6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dneska jsem si chtěla koupit boty. Třeba u Bai stačila jen otázka na vel. 42 a prodavačka na mě koukala jak z jara. neměli ani jedny
Je opravdu takový problém koupit v Praze boty v téhle velikosti? Měla jsem představu o koené kozníčkové na vyím podpatku, ale asi budu muset zůstat u kecek nebo v pánském.. a pak se mi manel diví e se neoblékám jako dáma
Nevíte někdo kde sehnat?
Není tady
Tmavovolásko, já mám opačný problém, mám velikost 35. a boty se mi schání stejně těko jako Tobě. Zkus si zadat do vyhledávače výraz "nadměrná obuv". Já toti hledala podměrnou obuv a tak se mi zároveň objevil i opak. Já si včera objednala lodičky, jsou děsně drahý za 1700 Kč - ale u fakt nemám v čem chodit a zvlá lodičky jsme nesehnala snad u 10 let, v podstatě taky nemůu nosit sukně, jen dětský trakory. Taky nejsem za dámu....
Není tady
Díky. u jsem něco pohledala, ale je to tam spí děs běs, spí jak pro důchodky. Já bych něco mrncovního, no budu muset hledat.. nebo si uřeu nohy
Není tady
Tmavovlásko - zkus se podívat na www.obuvrejnok.cz - je tam nadměrná dám. i pán. obuv. Třeba se Ti něco zalíbí.
Mj. já mám velikost 41/42 - jak které boty a je fakt problém sehnat něco nositelného. Větinou ty boty v této velikosti vypadají jak pro důchodkyni...
Není tady
Tmavovlásko zkus to v Leisru jestli jsi z Prahy ulice na Příkopě a nebo u Prané bráný kdy dotanou zboí tak maj 4 regály a dá se vybrat.Pravda sice jsou teda o kapánek drí,ale ted maj do vánoc 20 procent slevu na ve.Zkus to třeba vybere.
Není tady
Tak tohle znám velice důvěrně.Dcera má velikost 42 od 11 let! ílené.Nevím jestli ti to pomůe protoe ona má jasně noku uzounkou.Dnes je samozřejmě starí a tak občas seene boty v Renu.U Italských výrobců se občas objeví větí čísla - ikdy jsou číslovaná jako nae 40 dcera je obuje.Ale pokud nemá noku uzounkou jak lesní víla,nenajde asi ani tam.Jinak nejvíce jezdí kupovat boty do Německa,tam bývá velice úspěná
Není tady
tmavovláska: zkus deichmana, já vdycky měla boty od Bati 41, letos tam ovem mají mizerný výběr "nositelných" bot. Nedávno jsem si koupila černé koené kotníčkové na středním irokém podpatku u deichmana a viděla jsem je tam i v 42, za 1199. Je nás celkem dost s velikou nohou, pěkné boty jsou hned v 41 vykoupené a 42 mají jen v málo obchodech, to je moje zkuenost. Snad mi vydrí alespoň jednu sezónu, nemám zkuenost s kvalitou, ale vypadají dobře.
Není tady
mám taky opačný problém a stejný jako Iveta, mám vel.35, někdy to v zoufalství řeím vlokou do boty 36. a můj přítel má nohu vel.13, take běné obuvi nejsou pro nás větinou vybavené
Není tady
Nakupuji boty v Obuvi Svedrup, mají nadměrné i podměrné boty dámské i pánské. Super prodavačky, ochotné. Nakoupit jde i přes net nepovolená reklama. Doporučuji
Upravil(a) AndreaP. (18. 2. 2013 22:42)
Není tady