29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jj držíme palci ty nástroje sou fakt zajímavé, s těma tvojema zálibama , máš docela pestrý život jak to tak vidím :)to bych ti mohl aji pomalu závidět, já tolik aktivit nemám..... a kdyby si náhodou měla při léčení dlouhou chvíly, tak ti posílám pusu
Není tady
Ra: No dobrý horory jsou například Hlas smrti nebo Nezvratný osud.Nemám ráda taková ty vyvražďovačky, kdy parta lidí jede někam na výlet, pokazí se jim auto, jdou kam nemají a nakonec je začne nějakej šílenec vraždit.Prostě nic na způsob Texaský masakr motorovou pilou atd.
Saw je taky docela blbost.Ale Kruh byl docela fajn.Nebo třeba Hráči se smrtí.To jsem viděla už dávno, ale to bylo dobrý.Prostě nemusí tam být krev.Jenže brácha shání snad jen samý krváky , a pak se diví, když u toho usínám.
Není tady
Já nepokládám Hráče se smrtí za horor, ale za hluboce psychologický film. Velmi mě to zasáhlo.
ahojky Chloe,
tak tomu rozumím, nemusí tam být krev (já neusínám , zvedá se mi žaludek a tak vypínám), ale asi miluješ to hrozný napětí k prasknutí
, že by adrenalin?
Není tady
Ahoj Chloe ,
jak Ti dopadly písemky... Jsi spokojená? Co se ve škole děje ? A nemáš nějakou školní historku? A s těmi horory by bylo možná dobré být opatrnější ...mají vrstvy, do kterých když nahlédneš nepřipravená, rozhodí tě na dlouho. Jestli to ale bereš jen jako pohádku, u které se "krásně bojíš", a ne sama, tak myslím pohoda....
Upravil(a) Largo (26. 4. 2007 8:22)
Není tady
Ahojky,
tak písemky jsem nějak napsala.Ne na jedničky, ale aspoň že ne na pětky:D .Ještě mě čeká spustu testů,ale hlavně že mám už nějaký známky.Jako volitelnej předmět jsem si vybrala biologii.Nevím proč, nevím k čemu mi to bude.Ještě to můžu do konce příštího týdne změnit.Zdá se mi to jako nejnormálnější předmět a i podle toho, co tam budeme probírat, bych to možná mohla zvládnout.
Na horory se dívám právě proto, že se u nich člověk hezky bojí.Ještě jsou dobrý nějaký thrillery.U nich se bojím asi i víc, protože tam nejsou žádný vymyšlený bytosti, a tak se to může i stát.První horor, co jsem viděla, byl nějaký díl Noční můry v Elm Street.To jsem se tenkrát hodně bála.A všude jsem viděla Freddyho.To je už ale hodně dávno.
majkafa :ale je to dobrej film
Není tady
Áááááhoj Chloe ,
vidíš, tvůj výběr volitelného předmětu mi přijde skoro logický... máš ráda zvířata (Jessi například ), jako malá jsi chtěla být zahradnicí
, takže máš ráda všechno, co žije. Paráda. Jasně že to zvládneš, máš v sobě to nejpodstatnější, co k tomu potřebuješ.
P.S. A co štěňata? Budou?
Není tady
Ra napsal(a):
Ahoj Hebe,
nevím, co se Ti právě honí hlavou...
Naopak je pravda, že 60 procent lidí, kteří takto oznamují svůj úmysl, také nějaký sebeohrožující čin provedou.
Jsi dobrá, že jsi tyhle myšlenky zvládla a překonala! Co Ti pomáhá?
Drž se!
Chloe také bojuje! Věřím tomu :supr:
:hjarta:
60% ľudí... JPP ! odkial máš taký blud ? Ja som počula od odborníka, že človek, ktorý to nahlas vysloví, volá o pomoc a podporu, lebo to naozaj skoncovať nechce. Ten, ktorý chce, nevraví ale koná. :jojo:
Není tady
Mafia napsal(a):
Ra napsal(a):
Ahoj Hebe,
Naopak je pravda, že 60 procent lidí, kteří takto oznamují svůj úmysl, také nějaký sebeohrožující čin provedou.
Drž se!
Chloe také bojuje! Věřím tomu60% ľudí... JPP ! odkial máš taký blud ? Ja som počula od odborníka, že človek, ktorý to nahlas vysloví, volá o pomoc a podporu, lebo to naozaj skoncovať nechce. Ten, ktorý chce, nevraví ale koná.
Mafia, mýliš sa. A nepočula som to len od odborníka. Vlastné skúsenosti. Ano, volá o podporu, ale keď sa mu podpory nedostane, tak ...
Largo : tak třeba ta biologie není zas tak špatná volba.Uvidím příští školní rok
Štěňata budou.Chtěla bych,aby byli letos.Teďka hodně potkávám štěňátka retrívrů.To jsou tak roztomilá stvoření.Když ale byla malá,tak jsem se těšila až vyroste a bude konečně poslouchat.Teď bych z ní chtěla zas to štěňátko
Pokud někdo sledujete hokej,tak našim dneska držte pěsti.
Není tady
Ahoj, chloe. Jsem ráda, že píšeš. Podle psaní se cítíš dobře, plno věcí tě zajímá, super. Taky koukám na hokej, včera to bylo o fous, ale postoupili jsme. Jupí.
Když budu odteď koukat na hokej, vzpomenu si na tebe, že koukáme spolu.
Mortuus, jak je? Ozvi se, prosím.Mám o tebe starost.
čáágo Chloe,
tak to bude sladký nadělení - několikanásobný!!!!
Máte dnes školu anebo vlno zítra zase
Není tady
ahoj Mafia,
tak ten blud je pouhá statistika , odborník-neodborník. Jak už ti psala Majkafa ano, volá o podporu, ale každý jsme originál a proto se každý chováme jinak. Někdo se zabije aniž by komukoli cokoli řekl a někdo o tom přemýšlí, mluví a pak se sám rozhodne tak anebo tak. Je to mýtus, že člověk, který to nahlas vysloví, volá o pomoc a podporu, protože se opravdu zabít nechce. Nevím, jestli si četla tenhle příběh...
Není tady
Mafia, roky som volala o pomoc, nahlas. Nedokázal mi pomocť nikdo, ani ja sama. Ešte pol hodinu, než som to urobila, som chodila po dome s liekmi nasypanými v dlani a v duchu prosila, nech zazvoní telefon, nech niekdo príde, nech sa niečo stane, nech ma niekdo zachráni. Nič sa nestalo. Tak som to urobila.
V nemocnici nás bolo veľa takých, ktorí sme o tom hovorili nahlas a potom sme sa pokúsili to urobiť.
Upravil(a) majkafa (7. 5. 2007 13:28)
Ahoj Chloe ,
štěňata retrívrů, to je skvost - minulý týden jsem taky jedno potkala, velký tlapky, tělíčko ještě drobné a nevědělo, co si stím nadělením počít.... každá tlapka ho nějak táhla jinam, šlapala jedna po druhé, nakonec se z toho všeho zatočilo do kolečka a počůralo paničce botu. Ovšem panička byla taky skvost - nerozčilovala se, otřela boty, štěně strčila do pelíšku na kolečkách, takže mu z něj spokojeně koukala jenom hlava..... jenže za chvilku zase vylezlo ven na další lekci chůze.... Vydržela bych se dívat hodiny. Užívej "jaraléta" a napiš, jak je ve škole, co Jessi, kam zajdeš za zábavou, co se ti líbí ke čtení...
Není tady
Ahojky Largo,
ve škole dobrý.teďka jak byli ty svátky, tak jsme měli vždycky volno i v pondělí.To bylo aspoň dobrý.Odpadli nám ty nejhorší hodiny.Protože pondělky a úterky přímo nesnáším.V ty dny máme hodně hodin a v úterý ještě k tomu nultou.Ale jinak dobrý.Zítra už je středa.V tyto dny čtu tak maximálně učebnice .Pokud se teda vůbec učím.Ale možná si nějakou knížku vypůjčím.
Není tady
Ahojky Chloe,
jakpak se daří?
Vím, že máš ráda ty horory, jeden strašidelný příběh bych pro tebe měla:
Stopuje chlápek o půlnoci na krajnici.
Je bouřka, déšť, takže auta nejezdí ...
Najednou vidí v dálce světla auta, jak se blíží k němu - strašidelně, pomaloučku.
Je mu to divný, ale přece jen, auto je auto, takže když u něj
zastaví, tak si naskočí ... Chce řidiči poděkovat, ale najednou vidí, že za volantem nikdo nesedi!
Strašně se vyděsí, ale než stačí nějak zareagovat, auto se dá zase
pomaloučku do pohybu ... Chlápek sedí jak zařezanej, vyděšenej
k smrti a nemůže se strachy pohnout.
Pak se vzpamatuje, otevře dveře, vyskočí a zdrhá pryč. Pořád
se ohlíží, bojí se, že auto zrychlí a přejede ho, takže se
zastaví až v nejbližší vesnici.
Tam najde hospodu (kupodivu ještě otevřenou), zapadne dovnitř, objedná si dvojitou tequilu a všem tu historku vypráví. Všichni jsou z toho odvařený a litujou ho a obdivujou ...
Asi za půl hodiny se otevřou dveře, vejdou dva zmoklí chlapi, poručej si grog a rozhlížej se kolem.
A v tom jeden z nich povídá druhýmu: "Vole, hele, že je to ten kretén, co si naskočil, když jsme tlačili auto?!"
dobrý? anebo blbý?
měj se prímově
Není tady
majkafa napsal(a):
Mafia napsal(a):
Ra napsal(a):
Ahoj Hebe,
Drž se!
Chloe také bojuje! Věřím tomu60% ľudí... JPP ! odkial máš taký blud ? Ja som počula od odborníka, že človek, ktorý to nahlas vysloví, volá o pomoc a podporu, lebo to naozaj skoncovať nechce. Ten, ktorý chce, nevraví ale koná.
Mafia, mýliš sa. A nepočula som to len od odborníka. Vlastné skúsenosti. Ano, volá o podporu, ale keď sa mu podpory nedostane, tak ...
No veď ja sa nehádam, to čo píšeš ty je už dôsledok toho, že sa pomoci nedostalo. Tak budem kričať viac ! A ak to prežijem, konečne pomoc príde. Je to smutné, že to musí niekedy zájsť až tak ďaleko, lebo okolie je slepé a hluché.
Není tady
majkafa napsal(a):
Mafia, roky som volala o pomoc, nahlas. Nedokázal mi pomocť nikdo, ani ja sama. Ešte pol hodinu, než som to urobila, som chodila po dome s liekmi nasypanými v dlani a v duchu prosila, nech zazvoní telefon, nech niekdo príde, nech sa niečo stane, nech ma niekdo zachráni. Nič sa nestalo. Tak som to urobila.
V nemocnici nás bolo veľa takých, ktorí sme o tom hovorili nahlas a potom sme sa pokúsili to urobiť.
To som rada, že si stále tu a oveľa silnejšia.
Není tady
Mafia napsal(a):
To som rada, že si stále tu a oveľa silnejšia.
Aj ja som rada, že som stále tu. O aké krásne chvíle by som prišla. Už viem, že tam možem ísť, až keď príde moj čas, inak ma zase "kopnú do zadku" a pošlú naspať.
nazdar děvčata musim se vám omluvit že sem tu dlouho nebyl, mám teď takovou malou starost do které sem zamilovaný a nemyslím na nikoho jiného než na ni, takže všechny co mě znají zdravim , užijte si léto pač nevim kdy se sem zase dostanu, čágobelo šílenci
Není tady
to je úúžasnáá ZPRÁVA!!!
Užij si to!!
Krásné léto Celtiku Tobě, Tvé slečně a všem co mají i nemají bolavá
Není tady
děkuju
Není tady
Ahoj Chloe ,
už jsem tě tu dlouho nezahlédla .... jak se cítíš a jak žiješ? Co budeš dělat o prázdninách, co Jessi - budou štěňátka? Dej o sobě brzy vědět.
Není tady
ahojky Chloe a ostatní přátelé,
ráda bych doporučila snad i pro vás úžasný dnešní film na ČT1 ve 22.15 Ti druzí, o tom jaké to může být na druhé straně našeho bytí...řekla bych názorný, výukový film...
někdo jej může označit lehce hororovým, ale není to horor, je to realita každého z nás, jsou to naše myšlenky, naše úzkosti, naše představy...
hezký večer
Není tady