Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#126 17. 1. 2007 20:34

majkafa
Host

Re: Myšlenky na sebevraždu

Ahoj, Chloe. Z doktorky strach mít nemusíš, věřím, že budeš překvapená, když překonᚠostych a podaří se ti k ní zajít. Když nebudeš schopna nic říct, to vůbec nevadí. Irenčin nápad s tím, aby sis to doma v klidu napsala a dala to paní doktorce přečíst, je moc dobrý. Anebo - co kdyby sis vytiskla tohle povídání na babinetu, nebo jen to, co píšeš ty nám, překopírovala do Wordu, vytiskla a dala to paní doktorce. Myslím, že pro začátek to bude úplně dostačující a paní doktorka už bude vědět,jak dál. Není na tom nic zvláštního, když jí přineseš to, co tě trápí, napsané na papíře. Chodím k pani psycholožce, zařadila mne do skupiny, setkáváme se každé pondělí odpoledne a povídáme si o tom, co nás trápí. Zrovna toto pondělí nám povídala holčička, které jsem odhadovala 16 let, protože tam chodím teprve krátce, takže ještě ostatní moc neznám.  A začala tím, že si vše přinesla napsané na papíře a přečetla nám to. I paní doktorka, která tam s námi vždy je, to vzala jako normální věc a nic zvláštního, že to naše holčička měla napsané. My ji máme jako naši skupinovou dcerku, nebo ostatní jsme o něco starší. Neměj žádný strach, řekni si, že nemᚠco ztratit, můžeš jenom získat. Moc ti držím palečky, aby jsi našla v sobě sílu a odhodlání k paní doktorce zajít. První krok je nejt잚í, znám to taky, pak už to bude jenom lepší.

Upravil(a) majkafa (17. 1. 2007 20:36)

 

#127 17. 1. 2007 20:47

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 29. 4. 2006
Příspěvky: 2937

Re: Myšlenky na sebevraždu

Chloe, netrap se, že to nevyšlo. Prostě to třeba vyjde příští týden. A budeš pyšná sama na sebe, že dokážeš řešit své problémy. A všechny jsou řešitelné Chloe!!! S tím napsáním je to výborný nápad. Držím Ti všéééécky palce!!!!


Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

 

#128 18. 1. 2007 16:04

Largo
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 8. 2006
Příspěvky: 1222

Re: Myšlenky na sebevraždu

Ahoj Chloe smile,
jak se cítíš a co je nového? Spala jsi aspoň trochu? Co tvůj psí kamarád? Dlouho jsi o něm nic nepsala. A jak je s doktorkou? Ozvi se. smilesmile

Upravil(a) Largo (18. 1. 2007 16:05)


Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

 

#129 18. 1. 2007 17:41

Chloe16
♥♥-----
Registrovaný: 3. 12. 2006
Příspěvky: 84

Re: Myšlenky na sebevraždu

Ahoj,
dneska jsem nějakou tu hodinu spala.
S tím napsáním na papír je to zajímavý nápad.Jen nevím,jestli bych tam nevypadala tak neschopně, že neumím říct pár slov a musím to mít napsaný.
Dneska ve škole jsem si pokazila úplně všechno.Známky co jsem měla nerozhodný, jsem si pokazila.
Jsem neuvěřitelně blbej člověk.V té škole stejně nic nedělám.Jenom tam prosedím/prospím několik hodin a to je všechno.
S tou doktorkou teď nevím.Možná, že bych se objednala rovnou k psychologovi (což nevím jestli zvládnu) nebo začátkem února mám jít na preventivní prohlídku jak se chodí co 2 roky, takže bych jí to mohla říct možná tam.

Není tady

 

#130 18. 1. 2007 18:31

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 29. 4. 2006
Příspěvky: 2937

Re: Myšlenky na sebevraždu

Chloe, za prvé: nejsi blbej člověk. Já bych řekla, že jsi moc citlivá a přemýšlivá holka. Jinak bys tady Chloe nebyla a kouřila někde za barákem marjánku. Třeba. Za druhé: není vůbec pravda, že budeš vypadat neschopně, když budeš mít svoje myšlenky a pocity napsané. Dělají to tak i dospělí a velmi vzdělaní lidé. Přece to, co napíšeš, jsou Tvoje vlastní myšlenky. Za třetí: není žádná ostuda jít rovnou k psychologovi nebo psychiatrovi. Já si dokonce myslím, že by to bylo nejlepší. V dnešní době Chloe vyhledává tyto specialisty čím dál víc lidí, protože jsme daleko víc vystaveni různým tlakům ( pracovním, společenským atd.) než v minulé době. Psycholog se Ti bude snažit pomoct, nebude se na Tebe dívat ani skrz prsty, ani nebude Tvůj problém zesměšňovat. Hlavu vzhůru holka, začni se mít víc ráda ( ono se to lehce řekne, viď)  a uvědom si, že jsi originál. Nikde na světě není podobná Chloe. Takže se začni o sebe starat, řekni si ( jako v té reklamě ) JÁ ZA TO STOJÍM !!!!!!stolt  Jestli budeš potřebovat doprovodit k tomu psychologovi dej vědět, tady se určitě někdo najde !!!!!


Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

 

#131 18. 1. 2007 19:54

majkafa
Host

Re: Myšlenky na sebevraždu

Chloe, ahoj, jsem moc ráda, že píšeš, že se ti povedlo trošku spát. Lepší by bylo zajít nejdříve k psychiatrovi. Psycholog se tě ujme až po doporučení psychiatra, aby to mohlo být hrazeno tvou zdravotní pojišovnou. Některý psycholog nepříjímá pacienty, kteří by chtěli úhradu od pojišovny, chce jen úhrady hotově. Aspoň já mám tady u nás takové zkušenosti. Víš, když jsem šla poprvé k paní psychiatričce, hrozně jsem se styděla, měla jsem pocit, že to na mně na ulici všichni vidí, kam jdu. V čekárně mne překvapilo,kolik moc lidí různého věku tam bylo, a vypadali "normálně".  Kdybys je potkala na ulici, nepoznala bys, že je něco trápí. Paní doktorka byla ke mně moc příjemná, rozuměla mi, moc mi pomohla. Teď už chodím k psycholožce do skupiny, jak už jsem ti psala. A je mi mnohem lépe, lepší se to ze dne na den. Pak jsem o tom mluvila i v práci a byla jsem moc překvapená, kolik lidí, i od nás z práce, i známých mých kolegyň má různé problémy a psychiatr a psycholog jim moc pomáhá, nebo pomohl a jsou už úplně v pořádku. Jde jen o překonání strachu z první návštěvy. Ty ho určitě překonáš. Nepřemýšlela jsi někdy o možnosti svěřit se mamince, tak jako se tady svěřuješ nám? Neznám tvou maminku, nedokážu posoudit, jestli by ti byla oporou. Pokud mᚠpocit, že ano, zkus to. Myslím na tebe.

Upravil(a) majkafa (18. 1. 2007 21:35)

 

#132 19. 1. 2007 18:01

Largo
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 8. 2006
Příspěvky: 1222

Re: Myšlenky na sebevraždu

Ahoj Chloe,
jsem ráda, že si s námi povídᚠa že aspoň na včerejšek jsi spala líp. smile Jak se ti spalo na dnešek? Taky si myslím, že psychiatr a psycholog by pro tebe byla lepší volba - šla bys přímo tam, kde podobné potíže řeší spousta lidí, (nemusíš mít obavy, že lidé v čekárně si myslí něco špatného, každý se věnuje svému trápení a přesto se na tebe dovedou usmát, přátelsky a mile), a terapeut pro tebe hned může něco udělat, začít si povídat, poradit ti, ulevit se spaním.
Když jsem četla tvé včerejší psaní, vybavil se mi jeden záběr z pohádky Princ a Večernice. Velen jde hledat Večernici a Mrakomor mu posílá do cesty všelijaké strašáky (hluk kočáru, který se řítí přímo na něho, falešné volání o pomoc, aby změnil směr, ještěra, co hlídá průrvu ve skalách...) a taky iluzi hluboké strže, aby se zdálo, že cesta už dál nevede. Na prince jde hrůza, ale zakryje si oči, udělá krok a... je tam pevná zem. A právě na ten výraz úlevy jsem si vzpomněla - říkal: díkybohu, jsem celý, dokázal jsem to. I ty budeš z ordinace odcházet s úlevou -  pozorně poslouchají, co říkáš, nebo si přečtou, co jim přineseš napsané, jsou vlídní, příjemní a nebudou na tebe spěchat. I se známkami ve škole můžeš hodně udělat, když si pro tuhle pomoc dojdeš. Jsi chytrá a vnímavá holka, společně můžete všechno, co ti vadí, spravit. Odpočívej přes víkend a piš nám. smilehjarta

Upravil(a) Largo (19. 1. 2007 18:16)


Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

 

#133 19. 1. 2007 20:18

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 4. 2006
Příspěvky: 1367

Re: Myšlenky na sebevraždu

Ono to s tím odpočíváním ale je diskutabilní. Čím víc je člověk v klidu, tím větší slabost pak pociuje. Chloe je oslabená, ale nelze zůstat ležet a čekat, že až vstanu, budu silnější. Tělo chce trénink. Měla by zkusit málo den po dni si přidávat trošku pohybu. Jakéhokoliv. Jestli jí moc nechutná jíst, měla by aspoň ovoce a zeleninu. Vždy nemusí nikam  k doktorům, co se vrtají člověku v hlavě. Ta hrozná únava musí mít někde příčinu. Až se jí zbaví, nebude mít chmurný myšlenky. Vždy oni jí dají léky na nervy a ona potřebuje zjistit příčinu únavy. Ona potřebuje najít příčinu a ne léčit následek. A nebo je vyřízená ze školy. Měla by zkusit alternativní medicínu. A nechat se vyšetřit na tu únavu. Není to jen tak.

Není tady

 

#134 21. 1. 2007 21:24

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 9473

Re: Myšlenky na sebevraždu

Majkafo, neříkᚠpravdu, psycholog se ujme člověka na podkladu doporučení klidně od obvoďačky....... to taky vím z vlastní zkušenosti wink a určitě bych doporučovala spíš spychologa, než psychiatra !!! ten je od toho, aby psal léky, přičemž ty může napsat i ošetřující lékař, takže se může Chloe ušetřit jednoho přemlouvání smile

Chloe, určitě Tě LÉKAŘ NEVYŽENE !!! Taky jsem měla tenhle pocit, já se dokonce asi měsíc přemlouvala, abych tam zavolala a zeptala se, kdy tam jsou.... pak jsem se další týden přesvědčovala, že už nevím co dál, neumím si sama pomoct a ta lékařka je tam přece od toho..... Měla jsem dojem, že to na mě musí přece zákonitě poznat celá čekárna, že jsem totálně v háji, na dně.... pořád jsem žmoulala kartičku od pojišvny, až jí mám celou pokrčenou.... (neblahá vzpomínka na to, jak mi bylo)
ale důležité je, že už když jsem odcházela, byla jsem klidnější, věděla jsem totiž, že jsem udělala NĚCO !!! že jsem udělala ten první krok, aby se mi ulevilo....
a uvidíš, když ho dokážeš udělat, taky pocítíš úlevu.... a potažmo, když jsem doktorce říkala,že jsem měla strach, že se na mě bude dívat jako na blázna, sama mi přiznala "a víte, kolik já takových lidí v krizi za měsíc vidím ? Byste se divila, ale je to čím dál častější"
a já si už v té chvíli byla jistá, že jsem udělal srpávnou věc pro sebe a svůj vnitřní klid.... wink

preventivní prohlídka je ideální příležitost, tedy pokud tam s Tebou nebudou rodičce, aby sis o tom promluvila wink a jistě najdete společně nějaké řešení....

Když tak nad tím přemýšlím, když jsem pak poprvé přišla  psycholožce, udělala mi test na míru deprese a sklony k sebevraždě.... a tehdy mi vyšlo, že jsem v té nejkritičtější skupině... takže kdo ví, jak by to dopadlo, kdybych něco neudělala....


"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

 

#135 22. 1. 2007 9:46

Largo
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 8. 2006
Příspěvky: 1222

Re: Myšlenky na sebevraždu

Ahoj Chloe,
jak je po víkendu? Napiš, co je nového...smilehjarta

Upravil(a) Largo (22. 1. 2007 9:49)


Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

 

#136 22. 1. 2007 20:44

Chloe16
♥♥-----
Registrovaný: 3. 12. 2006
Příspěvky: 84

Re: Myšlenky na sebevraždu

Ahoj,
nového není nic.Všechno je stejný.Teď jsem 2 dny spala hodinu a půl denně.Zítra mě čeká pololetka a samozřejmě nic neumím.A tuším,že dneska nebudu spát zase, i když se mi už dost motá hlava.
majkafa : mamce toto určitě nemůžu říct.Jednou jsem se jí snažila trochu svěřit, ale radši ne.
mala.popelka : na preventivní prohlídce se mnou rodiče nebudou.Jenom je blbý,že tam jdu až v únoru.Bůh ví co se do tý doby stane.

Není tady

 

#137 22. 1. 2007 20:55

majkafa
Host

Re: Myšlenky na sebevraždu

Ahojky, Chloe. Jsem moc ráda, že píšeš. Chápu, že někdy to nejde - svěřit se mamince. Budu ti držet palce, aby ses aspoň trošičku prospala a aby se ti pololetka co nejvíce povedla. A když to nepůjde, to neva, příště to bude lepší. Chloe, prosím, zkus zajít za paní doktorkou dříve, než bude ta preventivní prohlídka. Budu na tebe moc myslet a přát ti, abys našla v sobě sílu k paní doktorce jít. Jak se má pejsek? Jakou školu studuješ? Možná jsi to už psala a přehlídla jsem to. Napiš zase, aspoň pár slovíček, jak ti je.

 

#138 22. 1. 2007 22:01

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 9473

Re: Myšlenky na sebevraždu

Chloe, pak opravdu čapni za ruku některou z kamarádek, někoho, komu věříš..... vysvětli mu, že potřebuješ, aby Tě dotáhnul k té doktorce, pokud to sama nezvládáš...... takhle si holka ubližuješ a pokud nejsi masochistka /což Ty nejsi/, tak podle mojí zkušenosti musíš neskutečně trpět.... a hlavně !!! TY SAMA SI NEPOMَEŠ !!! Od toho jsou tu odborníci, kteří to dokáží.... I kdyby to v první fázi znamenalo, že Ti na nějakou dobu napíší antidepresiva, aby ses aspoň prospala.... pak hned věci uvidíš jinýma očima.... věř mi, sama jsem to prožívala.... sad
spala jsem 3-4 hodiny denně, po měsíci byla tak vyčerpaná, že jsem se nedokázala na nic soustředit, za volantem jsem čučela doblba.... důkazem totálního vyčerpání mého těla bylo to, že jakmile mi na 2 týdny doktorka předepsala uklidňující léky (na tak krátce, protože byly jen pro akutní stav, pak jsem dostala jiné, nenávykové), dokázala jsem spát až 16 hodin denně............
až zpětně vidím, jak vážná situace to byla a jak moc jsem si ubližovala, že jsem s návštěvou lékaře otálela tak dlouho...


"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

 

#139 23. 1. 2007 9:49

Largo
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 8. 2006
Příspěvky: 1222

Re: Myšlenky na sebevraždu

Milá Chloe,
opravdu bys nechtěla, abych tě k doktorce doprovodila? Pokud se ti točí hlava, jsi celkově vyčerpaná a to už není na co čekat. Znám to. Mohla bys taky skončit v nemocnici, a na dost dlouho. Dej vědět, co by sis přála - jsem blízko a všechno se dá zařídit. Určitě napiš! Se školou si teď nedělej žádné starosti, děláš, co můžeš. Ale musíš začít od začátku - od zdraví, pak ani škola nebude problém, vždy ti to myslí - vůbec nemám pocit, že bys měla s nějakým předmětem větší potíže. Dokonce si myslím, že nejsi typ, který musí "dřít".  Ale když nespíš, hlava prostě nebere a přirozená schopnost dávat věci do souvislostí a pamatovat si je po jednom poslechu jakoby mizí. Je nejvyšší čas obnovit možnost odpočívat a spát! Neváhej, napiš mi SZ - domluvíme se. hjarta

P.S. Piš klidně i sem, dej prostě vědět tak, jak si přeješ.

Upravil(a) Largo (23. 1. 2007 18:36)


Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

 

#140 24. 1. 2007 2:19

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191
Registrovaný: 4. 1. 2007
Příspěvky: 1144

Re: Myšlenky na sebevraždu

Hele lidi všichni pozor, možná že sem tak blbej jenom já, ale ještě mě nenapadlo hledat jak chloe vypadá, právě teď sem si na lidech prohlížel profily různých slečen a háejte na koho sem narazil, byla tam fotka a pod ní napsané chloe 16 říkám si sakra žeby......profil není vůbec vypsaný, sou tam 3 fotky jedné fakt pěkné slečny..... říkám si sakra to je K**da, tak jak si to mi chlapy říkávámev duchu ....že jo ale to je teď fuk, a soudím že je to naše chloe podle toho, že u jedné fotky kde se směje má napsané že už se dlouho neusmála, proto si myslím, že je to naše  chloe, je to vážně šikovná holka, taky tam bylo místo bydliště olomoucký kraj....myslím

Chloe : poslouchej, myslím si že si fakt pěkná holka a myslím, že je zbytečné aby se taková krasavice jako ty podceňovala, popravdě se divím, že tě neobletujou kluci od vás ze třídy, takže se vzchop a jdi k té doktorce, nebo sednu ve volnu na vlak a přitáhnu tě k ní sám...... wink rock

Není tady

 

#141 24. 1. 2007 2:21

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191
Registrovaný: 4. 1. 2007
Příspěvky: 1144

Re: Myšlenky na sebevraždu

málem bych zapoměl, kdyby byl někdo stejně blbý jako já..... big_smile
http://profil.lide.cz/profile.fcgi?akce … er=chloe16

Není tady

 

#142 24. 1. 2007 2:25

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191
Registrovaný: 4. 1. 2007
Příspěvky: 1144

Re: Myšlenky na sebevraždu

vážně mě to překvapuje chloe, že se ti něco takového stalo, kdyby si byla nehezká a já nevím co - třeba neoblíbená které by se posmívaly, tak bych se nedivil, že o něčem takovém přemýšlíš a cítíš se jak se cítíš ale ty mᚠna hodně mᚠcharisma mᚠpostavu, ty by si měla nosit hlavu vzhůru a být hrdá......bojuj rock wink

Není tady

 

#143 24. 1. 2007 8:40

Largo
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 8. 2006
Příspěvky: 1222

Re: Myšlenky na sebevraždu

Ahoj Chloe,
jak se cítíš? Ozvi se nám!! hjartasmile

Upravil(a) Largo (24. 1. 2007 8:40)


Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

 

#144 24. 1. 2007 12:21

PetrV
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 27. 2. 2006
Příspěvky: 1199

Re: Myšlenky na sebevraždu

Ahoj, asi neřeknu nic nového, takže jen snad pár věcí. Za prvé: podle toho profilu na lide.cz jsi fakt hezká holka, takže žádné komplexy bys mít neměla (resp. evidentně je máš, ale zbytečně). Podle příspěvků hloupá taky nejsi. Takže jediným důvodem jsou asi deprese. Dříve nebo později je dostane většina lidí, takže to není nic neobvyklého. Jen to, že jsi v tomhle věku a ve vývoji, znamená, že si je bereš víc k srdci, k tomu se následně přidruží zdravotní problémy (nespavost). Je fakt škoda, že jsi smířená sama se sebou a nebojuješ. Podle mě návštěva lékaře (a už je to psychiatr nebo jiný specialista) ti stoprocentně pomůže. Možná nevyřeší nespavost, ale deprese ano. Obvodního lékaře bych nedoporučoval, bývají to obvykle lékaři, kteří jsou zvyklí na stovky pacientů s chřipkou a nevěnovali by se ti tolik.

Měl jsem spolužáka, který ve tvém věku měl podobné úmysly, souviselo to hlavně s jeho špatnými výsledky ve škole. Dneska se tomu smějeme, on vůbec nechápe, proč to dělal. Jsem naprosto přesvědčený, že se z toho dostaneš a za pár let budeš moc ráda, že jsi k tomu doktorovi nakonec zašla. Ta návštěva u lékaře je totiž nevyhnutelná. Sice by ses z toho asi dostala za nějaké dva roky i sama, ale nemá cenu riskovat čekání.

Není tady

 

#145 24. 1. 2007 14:25

Chloe16
♥♥-----
Registrovaný: 3. 12. 2006
Příspěvky: 84

Re: Myšlenky na sebevraždu

Ahojky,
Largo : musím to zvládnout sama.
Teď  tak přemýšlím, že bych se objednala k nějakýmu tomu psychologovi.A jestli to nezvládnu do začátku února, tak to řeknu té doktorce jak půjdu na tu preventivní prohlídku.
CeltikDragon : no ty fotky jsou starý skoro třičtvrtě roku.Nejsem hezká a už vůbec nejsem oblíbená.

Není tady

 

#146 24. 1. 2007 15:21

Petunka
♥♥♥♥---
Místo: Praha
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 306

Re: Myšlenky na sebevraždu

Chloe, jsi moc hezká slečna, to tady nikomu nevymluvíš. A to, že nejsi oblíbená....oblíbenost je dost relativní. Taky jsem nebyla nikdy oblíbená. Když jsem chodila na gympl, tak jsem ve třídě měla jen jednu kámošku. A to proto, že jsem se nesnažila zapadnout do party těch ,,oblíbených". Byli to lidi, který mi nesedli, takže jsem se s nima moc nebavila a tudíž jsem možná působila trochu jako outsider. Ale nakonec jsem na tom byla mnohem líp než oni, protože jsem získala jednu opravdovou kamarádku, se kterou jsme si výborně rozuměli a stále ještě rozumíme. Není to o tom zapadnout, je to o tom být svá a nepřetvařovat se. Jako člověk jsi lepší než ti, co si nejdřív vesele povídají a v zápětí se navzájem pomlouvají. Aspoň tak to chodilo u nás na gymplu-je fakt, že jsme byli převážně dívčí třída. Takže buď svá , Chloe a nebud smutná z toho, že nejsi oblíbená. Daleko cenější je mít jednoho opravdového kamaráda než tucet falešných...


"Nešastná láska není to nejhorší. To pravé neštěstí je nemilovat."  E. Bass

Není tady

 

#147 24. 1. 2007 15:24

Petunka
♥♥♥♥---
Místo: Praha
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 306

Re: Myšlenky na sebevraždu

Taky mᚠmoc hezkýho psa!!! To je zlatý retrívr? Plánuju si ho pořídit smile Ten je určitě jeden z nejlepších kamarádů smile


"Nešastná láska není to nejhorší. To pravé neštěstí je nemilovat."  E. Bass

Není tady

 

#148 24. 1. 2007 19:03

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 29. 4. 2006
Příspěvky: 2937

Re: Myšlenky na sebevraždu

Chloe16 napsal(a):

Ahojky,
Largo : musím to zvládnout sama.
Teď  tak přemýšlím, že bych se objednala k nějakýmu tomu psychologovi.A jestli to nezvládnu do začátku února, tak to řeknu té doktorce jak půjdu na tu preventivní prohlídku.
CeltikDragon : no ty fotky jsou starý skoro třičtvrtě roku.Nejsem hezká a už vůbec nejsem oblíbená.

Chloe! Copak se Ti stalo, že mᚠtak nízké sebevědomí? Jsi moc hezká a sympatická holka ( i pes, miluju retrievery)
Sláva, že už aspoň o té psycholožce přemýšlíš!!!! To, jestli jsi nebo nejsi oblíbená vůbec neřeš!!! Nejprve si musíš "oblíbit" sama sebe, teprve pak si Tě oblíbí i ostatní. Tak to prostě je!!!!  stolt stolt  dumbom


Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

 

#149 24. 1. 2007 19:24

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 4. 2006
Příspěvky: 1367

Re: Myšlenky na sebevraždu

Být hezká a inteligentní, což naše Chloe bezesporu je, může být výhoda pro život. jenže naše Chloe má problém, a to silnou únavu, která jí logicky bere sílu žít normálním aktivním životem, užít si drobné i větší radosti, které k tomuto věku patří. Proto je Chloe houby platné, že je taková kočka, protože to momentálně pro ni není důležité. Někoho bolí záda, někdo si udělá úraz, a někdo je unavený. Příčinu únavy odhalí každý lékař dobře cílenými testy, proto bych, milá Chloe, zítra šla ke své doktorce a řekla jí:
"Paní doktorko, já jsem v poslední době tak strašně unavená, spát nemůžu, učení mi nejde, já s tím musím něco udělat, já už prostě nemám na nic sílu, ani na ten život ne."
Je hrozně jednoduché, poslat člověka na psychiatrii, ale  nechu k životu postihne každého aspoň někdy za ta léta, co tu je. Nebo nikdo to nemá jednoduché. Chloe, nešikuj se k doktorům přes hlavu. Tam Tě pošlou, až budeš mít všechny testy dobré a v pořádku. Podle mě mᚠprostě nedostatek něčeho, červených, bílých krvinek, hořčíku, co já vím. Podle mě jsi úplně normální, jen psychicky labilní z potíží, které mᚠtak dlouho. A je logické, že jsi tím už usoužená. A mᚠje proto, že jsi nedokázala jít a říct - sakra, udělejte se mnou něco, jsem unavená. Chloe, na tuhle větu nepotřebuješ žádnou pomoc! Už jsi slyšela o chronickém únavovém syndromu? Ty mᚠprávo na léčbu. Jsi pojištěná. Mᚠprávo na vitamínové injekce, na železo, na podávání minerálů, možná i na lázně. Prostě, Chloe, mᚠprávo být unavená a mᚠprávo na to, aby se Ti dostalo léčby. Nedělej problém větším, než je. Kvůli tomuhle si přece tak hezká holka, která to má v hlavě srovnaný možná spíš, než mnozí z nás, nesáhne na život? Co by měli dělat lidi bez nohy, lidi, co nejsou tak hezcí, jako Ty, co žijou v dětském domově a ne v prostředí rodiny, která je má ráda, jako ta Tvoje Tebe? Uvědom si, že mᚠvšechny předpoklady mít fajn život. Až na tu jednu brzdu. Na Tvou zatracenou únavu. Chloe, naštvi se jednou aspoň trochu. Naštvi se pořádně a řekni si: To teda ne. Ještě se uvidí, kdo bude mít navrch. Jestli únava, nebo já. To bych se na to podívala. hned zejtra dojdu k doktorce. Jé, ta bude ráda. lidi tam lezou s různejma blbostma a já tam přijdu s únavou. Doktorka bude pyšná, že  ten můj problém vyřeší co nejdřív bude moct. Napsat Panadol, to umí každej. Doktorku bude zajímat, co mi chybí a dá se do toho, aby mi pomohla. No sakra, Chloe, nečekej na únor. A nechoď k psychologovi. am myslíš, že Tě pošle? K obvoďačce na krev. A krev potvrdí, že Ti chybí třeba to železo. A v únoru si už na Babinet ani nevzpomeneš. Budeš mít zcela jiné zájmy, než řešit únavu. No tak! Chloe! Vyřeš to!

Není tady

 

#150 24. 1. 2007 20:08

airgosh
♥♥♥♥---
Místo: Praha
Registrovaný: 24. 1. 2007
Příspěvky: 297

Re: Myšlenky na sebevraždu

Chloe16 napsal(a):

Jsou myšlenky na sebevraždu ve věku kolem 16 let normální?A co když ten člověk už přesně ví,kdy se zabije,to je taky normální?Jaký je vᚠnázor

Myslenky jsou naprosto normalni, i to planovani chapu ono nekdy realne uvazovat taky nenei an skodu, ale nezapomen. Nejsi tak dobra, abys vedela, ze zitra nepotkas neco nebo nekoho kdo ti tak zmeni zivot... nemuzes vedet, ze bys dva dny na to, nebyla hrozne stastna  a tak...
Ano, me myslenky a hodne silne jeden cas napadali-vyresila sjem to tim, ze jsem si poridila psa.Ted proste fungovat musima  hlavne, nemam tu odvahu soudit svuj zivot, kdyz ho neznam cely...kapitulation


Co se ma stat stane se a vse je jak ma byt...

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů