Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 2. 12. 2006 21:02

ruzena
♥♥-----

SNÍMAČ DECHU

Obracím se na vás s prosbou o radu. Máme malé miminko, které se narodilo dříve a potřebujeme koupit monitor dechu.
Nevím který je lepší NANNY s jednou deskou a nebo BABYSENSE se dvěma.
Prosím poraďte mi kdo má s tím jaké zkušenosti a uveďte mi velikost desek.
Děkuji

Není tady

#2 2. 12. 2006 21:34

chomáček
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

Re: SNÍMAČ DECHU

Ahoj. Nevím, jaký přesný rozdíl je mezi NANNY a BABYSENSE,nic méně se říká, že ty 2 desky pojmou více. Já babysense prodávám. Kdybys měla zájem a jsi z Prahy, obrať se na mě. Já ho používala do 8 měsíce malého. Pak už si stoupal a sám si ho vypínal. smile

Není tady

#3 4. 12. 2006 5:53

1Barbora
♥♥♥♥---

Ze svých zkušeností bych radila Babysense, používali jsme ho i u nedonošených dětí na JIP a mám s ním dobré zkušenosti. A pro jistotu i při zapnutém monitoru bych nedoporučovala nechávat mimčo bez dozoru spát na bříšku, ale to vám určitě řekli i v porodnici. smile

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;41/st/20010111/n/Natalie/k/2bd2/age.png
http://www.forumticker.net/tickers/oobic0u40rxvt9ol.png

Není tady

#4 4. 12. 2006 15:00

šílená.milena
♥♥-----

používala  jsem u posledního kluka babysense, (u těch 2 straších to ještě nebylo) a byla to pohoda, klid a jistota, nikdy se nám nestalo, že by nefungoval, nebo alarmoval zbytečně. Po nás ho používaly u svých dětí ještě 3 kamarádky a byly taky spokojený....

každý mrak má svůj stříbrný okraj.........

Není tady

#5 4. 12. 2006 15:30

maya
♥♥♥♥♥--

My jsme měli Nanny a taky nám fungoval naprosto spolehlivě. Myslím, že byl o dost levnější než Babysense.

Není tady

#6 4. 12. 2006 16:17

1Barbora
♥♥♥♥---

K té ceně, nevím jak je to dnes a nevím jak moc bylo mimčo nedonošené, ale my jsme u extrémě nezralých dětí (narozených s porodní hmotností po 1000g ) Babysense půjčovali a možná by šlo vydyndat nějaký příspěvek na pojišťovně - ale to nevím jistě.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;41/st/20010111/n/Natalie/k/2bd2/age.png
http://www.forumticker.net/tickers/oobic0u40rxvt9ol.png

Není tady

#7 17. 6. 2007 17:50

Jessie
♥♥♥♥♥--

Tak obnovuji tuto diskuzi - mám totiž pár otázek, tak doufám že mi pomůžete....

Takže - jakou značku monitoru? Je nejlepší Nanny - nebo ho kupujete protože je český a cenově dostupný?
Potom někdo z vás psal o prevenci syndromu náhlého úmrtí - např. nepřehřívat - nemáte nějaký odkaz nebo vysvětlení pro tuto problematiku - určitě je nejlépe udělat co nejvíc.
Jak je to s matrací? Co když bude příliš tlustá nebo jak tu také někdo psal, že nesmí být polystyrenová - jaké je tedy nejvhodnější v kombinaci s pohodlím děťátka, prevencí SIDS a funkčnosti monitoru?
Tak a doufám poslední dotaz - měla jsem za to, že jakmile se dítě začne samo otáčet na obě strany, tak syndrom náhlého úmrtí nehrozí - je to nesmysl nebo ne?

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí