Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 3. 12. 2006 21:26

tmavovlaska
♥♥♥♥---

Boty vel. 42 - problém?

Dneska jsem si chtěla koupit boty. Třeba u Bai stačila jen otázka na vel. 42 a prodavačka na mě koukala jak z jara.grater neměli ani jedny dumbom

Je opravdu takový problém koupit v Praze boty v téhle velikosti? Měla jsem představu o kožené kozníčkové na vyšším podpatku, ale asi budu muset zůstat u kecek nebo v pánském.. a pak se mi manžel diví že se neoblékám jako dáma hmm

Nevíte někdo kde sehnat?

Není tady

#2 3. 12. 2006 22:03

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

Re: Boty vel. 42 - problém?

Tmavovolásko, já mám opačný problém, mám velikost 35. a boty se mi schání stejně těžko jako Tobě. Zkus si zadat do vyhledávače výraz "nadměrná obuv". Já totiž hledala  podměrnou obuv a tak se mi zároveň objevil i opak. Já si včera objednala lodičky, jsou děsně drahý za 1700 Kč - ale už fakt nemám v čem chodit a zvl᚝ lodičky jsme nesehnala snad už 10 let, v podstatě taky nemůžu nosit sukně, jen dětský trakory. Taky nejsem za dámu....

Iveta X

Není tady

#3 3. 12. 2006 22:46

tmavovlaska
♥♥♥♥---

Díky. už jsem něco pohledala, ale je to tam spíš děs běs, spíš jak pro důchodky. Já bych něco šmrncovního, no budu muset hledat.. nebo si uřežu nohy sad

Není tady

#4 4. 12. 2006 9:01

annie
♥♥♥♥♥♥-

Tmavovlásko - zkus se podívat na www.obuvrejnok.cz - je tam nadměrná dám. i pán. obuv. Třeba se Ti něco zalíbí.
Mj. já mám velikost 41/42 - jak které boty a je fakt problém sehnat něco nositelného. Většinou ty boty v této velikosti vypadají jak pro důchodkyni... sad

Není tady

#5 6. 12. 2006 15:19

Bublina
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

Tmavovlásko zkus to v Leisru jestli jsi z Prahy ulice na Příkopě a nebo u Prašné bráný když dotanou zboží tak maj 4 regály a dá se vybrat.Pravda sice jsou teda o kapánek držšší,ale ted maj do vánoc 20 procent slevu na vše.Zkus to třeba vybereš.

Není tady

#6 6. 12. 2006 19:23

anka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Tak tohle znám velice důvěrně.Dcera má velikost 42 od 11 let! Šílené.Nevím jestli ti to pomůže protože ona má jasně nožku uzounkou.Dnes je samozřejmě starší a tak občas sežene boty v Renu.U Italských výrobců se občas objeví větší čísla - ikdyž jsou číslovaná jako naše 40 dcera je obuje.Ale pokud nemᚠnožku uzounkou jak lesní víla,nenajdeš asi ani tam.Jinak nejvíce jezdí kupovat boty do Německa,tam bývá velice úspěšná smile

Není tady

#7 7. 12. 2006 7:43

Kariatis
♥♥-----

tmavovláska: zkus deichmana, já vždycky měla boty od Bati 41, letos tam ovšem mají mizerný výběr "nositelných" bot. Nedávno jsem si koupila černé kožené kotníčkové na středním širokém podpatku u deichmana a viděla jsem je tam i v 42, za 1199. Je nás celkem dost s velikou nohou, pěkné boty jsou hned v 41 vykoupené a 42 mají jen v málo obchodech, to je moje zkušenost. Snad mi vydrží alespoň jednu sezónu, nemám zkušenost s kvalitou, ale vypadají dobře.

Není tady

#8 7. 12. 2006 12:02

Pešta
♥♥♥♥---

mám taky opačný problém a stejný jako Iveta, mám vel.35, někdy to v zoufalství řeším vložkou do boty 36. a můj přítel má nohu vel.13, takže běžné obuvi nejsou pro nás většinou vybavené

Není tady

#9 18. 2. 2013 22:35

katka68
♥------

Nakupuji boty v Obuvi Svedrup, mají nadměrné i podměrné boty dámské i pánské. Super prodavačky, ochotné. Nakoupit jde i přes net nepovolená reklama. Doporučuji

Upravil(a) AndreaP. (18. 2. 2013 22:42)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí