Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#501 1. 7. 2007 13:35

Chloe16
♥♥-----

Re: Myšlenky na sebevraždu

Ahoj,
tak štěňátka zatím nejsou a v nejbližší době ani být nemůžou.Nejdřív na podzim.Jinak já se mám skvěle.Není škola a prázdniny před sebou.Sice vůbec nemám naplánovaný, co budu dělat, ale to je tak vždycky.Akorát příští týden jedu na chatu.Ale i s ostatními sourozenci, takže si možná přibalím špunty do uší :-D .Pak bych chtěla jet s kámoškou do Prahy, no a snažila jsem se najít nějakou brigádu,takže pokud to vyjde, tak v srpnu budu na brigádě.Možná ještě třeba někam pojedu.Uvidím co bude.
Ra: jo ten film je dobrej.Já už jsem ho kdysi viděla  a líbil se mi.Včera jsem ale viděla asi jen půlku, pak jsem usnula.

Není tady

#502 2. 7. 2007 16:03

majkafa
Host

Chloe, moc ráda tě čtu a ještě raději jsem, že se máš skvěle. Mám tě ráda, chloe. smile

#503 3. 7. 2007 11:05

Ra
♥♥♥♥♥--

tummenupp
jakou jsi sehnala brigádu?
Já jednou byla na brigádě na hvězdárně, na archeologických vykopávkách a jako průvodce na zámku. Prima zážitky a ještě k tomu pár peněz.
Co čeká tebe, přežiješ-li ten týden na chatě s těma špuntama v uších? va

Není tady

#504 28. 2. 2009 10:57

Ackulik
♥♥-----

Prosím poraďte mi, kamarádka Evča někdy říká, že se zabije, a že nikomu nebude chybět. Já jí na to řeknu že bude chybět rodině a mně, ona uzná jen, že bude chybět mně, ale nikomu jinému. Nebo říká, že jí nikdy žádný kluk nebude chtít, to jí taky vyvracím (mimochodem je hezká). Vždycky se jí snažim nějak rozumně přesvědčit, ale někdy mi už docházejí nápady jak. Proto bych potřebovala poradit jak jí mám přesvědčit že má cenu žít?

Ten, kdo řekl, že se štěstí nedá koupit, zapomněl na štěňata. smile

Není tady

#505 14. 3. 2009 16:02

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191

dej mi na ni kontakt já už to s ní nějak zvládnu big_smile pomohli sme tu chloe, pomůžeme i tvé kamarádce wink hlavně se nesmíž sžívat s ní když si o tom vykládáte, musíš se snažit jakoby nevnímat její náladu a chovat se jako by se o tom nebavila, pochopitelně né zas tak aby to vypadalo, že tě to netankuje... musíš to udělat v takové míře aby jí to předávalo ten tvůj optimismus, dál.. pokud je pěkná a začne ti vykládat že  nikomu nebude chybět jí řekni: co blázníš, vždyť si kočka, musíš sbalit nějakého chlapa a ukázat mu zač sou toho ženské loket, někam ju vytáhni, pojď s projít, hele na toho kluka myslím že se mu líbíš, mrkni na něj podívej on se na tebe usmál... skus si s ním promluvit....
   potom třeba: ty jo až to řekneš mamce ta bude čučet. její odpověď: mamce je to jedno sad, ty: neblázni.. to jí musíš říct.. nebo jí to půjdu říct s tebou.. prostě ju někam vytáhni.. musíš ji pozitivně nabíjet, hlavně ji nesmíš otevřeně litovat.. něco jako :ty chudinko to je strašné...a co já si bez tebe počnu atd...., jí to sice dělá dobře ale spíš jí to ještě zhoršuje touhu a sebelítost...., ukaž jí pořádně co je to žít, bavit se, kalit blbnout, užívat si s klukama na kalbách atd... aby zase měla chuť žít wink a je toho víc co by se dalo napsat....v první řadě musíš pochopit a zamysle se nad tím, jak lidský mozek funguje, jaké podněty na něj jak působí, chce to nad tím přemýšlet, si její kamarádka....měla by si teda vědět co ji rozveselí atd... musíš přijít na o jak ji vytáhnout z depky.. ať chodí víc ven, baví se, komunikuje s odinou, to všechno můžou být počátky depresí aniž by to na sobě pociťovala.....je toho moc jak jí pomoct, ale to by sme tu byly do zítřka kdybych měl vychrlit všechno co mám v hlavě

Není tady

#506 14. 3. 2009 20:04

majkafa
Host

Jugulator, mám z tebe pocit, že tobě bych na ni nedala kontakt, ani kdyby už stála na střeše. sad

#507 14. 3. 2009 20:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lol
ale za to si chlapec věří big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#508 14. 3. 2009 20:14

majkafa
Host

hlavně věta - pomohli jsme tu chloe -  mě dost dostala. Je vidět, že nemá moc tušení, jak to bylo s chloe. Psala a  telefonovala jsem s ní celkem dost.
Přečetla jsem si jeho příspěvky, na jeho věk dost pubertální chování.

#509 14. 3. 2009 20:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

na jaký jeho věk, já mu tipovala těch náct va

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#510 14. 3. 2009 23:05

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

hlavně věta - pomohli jsme tu chloe -  mě dost dostala. Je vidět, že nemá moc tušení, jak to bylo s chloe. Psala a  telefonovala jsem s ní celkem dost.
Přečetla jsem si jeho příspěvky, na jeho věk dost pubertální chování.

hmm tak to bych chtěl vědět konkrétně jaké příspěvky byly ode mně pro chloe pubertální, jako nic proti ale to si asi jediná, které to tak připadá, pač sem do toho aktivně zapojoval u chloe po celou dobu co měla ty problémy a dokud se z toho nedostala tak sem si tu diskuzi hlídal.... pár lidí pochopilo o co mi u chloe šlo a dokonc mi psali i sz a děkovali že jí pomáhám, ale tak ono asi záleží na tom jak kdo má dlouhé vedení...wink a popravdě mě to doela nasralo to co si mi tu teď napsala, ty si myslíš, že si nějaká lepší nebo co ?? lol ty sis s ní telefonovala, takže všichni ostatní sme vlastnědebilové.. jenom ty víš, jak se cítila a my ostatní sme ji vlastně jenom ubližovaly.. ježiši vzpamatuj se a lišti si.... já sem si zas chloe kontroloval i na netu, pač se mi podařilo najít její profil na lidech... nejsi jediná kdo se jí snažil pomoct..., a jak říkám, pár lidí pochopilo můj záměr ale jak to tak sleduju ty si to nebyla....
a v podstatě máte s ppavlou pravdu.. sem ještě v pubertě a užívám si kravin a chlastání atd.. ale to neznamená, že sem nezodpovědný floutek...wink

Není tady

#511 14. 3. 2009 23:11

majkafa
Host

nepíšu o příspěvcích pro chloe ale o tom tvém posledním na tomto vlákně a pak tak celkově na různých vláknech, jak píšeš. smile

Konkrétně tato tvá věta: dej mi na ni kontakt já už to s ní nějak zvládnu mě velmi nemile překvapila. Ta nesvědčí o "profesionálním" přístupu. Možná to ale měla být legrace, ale v téhle situaci ji vnímám jako nevhodnou.

Upravil(a) majkafa (14. 3. 2009 23:14)

#512 14. 3. 2009 23:12

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

náct mi není, je mi něco málo po cet přesněji 22. června mi bude 23, jo a pokud to bude možné, tak mi držte v pondělí palce, pač i já takový zlý puberťák můžu mít zdravotní problémy, ale beru život s lehkostí.. wink jdu na operaci se zádama, alenenrvuju se , pač strachem člověk nic nezíská a pesimismem taky ne, prostě to nějak dopadne, bu´d natáhnu brka a nebo se po operaci probudím a řeknu si: dneska byl fakt dobrej den rock víte holky, nebodámy, jak chcete, já sem optimista a člověka který chc spáchat sebevraždu bych se snažil tím optimismem nakazit, to znamená vytáhnout homezilidi a ty ostatní věci které sem psal, vůbec netuším, co je chybného na tom co sem napsal, klidně si seženu psychologa a napíšu mu a´T ZKONTROLUJE, ZDA JE NA tom něco špatně, tak ádié a nepruď majkafo, tď si uvědomuju, že ty sama si mi možná psala že je fajn že jí pomáhámbig_smile víš jenže já sem si tu jednou měnil nick takže dřív sem tu psal pod jiným wink

Není tady

#513 14. 3. 2009 23:13

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

vytáčí mně když někdo píše sem místo jsem, sme místo jsme .. ani nevím proč

Není tady

#514 14. 3. 2009 23:14

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

nepíšu o příspěvcích pro chloe ale o tom tvém posledním na tomto vlákně a pak tak celkově na různých vláknech, jak píšeš. smile

njn sem veselý a v podstatě bezstarostný ale vím kdy je potřeba být zodpovědný, a věř, že bych z toho u holku dostal wink

Není tady

#515 14. 3. 2009 23:15

majkafa
Host

Jugulator napsal(a):

njn sem veselý a v podstatě bezstarostný ale vím kdy je potřeba být zodpovědný, a věř, že bych z toho u holku dostal wink

Sebevědomí ti skutečně nechybí. Jen si nejsem jista, že je tady na místě tento druh sebevědomí.

#516 14. 3. 2009 23:15

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

vytáčí mně když někdo píše sem místo jsem, sme místo jsme .. ani nevím proč

opsjn... se to pořád nemůžu odnaučit, jak pišu v rychlosti tak to na 90 procent přehodím.. popravdě mě to taky štve ale pořád se to nemůžu odnaučit...sad

Není tady

#517 14. 3. 2009 23:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Jugulator napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

náct mi není, je mi něco málo po cet přesněji 22. června mi bude 23, jo a pokud to bude možné, tak mi držte v pondělí palce, pač i já takový zlý puberťák můžu mít zdravotní problémy, ale beru život s lehkostí.. wink jdu na operaci se zádama, alenenrvuju se , pač strachem člověk nic nezíská a pesimismem taky ne, prostě to nějak dopadne, bu´d natáhnu brka a nebo se po operaci probudím a řeknu si: dneska byl fakt dobrej den rock víte holky, nebodámy, jak chcete, já sem optimista a člověka který chc spáchat sebevraždu bych se snažil tím optimismem nakazit, to znamená vytáhnout homezilidi a ty ostatní věci které sem psal, vůbec netuším, co je chybného na tom co sem napsal, klidně si seženu psychologa a napíšu mu a´T ZKONTROLUJE, ZDA JE NA tom něco špatně, tak ádié a nepruď majkafo, tď si uvědomuju, že ty sama si mi možná psala že je fajn že jí pomáhámbig_smile víš jenže já sem si tu jednou měnil nick takže dřív sem tu psal pod jiným wink

jenže já si myslím, že pokud někdo přemýšlí o sebevraždě, opravdu, tak vytáhnout mezi lidi a snažit se ho nakazit optimismem je sice fajn, ale nezabere to ... jen můj názor
že jsi zlý, jsi napsal ty, nepodsouvej prosím tě nikomu co neřekl wink
problémy máme všichni, někdo zdravotní, někdo jiné, možná tě to překvapí, ale tak to prostě je wink
jinak držím palec, ať všechno dopadne dobře ty optimisto smile

Není tady

#518 14. 3. 2009 23:19

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

jj já vim že je to asi přehnané ale většinou sem dostal z deprese každého kdo v ní byl i v reálném životě... nevím proč ale s lidima to prostě umím.... u jako malý když sme s klukama něco provedli sem toho dospělého uměl tak zpracovat, že místo toho aby vynadal nám vynadaklsvým děckám které sme prudili.. ale tak to mi bylo tak 10 teď už takvé sviňárny nedělám, za chyby se omlouvám, sedět nesmím, tak ležím při psaní na břeše v posteli tak občas klepnu bokem...

Není tady

#519 14. 3. 2009 23:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Jugulator napsal(a):

majkafa napsal(a):

vážně ? neber zo jako rejpání, ale myslím, že tohle není sranda a ty nejsi psycholog ...

Není tady

#520 14. 3. 2009 23:22

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

ppala tomi povídej :d neboj to já vím že každý má své problémy, ale jde právě o to umět na tom člověku zapracovat...tobě se zdá že to nepomůže.. ale musíš tahat za určité nitky.. tak aniž by si toho člověka nutila či přemlouvala prostě aniž by si to uvědoml..  ale to se fakt těžko vysvětluje, myslím si, že to chce mít pro to cit, umět vycítit kam prostě šáhnout, každýmáme nadání na něco jiného... a já mám prostě nadání na tohle...

Není tady

#521 14. 3. 2009 23:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jenže on je rozdíl mezi obyčejnou depkou, která čas od času přepadne každýho a mezi tím, zcela vážně pomýšlet na sebevraždu ...

Není tady

#522 14. 3. 2009 23:26

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Konkrétně tato tvá věta: dej mi na ni kontakt já už to s ní nějak zvládnu mě velmi nemile překvapila. Ta nesvědčí o "profesionálním" přístupu. Možná to ale měla být legrace, ale v téhle situaci ji vnímám jako nevhodnou.

popravdě řečeno bych si na ni klidně třeba icq vzal a klidně bych si s ní vykládal, a postupně by sem se pokosil k ní dostat blíž .. do toho co ji trápí atd... nemůžu si pomoct, ale když se prostě o někom dovím že je v takové depresi, tak mám prostě nutkání mu z toho pomoct, i kdybych ho třeba neznal....

Není tady

#523 14. 3. 2009 23:29

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

njnale když je ta depka velká a ten dotyčný si připadne na světě nepotřebný(teď nemyslím konkrétně sebevraždu), jako že bude mít ze života nic a umčře sám atd, tak to je docela kušt vytáhnout ho z toho za jeden den

Není tady

#524 14. 3. 2009 23:35

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

majkafa: už víckrát když sem se díval na babinetu mě trklo jak se chloe asi daří ale nenapadlo mě, že není máš kontakt, tak bych se na ni chtěl zeptat jak se jí teď daří...

Není tady

#525 14. 3. 2009 23:35

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

nezlob se, ale tahle debata nemá smysl ... určo jsi hodnej, fajn, ale v tomhle mimo, sorry ...
s tím sebevědomím měla Majka pravdu ..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí