Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 14. 12. 2006 22:15

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: Myšlenky na sebevraždu

Ahoj Chloe.
Všichni Tě tu chlácholí, dodávají ti sílu, vyptávají se Tě na všechno, věnují se Ti a přemlouvají, abys žila.
Já to dělat nebudu. Jednak Ti v tom stejně nezabráním, pokud se budeš chtít zabít a jednak bych se to vlastně ani nedozvěděla, takže by se mě to nějak zvlášť nedotklo.
Píšeš, že jsi sobecká. A já myslím, že je to pravda. Moc se pitváš v sobě samé, pořád řešíš, jak jsi nemožná, tak něco dělej !
Bojíš se lidí ? A proč ? Nic horšího, než co se chystáš sama sobě udělat Ty, ti přece nemohou provést.
Jestli se chceš změnit, začni tím, že zajdi třeba do nemocnice a dojednej si tam brigádu nebo zkus hlídat děti, psy, .....cokoliv, kde budeš dělat něco pro druhé - to už tě vyléčí, věř mi - ten pocit, že někomu něco dáváš, předáváš, pomáháš a že on Tě potřebuje, Tě vrátí zpátky - začneš myslet také na něco jiného, než sama na sebe

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#52 14. 12. 2006 23:40

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Chloe, podle toho, co o sobě píšeš, se mi zdáš úplně normální. Každý má někdy pocit, že něco nezvládá, že nemá sílu. jde jen o to, jak dalece se svým pocitům poddá. Ty dovoluješ, aby Tě pocity ovládly a měly nad Tebou navrch. To je ta Tvá chyba. ne to, jaká jsi. Ale to, jak se vidíš. Vždyť Ty na sobě nevidíš nic kladného! Ty nejsi k sobě objektivní. někdo se cítí jako mistr světa a přitom toho moc neumí a někdo se zbytečně podceňuje. Zkus si na papír napsat, nebo nám napsat klady a zápory. Svoje, světa, školy, rodiny...A taky, Chloe, Ty jsi ještě asi nikdy neměla nějakou vážnější starost. Ty neumíš rozlišit důležité a nedůležité. Důležité je, aby se člověk cítil dobře ve své kůži, ve své škole, ve své práci, i když je normální a obyčejný. I když ničím zrovna nevyniká. Nepodceňuj se, Chloe. Řeknu Ti to asi tak: vzdát to můžeš vždycky! Ale znamená to prohru! Kdo uteče, ten nevyhraje, Chloe! Kdo utíká, vždycky prohrává. Vyhraje ten, kdo zůstane...a popere se. Kdo se problému postaví čelem a ne se před ním shrbí a schová. Chloe, prožila jsem hodně ošklivého. Nikdy bych nevěřila, že se budu cítit tak fajn. Jistě, bývá mi smutno. Jsem sama. Nemám domov. Ale nevzdám to. Nemysli, že mé děti neměly problémy. měly. A jaké. A já je podporovala, až dneska jsou docela dospělé a docela spokojené. Syn mi třeba řekl - nejradši bysem nežil. A to byl docela malý. Mnohem mladší, než Ty. pramenilo to z absolutního pocitu, že je k ničemu. nebyl spokojený sám se sebou, svými výsledky ve škole, věděl, že nemá na víc, že se bude učit špatně. A když nastoupil do svého prvního místa, vydržel tam pět let. A jak s ním byli spokojení! Chloe, jako bych ho v Tobě viděla. Ty si myslíš, že všichni kecáme, když ti říkáme, že nám na Tobě záleží. Chloe, uvědiomuješ si, že by stačilo zatáhnout za určitý provázek...a že by se to zlepšilo? Co na tebe tak nejvíc platí? Utěšování a chlácholení nezabírá. Chloe, co kdybych Ti dala pár pohlavků? Věkově bych si to vážně dovolit mohla. Víš, co mě napadá? Tobě může třeba chybět jen nějaký vitamín nebo něco jiného, podobného. Že jsi taková nesoustředěná, unavená, otrávená...Napadlo Tě to někdy? Nedovol, aby Tě ovládla beznaděj, Chloe. Vždycky je naděje, že se to zlepší. Jestli chceš, můžeme se setkat. napiš mi soukromou zprávu, chceš-li. Mám zítra moc práce a přišla jsem sem jen kvůli Tobě. Tak dobrou noc! Nebo si můžeš s námi popovídat na chatu. V kolik máš čas tam jít?

