6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím o radu a název léků na spaní. Mám problémy večer usnout pořád se mi honí něco v hlavě, chtěla bych poradit nějaké volně dostupné léky, které by mi pomohli usnout.
Není tady
PIPI, NEJLEPÍ BUDE ZKUSIT NĚJAÝ UKLIDŇUJÍCÍ ČAJÍČEK PŘED SPANÍM...TŘEBA POMŮE.
TAKY MÁM DOBROU ZKUENOST S HOMEOPATIKY NA UKLIDNĚNÍ SÉDATIF PC .
Není tady
Dobrý je čaj z Meduňky a mě uspává i Rooibos(měl by povzbuzovat).
Není tady
Léky na spaní jsou jen na lékařský předpis. Je lepí si před spaním přečíst něco pozitivního a nedávat tak nepříjemným mylenkám anci.
Není tady
Isidia napsal(a):
Léky na spaní jsou jen na lékařský předpis. Je lepí si před spaním přečíst něco pozitivního a nedávat tak nepříjemným mylenkám anci.
Čtu a to docela pravidelně před spaním, ale to mě bohuel nepomáhá mám moc starostí a ty se z hlavy vypustit jen tak nedají.
Není tady
Holky dneska jsem od 3:15 čuměla do stropu, u nevím, co s tím dělat... Vzbudí mně sebemení ustnutí a pak u neusnu...
Není tady
Zkus čaj od Teekane Spánek a nervy. Smrdí straně, ale asi pomádá. Přítel má taky pořád nějaké problémy se spaním a nemůe si ho vynachválit. Vdycky před spaním si ho udělá a pak prý spí jak nemluvně
Anebo zkus jen nakombinovat bylinky - určitě MEDUŇKU, myslím, e v tom čaji je i levandule ale tím si jistá nejsem, pije se to vůbec? A taky třezalku, ale na tu pozor, jestli bere HA, protoe sniuje její účinek.
Není tady
Dřív jsem při nespavosti pila meduňku a krásně jsem po ní usínala,ale teď u na mě nějak neúčinkuje..a zrovna včera jsem poprvé zkusila čaj z mateřídouky a usnula jsem do hodiny jak nemluvně a ráno jsem probudila fakt odpočatá
Není tady
Pipi, ono je to neusínání spí v psychice. Take je třeba opravdu myslet na pozitivní věci, nebo si poutět hudbu. Ono na kadého platí opravdu něco jiného.
Není tady
Cajicek je fajn, ale dobre reference ma i Hypnox ... nasla jsem to hlasovani na www.doktor-zdravi.cz
Není tady
jo a promin... neni to lek, ale osahuje bylinky, dostat asi v lekarni
Není tady
pipi: plně doporučuju Stilnox (taky ovem na předpis), co se Hypnogenu týče, je to generikum. Mno, nevím, můj táta usne po půlce a já jsem ho jednou měla celý a ani jsem nezabrala, kdeto po čtvrtičce Stilnoxu jsem usla jak nemluvně, i kdy jsem měla plnou hlavu nervů...
Co se bylinek týče, jsem plně pro ně, ale s meduňkou i jinými ,,zaručenými uklidňováky" jsem neusla. Byla jsem unavená, ale spánek se po nich nedostavil...
Asi to taky máme kadý jinak
Není tady
ahoj praky na spaní neurol,co se mue stat kdy jich člověk sní více? ale doopravdy hoodně,třeba 20 děkuji za odpověd
Není tady
Barmy napsal(a):
ahoj praky na spaní neurol,co se mue stat kdy jich člověk sní více? ale doopravdy hoodně,třeba 20 děkuji za odpověd
proč to chce vědět?
Není tady
Já jsem vyzkouela i meduňkový čaj, i vinko, i kozlíkové kapky... nakonec mi zabírá jen benosen, co jetě není tak strané, vzhledem k jeho přírodnímu sloení (kozlík, chmel...)
Není tady