|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Obracím se na vás s prosbou o radu. Máme malé miminko, které se narodilo dříve a potřebujeme koupit monitor dechu.
Nevím který je lepší NANNY s jednou deskou a nebo BABYSENSE se dvěma.
Prosím poraďte mi kdo má s tím jaké zkušenosti a uveďte mi velikost desek.
Děkuji
Není tady
Ahoj. Nevím, jaký přesný rozdíl je mezi NANNY a BABYSENSE,nic méně se říká, že ty 2 desky pojmou více. Já babysense prodávám. Kdybys měla zájem a jsi z Prahy, obrať se na mě. Já ho používala do 8 měsíce malého. Pak už si stoupal a sám si ho vypínal. 
Není tady
Ze svých zkušeností bych radila Babysense, používali jsme ho i u nedonošených dětí na JIP a mám s ním dobré zkušenosti. A pro jistotu i při zapnutém monitoru bych nedoporučovala nechávat mimčo bez dozoru spát na bříšku, ale to vám určitě řekli i v porodnici. 

Není tady
používala jsem u posledního kluka babysense, (u těch 2 straších to ještě nebylo) a byla to pohoda, klid a jistota, nikdy se nám nestalo, že by nefungoval, nebo alarmoval zbytečně. Po nás ho používaly u svých dětí ještě 3 kamarádky a byly taky spokojený....
Není tady
My jsme měli Nanny a taky nám fungoval naprosto spolehlivě. Myslím, že byl o dost levnější než Babysense.
Není tady
K té ceně, nevím jak je to dnes a nevím jak moc bylo mimčo nedonošené, ale my jsme u extrémě nezralých dětí (narozených s porodní hmotností po 1000g ) Babysense půjčovali a možná by šlo vydyndat nějaký příspěvek na pojišťovně - ale to nevím jistě.

Není tady
Tak obnovuji tuto diskuzi - mám totiž pár otázek, tak doufám že mi pomůžete....
Takže - jakou značku monitoru? Je nejlepší Nanny - nebo ho kupujete protože je český a cenově dostupný?
Potom někdo z vás psal o prevenci syndromu náhlého úmrtí - např. nepřehřívat - nemáte nějaký odkaz nebo vysvětlení pro tuto problematiku - určitě je nejlépe udělat co nejvíc.
Jak je to s matrací? Co když bude příliš tlustá nebo jak tu také někdo psal, že nesmí být polystyrenová - jaké je tedy nejvhodnější v kombinaci s pohodlím děťátka, prevencí SIDS a funkčnosti monitoru?
Tak a doufám poslední dotaz - měla jsem za to, že jakmile se dítě začne samo otáčet na obě strany, tak syndrom náhlého úmrtí nehrozí - je to nesmysl nebo ne?
Není tady