Není tady

#53 15. 12. 2006 12:17

Marek_
♥♥♥♥♥♥-

Milá Chloe, Ty máš svoj cieľ (zmeniť seba a teda aj svoj pohľad na Človeka a Život), ale dopredu sa vzdávaš jeho naplnenia. Určite so mnou budeš súhlasiť, keď napíšem, že na to predsa ciele niesú. V KAŽDOM zdravom človeku je toľko sily, aby dosiahol čokoľvek, čo si v živote zmyslí. Ty si si niečo zmyslela, ale dopredu si sa odsúdila na neúspech. A v tom je podľa mňa kameň úrazu. Ako chceš niečo dosiahnuť, keď si dopredu vsugerovávaš, že to nedokážeš? Viera je veľmi dôležitá. Nehovorím o viere v Boha, ale o pozitívnej viere v čokoľvek. Človek, ktorý niečomu skutočne verí, nepozná prekážky a chová dôveru. Človek, ktorý niečomu skutočne verí, žije so svojou vierou šťastný život.
Tvoja túžba prerušiť tento život prichádza práve v období obrovských zmien a ja sa tomu ani nečudujem. Citlivejších ľudí sa tieto zmeny môžu dotknúť aj spôsobom, akým sa dotkli aj Teba. Pozri sa na svet, niečo sa deje... sama cítiš, že sa niečo deje. Z vesmíru nás "bombardujú" energie, ktoré doteraz neboli také intenzívne a ktoré ovlyvňujú náš každodenný život, naše pocity a túžby. Slnko zvyšuje svoje žiarenie stále viac, na všetkých planétach Slnečnej sústavy prebiehajú obrovské klimatické zmeny, sami tu vidíme zintenzívnenie určitých javov - desiatky sopiek sú v stave pred výbuchom, ničivé zemetrasenia, zosuvy pôdy, hurikány, potopy, vojny naberajú na intenzite, ale na druhej strane sa aj stále viac ľudí obracia od hmoty k duchovnu... niečo sa skutočne deje. Ja verím tomu, že to je predvoj niečoho skutočne veľkého a veľkolepého, niečoho, čo zasiahne každú bytosť na tejto planéte, niečoho, čo nemá v histórii ľudského rodu a ani tejto planéty obdobu. A tiež verím tomu, že sa toho "niečoho" aj dožijem. Nie, neverím tomu, som o tom presvedčený, je "to" za dverami... už "to" klope na dvere. Verím, že sa dožijem uskutočnenia predstavy Novej Civilizácie, v ktorej nebude mať Strach svoje miesto. Ja sa na to už naozaj teším a život v tejto vzrušujúcej dobe by som nevymenil za nič na svete. Čomu veríš Ty?

p.s: prikláňam sa k rade od mashenky -  seba najskôr nájdeme v úprimnej službe druhým... verím, že v každom človeku je hlboho zakorenená túžba pomáhať... je to naša prirodzenosť...

Moudrý jedná, aniž zasahuje a učí beze slov. Takto věci povstávají, uvedeny do pohybu a on se od nich neodvrací. Dává jim život, ale nepřivlastňuje si je. Koná, avšak nevytváří závislost. Završuje dílo, aniž si činí nárok na zásluhy.
Poněvadž na ničem neulpívá, nikdo mu nic nemůže vzít.

Není tady

#54 15. 12. 2006 19:28

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Milá Chloe smile,
myslela jsem na Tebe dnes každou chvíli - kde zrovna jsi, co vás ve škole učili, jestli jsi cestou do školy a ze školy viděla něco, co tě potěšilo. smile  Měla jsem radost z Tvého včerejšího příspěvku, zahlédla jsem dívku, která se uvnitř sebe maličko usmívá. Moc mě to potěšilo.  hjarta  Jen jsem si všimla podle času tvých psaní, že se Ti špatně usíná - a to mi dělá starost. Z toho jsi asi moc unavená a já se vůbec nedivím. Znám to. Co s tím uděláme? Máš nějaký nápad? Čaj? nebo nějaký slabší prášek pro spaní? Napiš mi, co sis vybrala a jak to působí. Dobrý nápad by se mi hodil. Taky jsem pochopila, že jsi nejstarší dítě v rodině, a ty to nemívají jednoduché. A pokud jste tři sourozenci (je to správně?), máš jistě i starosti navíc. Jsi výborná holka, že to zvládáš. Už proto musíme pro dobré spaní něco vymyslet, i moje snaha o spánek bude mít větší naději na úspěch, když budu vědět, že tobě něco pomáhá. Posílám pohlazení pro tebe i tvého psího přítele. Přeju ti hezké sny... a určitě se ozvi par

Upravil(a) Largo (15. 12. 2006 19:38)

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#55 15. 12. 2006 21:08

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

Largo napsal(a):

Ahoj Chloe smile,
je fajn, že jsi na netu...Neboj, jde to nebát se lidí. Podívej, kolik jich zajímá tvůj život a kdo všechno ti drží palce. par Mnozí z těch, které denně potkáváš, jsou chytří, láskyplní a veselí, a o to se s tebou mohou podělit, když budeš chtít. Tohle všechno je určitě i v tobě, podle toho, jak píšeš... a taky proto, že máš psího kamaráda. Jak se jmenuje? Víš co? Pohladˇ ho a pohraj si s ním... Káča má pravdu - má tě rád a bude první, který ti pozornost a lásku oplatí. Ale říkáš : "mám z lidí hodně divnej pocit".... já si pod tím neumím nic představit, můžeš mi pomoci? Myslím, že od toho se odvíjí komunikace s lidmi a spousta dalších věcí. Napiš. hjarta

Ahoj Chloe,

Ja jsem o dost starsi a take mam problem s komunikaci, nekdy mne to hodne stve.
Mam taky pejsky a s nimi je mne nejlepe. To ale asi nebude ten hlavni duvod,ze? Neco te musi trapit nesrovnatelne vic . Pis a komunikuj pres net, to jde samo.

Není tady

#56 16. 12. 2006 0:23

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj, Chloe. Taky jsem nějaká ubitá, utahaná. Věřila bys, že stačí docela málo, aby se člověk cítil líp? Prý je dobré reiky. Něco jsem o tom četla.
Jeden čas jsem chodila na takový nácvik zklidnění těla i duše. nešlo mi to. Poslouchala jsem LEVÁ RUKA JE TĚŽKÁ, DÝCHÁNÍ JE KLIDNÉ... a nebavilo mě to absolutně. Člověk se nemůže nutit, ale co dělá, by měl dělat ze své vůle. Ale mohla bys zkusit jít si někam popovídat. Stejně si uděláš, co budeš chtít, ne? Ale třeba by Ti to něco dalo.
Jsou i neškodné léky na zklidnění. Přírodní, myslím. Žádná nezdravá chemie. Třeba Persen. Není drahý, asi čtyřicet kaček. Je z bylinek. íš, kdybys došla k doktorovi, dal by Ti léky šité na míru. Přesně na to, nač je potřebuješ. Chápu tvou únavu. Měla bys s ní něco dělat. Když člověka vysiluje únava, možná se připravuje nemoc. Nemyslím duševní. Už jsem Ti jasně řekla, že jsi u mě normální. Ale tělesná. Nech si vzít krev, Chloe. Třeba máš málo železa. To je člověk úplně vyřízenej. Vždyť za Tebe stát platí zdravotní pojištění. Trochu si pro sebe něco vyinkasuj, ne? A neboj se. Doktor má povinnost mlčet, co mu řekneš. A má povinnost Ti pomoct.
Každý máme chvíle, kdy bychom to nejradši zabalili. Ty jsi přece inteligentní holka. Jen nemáš sílu sama na sebe. A to mívá taky každej aspoň párkrát za život. Odpočívej, Chloe. Jez vitamíny. Relaxuj. Dělej, co máš ráda. Třeba máš nevhodně vybranou školu..? Nebo bys mohla zkusit akupunkturu. A co nějaký léčitel? Znám jednoho. Obyčejný člověk. normální, věř mi. Kdybys mi poslala svůj mail, dám ti na něj kontakt. jen nevím, jak to máš ke mně daleko. Koukej, kolik je hodin. Ty si spíš a já Ti smolím vzkaz. Dobrou noc!

Není tady

#57 16. 12. 2006 4:40

Chloe16
♥♥-----

Ahoj,
Z těch lidí mám divný pocit tak, že se je bojím potkávat, bojím se  s němi mluvit.Ani nevím proč.Nemám ráda, když jdu, že se na mě někdo dívá a tak.
mashanka: vím, že bych měla něco dělat, o to horší je to, že si to uvědomuju,ale nejsem schopná udělat ani ty nejzákladnější věci.
Jsem druhá nejstarší.S tím spánkem to mám blbý.Žádný čaje nezabírají.K doktorce jsem přemýšlela, že bych šla, ale je to asi blbý.

Není tady

#58 16. 12. 2006 7:59

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Chloe, napíši Ti to tak: musíš si pomoci jen Ty sama!
Já jsem skončila bohužel (už s pouhýma 36kg) na psychiatrii-lůžkovém. Nemohla jsem si tenkrát pomoci, nemohla jsem své tělo vůbec ovládat, dělalo si se mnou co chtělo. Ale když jsem pak ležela v té nemocnici a viděla, co se tam děje, vůbec to prostředí, ty lidi (já vím, že za to nemohli)a tu léčbu u některých(elektrošoky), tak jsem podepsala revers a řekla si, že pomoci si musím já sama a že vážně stojí za to žít.
Bylo to dost těžké, tělo mi vůbec nechtělo přijímat jídlo-rohlík jsem po kouskách jedla celý den-nemohla jsem skoro chodit, spát, měla jsem bolesti kloubů, padaly mi vlasy....
Trvalo to ještě dlouho, co jsem byla schopná normálně fungovat. Dnes jsem šťastná, že žiju, mám děti.
Bude to trvat i Tobě déle, ale vyhledej doktora (psychiatra) a nech si jen předepsat nějaká lehčí antidepresiva-bez nich to asi nezvládneš a ani nemá cenu se trápit a prodlužovat to- a pak už záleží jen na Tvé vůli!

Není tady

#59 16. 12. 2006 8:58

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Je to fakt. Když si neumíš pomoct sama, podej ruku někomu, kdo se bude snažit Ti pomoct. Proč by to nemohl být lékař nebo dobrý léčitel. Nespavé noci znám, Chloe. po mizerné noci, tím spíše při celkově mizerném spaní, je i zdravý člověk absolutně nepoužitelný.
Chloe, víš, jak vidím tvou situaci? Jsi dole v jámě a nevíš, jak ven. Dolů ti visí pár lan, ale Ty nevíš, které je to správné. Bojíš se zachytit jednoho z nich, protože kdyby Ti nepomohlo, cítila by ses hůř. A tak jen stojíš a přešlapuješ a čas utíká. Čím déle v té jámě budeš, tím hůře se ti poleze nahoru. A tím delší dobu Ti bude trvat, než se zaběhneš do normálního života. Ten normální život myslím tak, že budeš dětat to, co my ostatní a s chutí. A nebudeš smutnit a živit v sobě to prázdno.
Chloe, byla jsem hrozně moc nemocná. Byla jsem na tom daleko hůř, než Ty. Kromě těch společných myšlenek jsem měla fyzickou a jasně diagnostikovanou nemoc. Nedalo se před ní nikam utéct. Měla jsem chuť to vzdát. Řekli mi, když to vzdáte psychicky, jste odepsaná i fyzicky. Chloe, neměla jsem sílu dojít nakoupit, najíst se, uklidit. koukala jsem na svět kolem sebe, jako by to tělo nebylo moje. Jakoby odjinud. Pak jsem si řekla - zkusím to. Vzdát se to dá vždycky. Dneska...žiju daleko intenzivněji, než dřív. Stíhám daleko víc, než dřív. Co dělám, mě baví. Když mě to nebavilo, našla jsem si něco podobného, ale podle svých představ. Vrátila jsem se i do práce. kdybys věděla, co to dalo práce...!
Chloe, jsi mladá a až na ty brouky v hlavě zdravá. Važ si života, Chloe. Nikdy nevíš, kdy budeš nucená vydolovat ze sebe tu nejposlednější sílu, abys přežila.
Ubezpečuji Tě, že jí má každý v sobě víc, než sám předpokládá. Máš ji i Ty. jenže o tom zatím nevíš. Chloe, my Tě držíme za jedno lano a společně Ti pomáháme. Táhneme, Chloe, ale Ty se držíš nějak mizerně. Musíš nám pomoct. Zkus zapojit trochu nohy, odstrkávej se! Kdyby ses chytila ještě jedoho lana, poleze se Ti líp. Nebo bych za tebou mohla do té jámy vlézt a strkat Tě ven. Jenže to bys mě tam musela pustit.

Není tady

#60 16. 12. 2006 9:49

Marek_
♥♥♥♥♥♥-

Chloe, neviem, či si už počula o regresnej terapii. Túto terapiu využívajú ľudia, ktorí nepoznajú príčinu svojich problémov a ani lekári im ju nedokážu nájsť. Naše problémy v aktuálnych životoch môžu, a väčšinou aj majú, korene v životoch minulých. Či už na minulé životy veríš alebo nie, nemala by si opomínať fakt, že táto metóda pomohla miliónom ľudí po celom svete pochopiť príčiny ich dovtedy neriešiteľných problémov a následne ich vyriešiť. Táto terapia nieje nič strašné, terapeut Ti len pomôže odblokovať spomienky na minulé životy a Ty sama nájdeš a pochopíš príčinu svojej terajšej situácie. Ja si myslím, že za pokus by to určite stálo a dokázalo by Ti to zmeniť život... v Čechách je určite plno ľudí, ktorý regresné terapie robia, ja Ti pošlem do pošty kontakt na dvoch, podľa ohlasov dosť dobrých. Ak sa pre túto možnosť rozhodneš, tak nás informuj... ja som dosť zvedavý... wink

Upravil(a) Marek_ (16. 12. 2006 9:56)

Moudrý jedná, aniž zasahuje a učí beze slov. Takto věci povstávají, uvedeny do pohybu a on se od nich neodvrací. Dává jim život, ale nepřivlastňuje si je. Koná, avšak nevytváří závislost. Završuje dílo, aniž si činí nárok na zásluhy.
Poněvadž na ničem neulpívá, nikdo mu nic nemůže vzít.

Není tady

#61 17. 12. 2006 10:09

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

Milá Chloe,
Mám dceru je jí 10 let. Měla jsem s ní velmi těžké těhotenství. Musela jsem velmi bojovat o to aby se narodila. Byla jsem dlouhé týdny na infuzích v nemocnici, celých devět měsíců jsem pořád zvracela, nemohla jsem se pořádně napít, vlivem hormonů jsem trpěla šílenými depresemi, v 6. měsíci jsem byla na operaci slepého střeva a o 14 dní později ještě na opravě, to že mi na utišení bolesti nedali žádné léky kvůli mimču ani nemusím říkat.
Pak se malá narodila a během chvíle mi splatila všechnu bolest. Jenom tím, že byla, jen tím, že žila.
Jako každá matka, budu šťastná, když se bude umět radovat z vůně jarní přírody a ze šumu stromů…
Nedovedu si představit kdyby si sama vzala život, to co jsem pro ni já tak těžce vybojovala. Minimálně očekávám, že se o svůj život popere. Začínat přece můžeš tisíckrát...
Dostala jsi dar a jako s darem s tím nakládej. Vždycky se dají složit zbraně, ale to dobrodružství života je v tom je čas od času vytáhnout a zkusit je. Všichni to děláme a všichni čas od času padáme na hubu. Ale to je na tom právě to super. Prostě jít do toho a pořád to zkoušet.

Ber to jako hru, Chloe, prostě dobrodružství, objevování, samá překvapení. Možností, jak se dívat na život a jak si jen tiše užívat a potutelně se usmívat, je hrozně moc, udělej si radost a vyzkoušej je…

V psychologické poradně jsem založila téma Co mi dělá radost o tom jak učím svou desetiletou dceru hledat si potěšení v životě, když tak se na to mrkni…
A napiš
hjarta

Není tady

#62 18. 12. 2006 9:02

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Milá Chloe,

zdravím tě a je moc prima, že jsi napsala. smile   Vzpomínám na tebe hjarta   a myslím si, že divný pocit z lidí a strach z nich má začátek v tom, že nemůžeš spát.  Moc bych ti přála, abys za doktorkou zašla a tahle potíž zmizela.  Víš, i na běžné povídání s lidmi (i na pouhé potkávání se s nimi) potřebujeme sílu, kterou obnovuje spánek -tak to je u lidí a všech jiných živých tvorů zařízené. A když ji nemáme, můžeme mít i pocit, že naši únavu každý vidí. Jsi statečná a milá holka, a pomůžeš i mně, když mi napíšeš, co ti doktorka předepsala. Držím ti palce. smilesmile

Upravil(a) Largo (18. 12. 2006 9:04)

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#63 20. 12. 2006 9:37

Psychaela
♥♥-----

Milá Chloe,
svým příspěvkem jsi vzbudila zájem a péči lidí i z jiných sekcí. Obrátili se na mne s prosbou, ať na Tvůj příspěvek také reaguji. Už jen tento fakt může pozměnit Tvé nazírání na ostatní a zmírnit Tebou zmiňovaný strach z lidí.
Komunikace s ostatními přes net Ti jde bravurně – může to být jeden ze způsobů, jak najít cestu ke komunikaci v běžném životě.
Četla jsem si jejich reakce a zahřálo mne u srdce, zřejmě stejně jako Tebe, že se Ti i „cizí“ lidé snaží pomoci. Například Ra Ti doporučuje zavolat na linku bezpečí. Také bych se k tomu připojila – můžeš tam zavolat kdykoliv, ať ve krizových chvílích (třeba když jen pláčeš...) nebo když budeš mít prostě chuť Sama na podobné lince pracuji, a proto vím, že se Ti budou věnovat s péčí a pochopením. Uvidíš, že kontakt po hlase je přece jen více osobnější než přes PC.

Psychoterapeutka Michaela

Není tady

#64 21. 12. 2006 14:27

mashanka
Zablokovaný

Chloe16 napsal(a):

Ahoj,
Z těch lidí mám divný pocit tak, že se je bojím potkávat, bojím se  s němi mluvit.Ani nevím proč.Nemám ráda, když jdu, že se na mě někdo dívá a tak.
mashanka: vím, že bych měla něco dělat, o to horší je to, že si to uvědomuju,ale nejsem schopná udělat ani ty nejzákladnější věci.
Jsem druhá nejstarší.S tím spánkem to mám blbý.Žádný čaje nezabírají.K doktorce jsem přemýšlela, že bych šla, ale je to asi blbý.

Tohle by ale mohl být jen nedostatek nějakých látek nebo hormonální nerovnováhy třeba - z toho můžeš být unavená, bez chuti do života, malátná...... nemusí v tom nic jiného být, jen biologický nedostatek něčeho - neměj se hned za cvoka, k cvokaři zatím nechoď a zajdi spíš k doktorce a nech si udělat vyšetření krve. Můžeš mít v sobě zánět, být chudokrevná, štítná žláza má taky na vitalitu vliv..... je 1000 možností a k tomu všemu dospíváš a to je člověk také unavenější

Nechci, aby to vypadalo, že jsem ta zlá, co Tě nelituje a nepřemlouvá k životu, ale já se vždycky snažím místo planých keců hledat příčinu a pomoci. To sice nemůžu (leda bych Tě k té doktorce dovedla za ruku, což není problém, kdybys chtěla), ale myslím, že mazání medu kolem pusy, jak jsi nepostradatelná pro lidi, kteří Tě vůbec neznají, Ti taky nepomůže. Musíš se prostě donutit a pomoci si ve finále sama, alespoň v první fázi tím, že zajdeš k té doktorce. Se zlomenou nohou bys tam přece šla, tak proč ne s tímhle

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#65 22. 12. 2006 13:12

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Chloe16 napsal(a):

S tím spánkem to mám blbý.Žádný čaje nezabírají.K doktorce jsem přemýšlela, že bych šla, ale je to asi blbý.

A proc je to blby????
Predstav si, ze by si tohle rekli vsichni lide, kteri maji zdravotni problem.
Uz si to predstavujes?
Takze vidis ty davy doktoru bez prace??
Vidis jak jsou zoufali a smutni?
Treba i tak smutni, ze pomysleji na sebevrazdu dumbom

Tak nemudruj, co je blby a co neni, nepredjimej, neres za druhe lidi, co si budou myslet a svihej k obvodakovi. A protoze bude mit nejspis plnou cekarnu, zastav se v knihkupectvi a kup si knihu "Čtyri dohody". Zabijes tak dve mouchy jednou ranou: nebudes se pri tom cekani nudit a jeste se neco velmi zajimaveho dozvis wink
Opatruj se.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#66 22. 12. 2006 21:05

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Milá Chloe, letošní Vánoce budu trávit úplně sama. Měla bych být nešťstná, ale nejsem. Obě děti ode mě dostanou dárečky, které si rozbalí doma se sými protějšky. Mají totiž obě v tomhle letos premiéru.  Pod stromeček jsem si vtipně nadělila, co se mi líbilo a co potřebuju a něco od těch dětí tam bude taky. Můj muž tráví  tenhle hezký čas se svou novou láskou a já mu to přeju. Pustím si pohádku, pustím si rádio, budu si číst... a ani mě nenapadne smutnit  nebo myslet na negativa života. Život je takovej, Chloe, jakej si ho uděláš. Záleží na Tobě. Chceš-li tu být a užít si to, nebo si to znepříjemnit natolik, že tady nebudeš chtít být. Vnímej atmosféru těchhle pěkných dní, Chloe. Ne každý má tu kliku, že je obklopený rodinou, která ho má ráda. Je plno lidí bez domova, bez blízkého človíčka. Pamatuj na to, Chloe, až si zase budeš říkat, že je život na houby. není. Za pár měsíců či let budeš zamilovaná a šťastná. Budeš ráda, že jsi to nevzdala. Hezké Vánoce, holka!styrka

Není tady

#67 22. 12. 2006 23:11

Chloe16
♥♥-----

Ahoj, tak tedy půjdu asi po Vánocích k té doktorce.Doufám, že na mě nebude hledět jak na blba, kterej jí kvůli takové blbosti otravuje.
Psychaela : s tou linkou bezpečí.Jednou jsem tam volala, ještě, že jsem se nedovolala, nevím ani co bych tam řekla, jak bych začala.Radši to už nebudu znovu zkoušet.Navíc bych to tam blokovala a třeba by se tam nedovolal někdo, kdo má opravdový problém.
Teďka o svátcích nebudu muset vstávat do školy, tak si snad i odpočinu.

Není tady

#68 23. 12. 2006 20:50

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kalupinka napsal(a):

Milá Chloe, letošní Vánoce budu trávit úplně sama. Měla bych být nešťstná, ale nejsem.

Kalupinko, jsi bezva baba pussa a ja si jsem jista, ze ty dlouho sama nezustanes...uz ted nejsi sama. Kazdy mame sveho Andela, jen o tom nekteri nevedi.... Preji ti krasne Vanoce hjarta

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#69 23. 12. 2006 20:52

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Milá Chloe, doufám, že sis přečetla všechny příspěvky a podle toho se zachováš.
Přeji ti hodně štěstí.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#70 24. 12. 2006 9:18

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Chloe: přeji Ti krásné Vánoce, spoustu pohody, zdraví a bezva kluka, pro kterého ,,budeš chtít dýchat."

Není tady

#71 24. 12. 2006 11:04

Chloe16
♥♥-----

Děkuji.Taky všem přeji krásné Vánoce.

Není tady

#72 24. 12. 2006 11:51

majkafa
Host

Chloe přeji ti krásné Vánoce.

#73 25. 12. 2006 20:22

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

Jsem moc ráda Chloe, že zkusíš zajít k tomu lékaři. To je opravdu dobrý krok.
Doufám taky že si za ty svátky trochu odpočineš... Všechno bude dobré. Mysli na sebe a své zdraví.
papa

Není tady

#74 3. 1. 2007 18:22

Hebe
♥------

Chloe16 napsal(a):

Jsou myšlenky na sebevraždu ve věku kolem 16 let normální?A co když ten člověk už přesně ví,kdy se zabije,to je taky normální?Jaký je váš názor

Hele většina lidí i já co na to myslí, to stejnak neudělá.

Není tady

#75 3. 1. 2007 21:05

Ra
♥♥♥♥♥--

Ahoj Hebe,
nevím, co se Ti právě honí hlavou...

Naopak je pravda, že 60 procent lidí, kteří takto oznamují svůj úmysl, také nějaký sebeohrožující čin provedou.

Jsi dobrá, že jsi tyhle myšlenky zvládla a překonala! Co Ti pomáhá?

Drž se!

Chloe také bojuje! Věřím tomu tummenupp

hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí