřív a tudíž to zanechává stopy na novém vztahu. A tolik by chtěl, ale nejde to...
Nety:
Díkec, určitě mu napíšu. Jsem fakt zvědavej jak na tom je. V počátku toho mého bahna mi hodně pomáhal a přál bych mu aby se z toho dostal ven. Myslím že je to fajn a férovej chlap.
Kalik:
Zkusím něco napsat víc, je mi jasné že jsou všichni zvědavky obecný :-)
Feuria:
To nevadí, díky moc. P.S. A takymáš moc krásný krédo :-)
George:
Zdravím :-) no a taky samo blahopřeji. Já sice svoji lásku nenašel na Babinetu, ale jako takový mi hodně pomohl pochopit a dostat se z toho ven. My jsme spolu už přes rok, taky pomalu plánujeme ty všední věci a mám dojem, že ti co říkají, že zamilovanost zmizí po roce společného života je nesmysl - připadáme si pořád jako tehdy na začátku .-)
smply.net:
Tak to blahopřeji, to je krásný. Buďte šťastní, přece jen se to někdy podaří.
Není tady
Frigo napsal(a):
ahojky,
přidávám se s přánímNapiš trošku víc... co děti, jak to společně zvládáte a tak...
Děti jsou asi nejdůležitější, proto začnu s nima. Je to asi rok, co se prvně setkaly s mojí novou partnerkou a dětma. Tuším že by se tady někde v historii našel příspěvek o tom. To je ale jedno, život šel dál a prožili jsme společně jarní prázdniny na horách (první společný týden) a pak se začali normálně stýkat všichni v rámci pravidelných půjčování dětí na víkend. Mám z toho všeho moc dobrý pocit, protože si myslím, že si všichni dohromady padli do oka. Partnerka se nesnaží na nic hrát a je spíš jejich kamarádka a ony to tak berou. Junior se začíná svěřovat jí místo tatínkovi a malá je šťastná že si s ní konečně někdo hraje s panenkama a česá copy :-) Snažíme se s nima vést normální život a nedělat z těch víkendů nějak vyjímečné přeplácané dny aktivitou. Řekl bych, že je jim fajn a nám taky
Není tady
Doublex, mna asi nepoznas, ale som rada, ze si jeden z tych, ktori nam dokazuju, ze vsetko zle je na nieco dobre a slnko opat vyjde....
drzim palceky, aby si sa mal uz len fajn a uzival si spolocne chvile s detmi a priatelkou. je to super.
Není tady
Doublexy, tak to je bezva ! Hlavně, aby to tak vydrželo.
Není tady
Ahoj Doublexi, jak se vede? Mám velkou radost, že jsi v pohodě a potkal jsi štěstí. Já se úspěšně rozvedla, jsem sama s klukama a ex bydlí pořád u maminky. Sama jsem už 1 a 3/4 roku a nějak se dostávám do stavu, že vlastně asi ani nemám zájem. nemáme dořešený majetek, takže budeme muset nejspíš prodat dům. Jinak si taky myslím, že do nového vztahu musím vkročit, až budu mít kompletně vyřešeno a to bohužel ještě nemám....
Měj se krásně a napiš.
Magda
Není tady